Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dokładnie, pózniej pisze sie tylko pw do taks i wszystko gra. ja zresztą po wygranej i tak będę do niej musiała pisać pw bo ubijam niecne utargi :diabloti:
tylko pamiętaj o pw w piątek lub sobotę bo inaczej to ja mogę zapomnieć :eviltong:

Posted

[quote name='ania0112']no dokładnie, pózniej pisze sie tylko pw do taks i wszystko gra. ja zresztą po wygranej i tak będę do niej musiała pisać pw bo ubijam niecne utargi :diabloti:
tylko pamiętaj o pw w piątek lub sobotę bo inaczej to ja mogę zapomnieć :eviltong:[/QUOTE]

na pewno napisze bo kwoty Ci podam te górne :razz:

jakie utargi Ubijasz :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']boszz ja już nie wiem który raz oglądam ten bazarek i chyba padne jak czegoś nie zamówię :lol: te co mi się najbardziej podobają to już osiągnęły ceny nieosiągalne dla mnie :splat:[/QUOTE]
Mam tak samo. A w dodatku chciałam zamówić na wyprawkę dla szczeniąt, ładnych parę sztuk, a ceny już wysoookie na to, co mi się podoba. Ale rzutem na taśmę zaryzykuję coś w sobotę.

Posted

noo ten bazarek wyjątkowo śliczny, jak na poprzednim udało mi się oprzeć pokusie tak teraz :oops2: spłucze się z kasiory doszczętnie
jeszcze będe pilnować sandrze a ona mi utrudnia zadanie bo na wampirki się rzuciła... chociaz i tak najbardziej podoba mi się zawierucha wokół papryczek jedna drugiej licytuje a trzecie próbuje im wszystko zepsuc :lol:

Posted

a ja sie się ciesze, że mnie to nie kręci ;)
jak was teraz czytam to aż z ciekawości zajrze jakie to są ceny
tyle ze porównania nie mam
bo moje chłopaki mają po jednej skórzanej i tyle
(Fred miał kieyś inną skórzaną ale wzieła się pogryzła sama chyba bo przeciez nikt Prodziaka na tym nie złapał ;) )
w zapasie mamy jeszcze skórzana po Michasiu, jakiś łańcuszek i ze dwie cienkie po Potworce nam zostały bo ona w szelkach docelowo chodziła
a na obrozy tylko identyfikatory się jej dyndały ;)

dajcie linka do bazarku
będę wam kibicować :)

Posted

[quote name='malawaszka']boszz ja już nie wiem który raz oglądam ten bazarek i chyba padne jak czegoś nie zamówię :lol: te co mi się najbardziej podobają to już osiągnęły ceny nieosiągalne dla mnie :splat:

ja jak narazie tylko raz u taks zamówiłam :lol: teraz jest drugi... ale wtedy był komplet jeden a teraz... 5 obroży... TZ mnie zamorduje :diabloti:

Bo bazarek w złym momencie... wczoraj mi wypłata wpłyneła :razz:
[quote name='marako']Mam tak samo. A w dodatku chciałam zamówić na wyprawkę dla szczeniąt, ładnych parę sztuk, a ceny już wysoookie na to, co mi się podoba. Ale rzutem na taśmę zaryzykuję coś w sobotę.

Uuuu tutaj to dopiero hurt będzie :lol:

[quote name='ania0112']noo ten bazarek wyjątkowo śliczny, jak na poprzednim udało mi się oprzeć pokusie tak teraz :oops2: spłucze się z kasiory doszczętnie
jeszcze będe pilnować sandrze a ona mi utrudnia zadanie bo na wampirki się rzuciła... chociaz i tak najbardziej podoba mi się zawierucha wokół papryczek jedna drugiej licytuje a trzecie próbuje im wszystko zepsuc :lol:

Oj przepraszam :oops: A z tym ipapryczkami widziałam ze sobie nawzajem licytuja... zupełnie nie wiem czemu- przelicytowałyby sie nawzajem po 1 zł i kazda by miała te docelowo swoją :razz:
[quote name='3 x']a ja sie się ciesze, że mnie to nie kręci ;)
(Fred miał kieyś inną skórzaną ale wzieła się pogryzła sama chyba bo przeciez nikt Prodziaka na tym nie złapał ;) )
w zapasie mamy jeszcze skórzana po Michasiu, jakiś łańcuszek i ze dwie cienkie po Potworce nam zostały bo ona w szelkach docelowo chodziła

dajcie linka do bazarku

Ja przez dłuzszy moment tez nie miałam bo Tazzman w łańcuszku łazikował :lol: ale Fiox na łancuszku to by se głowe oderwał...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/250478-taksowe-obro%C5%BCe-na-Szyd%C5%82owiec-i-Kielce-do-1-02

Posted

[quote name='malawaszka']boszz ja już nie wiem który raz oglądam ten bazarek i chyba padne jak czegoś nie zamówię :lol: te co mi się najbardziej podobają to już osiągnęły ceny nieosiągalne dla mnie :splat:

ja jak narazie tylko raz u taks zamówiłam :lol: teraz jest drugi... ale wtedy był komplet jeden a teraz... 5 obroży... TZ mnie zamorduje :diabloti:

Bo bazarek w złym momencie... wczoraj mi wypłata wpłyneła :razz:
[quote name='marako']Mam tak samo. A w dodatku chciałam zamówić na wyprawkę dla szczeniąt, ładnych parę sztuk, a ceny już wysoookie na to, co mi się podoba. Ale rzutem na taśmę zaryzykuję coś w sobotę.

Uuuu tutaj to dopiero hurt będzie :lol:

[quote name='ania0112']noo ten bazarek wyjątkowo śliczny, jak na poprzednim udało mi się oprzeć pokusie tak teraz :oops2: spłucze się z kasiory doszczętnie

Oj przepraszam :oops: A z tym ipapryczkami widziałam ze sobie nawzajem licytuja... zupełnie nie wiem czemu- przelicytowałyby sie nawzajem po 1 zł i kazda by miała te docelowo swoją :razz:
[quote name='3 x']a ja sie się ciesze, że mnie to nie kręci ;)

dajcie linka do bazarku

Ja przez dłuzszy moment tez nie miałam bo Tazzman w łańcuszku łazikował :lol: ale Fiox na łancuszku to by se głowe oderwał...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/250478-taksowe-obroże-na-Szydłowiec-i-Kielce-do-1-02

Posted

bo były jeden papryczki i się na nie rzuciły, ta co prowadzi woli ich nie oddawac na wypadek gdyby nie udało się wygrac tych drugich wiec ta co je tez chce licytuje drugie i jak obie wygraja to się wymienią... ale nagle dołączyła jeszcze jedna osoba i plan się rypnął :eviltong: ja biore szelki,smycz i kilka obroży w tym jedna dla cioci.. w sumie to tez mi tyle nie potrzebne no ale one takie ładne a my tez po wypłatach bo 1 danego mc...
ja 2 razy zamawiała u taks, pierwszy to jakas porazka... nikt w nich nie chodzi.. bo bokat i obroza nie ma sensu a inki jest zaciskowa i inka udaje ze ją ucho boli jak jej tak zakładam obroze :eviltong: no za to drugi raz to inna bajka - 2 obroze i inka na przemian w nich chodzi a i smycz ktora ma monia bo jakąs ogromną smycz zamówiłam na której świetnie czuł sie onek a moja inka to patrzy na mnie z politowaniem jak raz ją zapięłam na nią..:oops: no i ja mam super pretekst na nowe zakupy - Nari zjadła jedną obroże ;)

Posted

[quote name='ania0112']bo były jeden papryczki i się na nie rzuciły, ta co prowadzi woli ich nie oddawac na wypadek gdyby nie udało się wygrac tych drugich wiec ta co je tez chce licytuje drugie i jak obie wygraja to się wymienią... ale nagle dołączyła jeszcze jedna osoba i plan się rypnął :eviltong: ja biore szelki,smycz i kilka obroży w tym jedna dla cioci.. w sumie to tez mi tyle nie potrzebne no ale one takie ładne a my tez po wypłatach bo 1 danego mc...
ja 2 razy zamawiała u taks, pierwszy to jakas porazka... nikt w nich nie chodzi.. bo bokat i obroza nie ma sensu a inki jest zaciskowa i inka udaje ze ją ucho boli jak jej tak zakładam obroze :eviltong: no za to drugi raz to inna bajka - 2 obroze i inka na przemian w nich chodzi a i smycz ktora ma monia bo jakąs ogromną smycz zamówiłam na której świetnie czuł sie onek a moja inka to patrzy na mnie z politowaniem jak raz ją zapięłam na nią..:oops: no i ja mam super pretekst na nowe zakupy - Nari zjadła jedną obroże ;)

A Cioci t o wygodnie bedzie w obrozy?:razz:

Aaa to tak z tymi papryczkami było :lol: jestem ciekawa jak sie bazarek skonczy :) To jakie macie te pierwsze co nikt w nich nie chodzi?

Posted

hahah nie wiem czy wygodnie ale do twarzy w tym kolorze :eviltong: a tak serio to pół roku temu ciocia "kazała" mi zdobyc obroze w mufinki bo pies się nazywa mufinka :) z pierwszego zamówienia to była jedna na 1,5 cm szerokosci ale dla mnie to one za drobne są i pojechała z Emi do ds :) Brokat ma fioletową w paseczki wtedy wydawała mi się fajna teraz już nie - zresztą on już tylko w szelkach bo by mi się udusił.... a dla inki czarno-czerowna w kwiatki polarowa - ładna ale inka nie lubi tych zaciskowych bo my je dajemy ciut ciasniej bo ona na smyczy nie chodzi za czesto i jak widzi ze chce jej cos ubrac przez głowe to mi ją odwraca a przy sciąganiu nawet potrafi zapiszczec chociaz ledwo to ją po uchu dotyka, dlatego teraz juz tylko obroze 2 cm i zatrzask - inne niesprawdzają się
ja tez jestem ciekawa co sie stanie bo jest tam playazka i joteska - zadna z nich nigdy nie ustępuje :)

Posted

[quote name='AnkaG']U nas czerwone skórzane obroże i czerwone smycze i finito[/QUOTE]

[quote name='WATACHA']Mnie też te bazarki nie "jarają". Lubię skórzane, albo parciane jednolite.Moje wiecznie w tym samym chodzą.[/QUOTE]

biedne te wasze pieski :placz:

:evil_lol:

a ja kocham ładne obroże :D teraz jak Bryza chodzi w takiej ślicznej od Taks własnie to aż miło na nią patrzeć :loveu: jak była w kojcu to nie mogła jej nosić bo to taka jaśniutka obroża i zaraz byłaby czorna :D

Posted

Ania moze mi się uda dorwac do kompa w sobote :lol: impreza po imprezie ponoc ma być o takiej godzinie ze albo sie spóźnimy chwilkę albo w ogóle zdążymy :loveu: Kochany TZ jak mu powiedziałam, ze jest bazarek z obrozami stwierdził, ze się spóźnimy najwyżej :iloveyou:

i nazwał mnie świrem ale no cóż :siara:

Więc możliwe, ze nie będę Cię angażowac i będziesz mogła się skupic na swoich :D Ale to Ci jeszcze ostatecznie potwierdze na PW jutro :)

Posted

ok, to czekam na info :) a mi wczoraj coś net mulił i zagroziłam, ze jak w sobote tak będzie to rozniose to cholerne tp bo w ostatnim miesiącu ciągle jakies awarie mają :angryy: