Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
dobra dobra podłączyłam już ;)

to je teraz odłącz i nie zapomnij gdzie położyłaś :diabloti: ... najlepiej od razu włóż do aparatu, zrób zdjęcia i nie zapomnij ich nam potem wstawić... a potem od razu zacznij znowu ładowac baterie :evil_lol:

Posted

jambi napisał(a):
to je teraz odłącz i nie zapomnij gdzie położyłaś :diabloti: ... najlepiej od razu włóż do aparatu, zrób zdjęcia i nie zapomnij ich nam potem wstawić... a potem od razu zacznij znowu ładowac baterie :evil_lol:

nie moge odłaczyc bo w praxcy jestem :razz: ale światełko miga na stole od ładowarki wiec jest nadzieja;) moze dziś w lesie wyląduje to beda mokre zdjęcia :) a jak nie to na piłki idziemy w dół bo tazz dwa dni nie biegał... Ale sie nie wyrabiam :niewiem::(

Chyba musze wyjechac sie relaksowac :evil_lol::)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
18 wystawa w Zielonej Górze :lol: tak mi się skojarzyło :D

17 jest tez jakaś w Łodzi
ale akurat miałam wyjazd w inne miejsce na myśli i sądzę że Sandra wie w jakie :cool3::lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
ale akurat miałam wyjazd w inne miejsce na myśli i sądzę że Sandra wie w jakie :cool3::lol:

Jak ja wiem, to i Sandra wie ;)

Pewnie poleciała fotki robić ;)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
18 wystawa w Zielonej Górze :lol: tak mi się skojarzyło :D

ja się po kraju po wystawach nie włóczę;)
Fides79 napisał(a):

Zrozumiałam;)
Fides79 napisał(a):
to jedź 17- 18 wrzesnia :D

może może :razz:
WATACHA napisał(a):
Jak ja wiem, to i Sandra wie ;)

Pewnie poleciała fotki robić ;)

niet. własnie się obudziłam ;/

Posted

o Ty śpioszku :D a foty są????

ile Tazz ma w kłębie? wiem, że było, ale nie pamiętam a nie chce mi się szukać :oops: a ciekawa jestem czy ten mój Nazirek to duży czy mały jest, ale coś knypkowato mi wyglada :D

Posted

malawaszka napisał(a):
o Ty śpioszku :D a foty są????

ile Tazz ma w kłębie? wiem, że było, ale nie pamiętam a nie chce mi się szukać :oops: a ciekawa jestem czy ten mój Nazirek to duży czy mały jest, ale coś knypkowato mi wyglada :D

już szaro jest a ja nie umiem robic zdjęc aparatem jak ejst szaro:(

Nooo jak go mierzyłam swego czasto miał 71 cm ale coś musiałam pokręcić bo jego brat jest większy... a niby ma 72... ana oko różnica większa niz 1 cm;p

Posted

Saththa napisał(a):

a dziś pod sklepem widziałam białego sredniaka... nie wiedziałam, ze sa takie :lol:

bo nie ma :lol: może to był taki jasny pieprzak, albo mega przerośnięta miniatura, albo... kundelek obcięty na sznupa?????

Posted

malawaszka napisał(a):
bo nie ma :lol: może to był taki jasny pieprzak, albo mega przerośnięta miniatura, albo... kundelek obcięty na sznupa?????

Haaa czyli jednak dobrze ze się zdziwiłam :lol: Był biały. Cały biały... Sięgał tak mysle koło kolana od góry hmmm no na "rasowca" nie wyglądał;)

Posted

Fides79 napisał(a):
no to pomyśl, pomyśl, co tak bedziesz nie wiadomo gdzie odpoczywac :cool3:

tj i tak chciałabym pojechac do Magdy :loveu: zakochałam sie w tamtejszej okolicy :)
tylko nie wiem jak z miejscem u niej;) no i nie wiem jak ja z tym terminem...

Heheh u Magdy zrobi sie miejsce spotkań dogosznupów;)