jambi Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 bianka19 napisał(a):rozsądna ta twoja wymówka. :D taaa... a jak ja pisałam że mam rozładowane baterie to mi żadna nie wierzyła... Quote
wilczy zew Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 jambi napisał(a):taaa... a jak ja pisałam że mam rozładowane baterie to mi żadna nie wierzyła... a myślisz,że Sandrze wierzą :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 wilczy zew napisał(a):a myślisz,że Sandrze wierzą :evil_lol: Naprawde mam rozładowane ;) Quote
WATACHA Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Saththa napisał(a):Naprawde mam rozładowane ;) Ale to nie zmienia faktu , że nie wierzymy ;) Quote
Tekla64 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 se napisz na dogo NALADUJ BATERIE WLACZ BATERI DO PRADU i bedzie po problemie a w zasadzie wymowce Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Tekla64 napisał(a):se napisz na dogo NALADUJ BATERIE WLACZ BATERI DO PRADU i bedzie po problemie a w zasadzie wymowce hahah dokładnie. :D Quote
wilczy zew Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Saththa napisał(a):dobra dobra podłączyłam już ;) :klacz: ...... Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Saththa napisał(a):dobra dobra podłączyłam już ;) to je teraz odłącz i nie zapomnij gdzie położyłaś :diabloti: ... najlepiej od razu włóż do aparatu, zrób zdjęcia i nie zapomnij ich nam potem wstawić... a potem od razu zacznij znowu ładowac baterie :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 jambi napisał(a):to je teraz odłącz i nie zapomnij gdzie położyłaś :diabloti: ... najlepiej od razu włóż do aparatu, zrób zdjęcia i nie zapomnij ich nam potem wstawić... a potem od razu zacznij znowu ładowac baterie :evil_lol: nie moge odłaczyc bo w praxcy jestem :razz: ale światełko miga na stole od ładowarki wiec jest nadzieja;) moze dziś w lesie wyląduje to beda mokre zdjęcia :) a jak nie to na piłki idziemy w dół bo tazz dwa dni nie biegał... Ale sie nie wyrabiam :niewiem::( Chyba musze wyjechac sie relaksowac :evil_lol::) Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Saththa napisał(a): Chyba musze wyjechac sie relaksowac :evil_lol::) to jedź 17- 18 wrzesnia :D Quote
Culineo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):to jedź 17- 18 wrzesnia :D 18 wystawa w Zielonej Górze :lol: tak mi się skojarzyło :D Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 klaudusia0219 napisał(a):18 wystawa w Zielonej Górze :lol: tak mi się skojarzyło :D 17 jest tez jakaś w Łodzi ale akurat miałam wyjazd w inne miejsce na myśli i sądzę że Sandra wie w jakie :cool3::lol: Quote
WATACHA Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):17 jest tez jakaś w Łodzi ale akurat miałam wyjazd w inne miejsce na myśli i sądzę że Sandra wie w jakie :cool3::lol: Jak ja wiem, to i Sandra wie ;) Pewnie poleciała fotki robić ;) Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 klaudusia0219 napisał(a):18 wystawa w Zielonej Górze :lol: tak mi się skojarzyło :D ja się po kraju po wystawach nie włóczę;) Fides79 napisał(a):17 jest tez jakaś w Łodzi ale akurat miałam wyjazd w inne miejsce na myśli i sądzę że Sandra wie w jakie :cool3::lol: Zrozumiałam;) Fides79 napisał(a):to jedź 17- 18 wrzesnia :D może może :razz: WATACHA napisał(a):Jak ja wiem, to i Sandra wie ;) Pewnie poleciała fotki robić ;) niet. własnie się obudziłam ;/ Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 o Ty śpioszku :D a foty są???? ile Tazz ma w kłębie? wiem, że było, ale nie pamiętam a nie chce mi się szukać :oops: a ciekawa jestem czy ten mój Nazirek to duży czy mały jest, ale coś knypkowato mi wyglada :D Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 malawaszka napisał(a):o Ty śpioszku :D a foty są???? ile Tazz ma w kłębie? wiem, że było, ale nie pamiętam a nie chce mi się szukać :oops: a ciekawa jestem czy ten mój Nazirek to duży czy mały jest, ale coś knypkowato mi wyglada :D już szaro jest a ja nie umiem robic zdjęc aparatem jak ejst szaro:( Nooo jak go mierzyłam swego czasto miał 71 cm ale coś musiałam pokręcić bo jego brat jest większy... a niby ma 72... ana oko różnica większa niz 1 cm;p Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 osz qrfa no Nazirek malutki - wyszło mi koło 66 cm Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Kurde nie wiem... Tazz też ma pewnie mnie no tak jak pisałam;) a dziś pod sklepem widziałam białego sredniaka... nie wiedziałam, ze sa takie :lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Saththa napisał(a): a dziś pod sklepem widziałam białego sredniaka... nie wiedziałam, ze sa takie :lol: bo nie ma :lol: może to był taki jasny pieprzak, albo mega przerośnięta miniatura, albo... kundelek obcięty na sznupa????? Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 malawaszka napisał(a):bo nie ma :lol: może to był taki jasny pieprzak, albo mega przerośnięta miniatura, albo... kundelek obcięty na sznupa????? Haaa czyli jednak dobrze ze się zdziwiłam :lol: Był biały. Cały biały... Sięgał tak mysle koło kolana od góry hmmm no na "rasowca" nie wyglądał;) Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Saththa napisał(a): może może :razz: no to pomyśl, pomyśl, co tak bedziesz nie wiadomo gdzie odpoczywac :cool3: Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):no to pomyśl, pomyśl, co tak bedziesz nie wiadomo gdzie odpoczywac :cool3: tj i tak chciałabym pojechac do Magdy :loveu: zakochałam sie w tamtejszej okolicy :) tylko nie wiem jak z miejscem u niej;) no i nie wiem jak ja z tym terminem... Heheh u Magdy zrobi sie miejsce spotkań dogosznupów;) Quote
Recommended Posts