Rumi. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 jaki Tazzio i łapeńki :loveu: EDIT: hahaha toż to na wielkie psy :lol: Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 greatmadwomen napisał(a):jaki Tazzio i łapeńki :loveu: EDIT: hahaha toż to na wielkie psy :lol: Stópki :lol: jestem oburzona! brakiem rozmiaru bluzy na Tazza! O! Quote
Fides79 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ojj filmik super, stópki sobie wietrzy, miejscówa do obserwacji rewelacyjna, tylko Pańcia lata i nagrywa :p Quote
Rumi. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 no stópki stópki :loveu: a jak ktoś chce na bernardyna to cóż ma zrobić? :lol: Quote
Fides79 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 jestem oburzona! brakiem rozmiaru bluzy na Tazza! O! to mu kup okularki na pocieszenie http://www.dogszone.pl/product_info.php?info=p371_Okulary-dla-psa-Firmy-DOGGLES---FLOWER--.html&XTCsid=bbdf33614b333810da31d40621b7b72a zamiast fioletowego rogz-a :evil_lol::evil_lol: Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Fides79 napisał(a):ojj filmik super, stópki sobie wietrzy, miejscówa do obserwacji rewelacyjna, tylko Pańcia lata i nagrywa :p w ciągu dnia ulubione miejsce;) greatmadwomen napisał(a):no stópki stópki :loveu: a jak ktoś chce na bernardyna to cóż ma zrobić? :lol: Jak to co? to samo co ja :lol: obrazić się :lol: Quote
wilczy zew Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Słuchajcie z tymi wozkami to nie koniecznie musi być tak jak myślicie. Pomyślcie,że macie psa który zachorował,lub ze starosci ma niedowład tylnych łap,jest już dosyć słby,jak weźmiecie go na spacer w jego ulubione miejsce?? Quote
omry Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 wilczy zew napisał(a):Słuchajcie z tymi wozkami to nie koniecznie musi być tak jak myślicie. Pomyślcie,że macie psa który zachorował,lub ze starosci ma niedowład tylnych łap,jest już dosyć słby,jak weźmiecie go na spacer w jego ulubione miejsce?? Tak, szkoda tylko, że te wózki rzadko kiedy są wykorzystywane do takich rzeczy :) Quote
Rumi. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 wilczy zew napisał(a):Słuchajcie z tymi wozkami to nie koniecznie musi być tak jak myślicie. Pomyślcie,że macie psa który zachorował,lub ze starosci ma niedowład tylnych łap,jest już dosyć słby,jak weźmiecie go na spacer w jego ulubione miejsce?? wiesz ale my tu mówimy o zdrowych psach i widzi misie właścicieli ;) Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 wilczy zew napisał(a):Słuchajcie z tymi wozkami to nie koniecznie musi być tak jak myślicie. Pomyślcie,że macie psa który zachorował,lub ze starosci ma niedowład tylnych łap,jest już dosyć słby,jak weźmiecie go na spacer w jego ulubione miejsce?? Patrząc na wielkośc tego wózka bez problemu zaniose takiego psa. patrząc nawet na wielkość sa to wóżki z przeznaczeniem na psa maskotkę niestety, albo psa/dziecko heh Tazzman by tam włożył leb i łape i nie było już miejsca. Nie doszukujmy się może w wózkach dla psów wyższej konieczności... Psy w torbach ok, ale już psy wózkach ktore wygladem przypominają te dziecięce- nie. Nie dajmy się zwariować. W TV kiedyś było właśnie o takich wózkach. Pani na wystawie z wózkiem w środku grzywaczka chinska karmiona gerberkiem łyżeczką... Quote
zerduszko Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 greatmadwomen napisał(a):Taaa Tazzik by się ucieszył :D Ludzie to naprawdę są.... Myślałam że na wystawie to akurat wiedzą że pies to pies Kukły wystawowe, nie psy. Większość/sporo yorków wystawowych non stop popyla w papilotach, a na to ma specjalne napapilotowe ubranko. Ale to nic, bo niektóre psy długowłose spędza swoje życie w klatce, bo... włos się niszczy podczas spacerów, zabaw.... Rajskie życie, niech żyje r=r :diabloti: Quote
omry Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Saththa, Ty do Gerberków nic nie miej! Moje szczury bardzo je lubią! :) Quote
wilczy zew Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Saththa napisał(a):Patrząc na wielkośc tego wózka bez problemu zaniose takiego psa. patrząc nawet na wielkość sa to wóżki z przeznaczeniem na psa maskotkę niestety, albo psa/dziecko heh Tazzman by tam włożył leb i łape i nie było już miejsca. na pewno jakieś niezdrowe zapędy są jak daleko zaniesiesz w torbie 18kg? tyle może wazyć buldożek a zmieści się do wozka to Tazzio miał ochotę się przejechać takim wózkiem :cool1: poproszę zdjęcia łańcuszka Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 wilczy zew napisał(a):na pewno jakieś niezdrowe zapędy są jak daleko zaniesiesz w torbie 18kg? tyle może wazyć buldożek a zmieści się do wozka to Tazzio miał ochotę się przejechać takim wózkiem :cool1: poproszę zdjęcia łańcuszka No tak tylko o to chodzi, że ja się spotykam tylko i wyłącznie z niezdrowymi zapędami. Tazzio nie był ze mna :lol: Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 zerduszko napisał(a):Kukły wystawowe, nie psy. Większość/sporo yorków wystawowych non stop popyla w papilotach, a na to ma specjalne napapilotowe ubranko. Ale to nic, bo niektóre psy długowłose spędza swoje życie w klatce, bo... włos się niszczy podczas spacerów, zabaw.... Rajskie życie, niech żyje r=r :diabloti: Znam jednego (1) normalnego yorka... JEDNEGO... heh omry napisał(a):Saththa, Ty do Gerberków nic nie miej! Moje szczury bardzo je lubią! :) Ja nic do nich nie mam ;) Ja ma ogólnie do takiego podejscia coś:razz: Quote
wilczy zew Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 pisałaś,że Tazziowi tylko łapa i leb się mieści do takie gowózka Quote
malawaszka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 aaa padłam - OSKAR za ten filmik :loveu: Tazz jest świetny! że tak sobie pozwolę się wciąc w dyskusje o wózkach :lol: Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 wilczy zew napisał(a):pisałaś,że Tazziowi tylko łapa i leb się mieści do takie gowózka napisałam: Napisał Saththa Patrząc na wielkośc tego wózka bez problemu zaniose takiego psa. patrząc nawet na wielkość sa to wóżki z przeznaczeniem na psa maskotkę niestety, albo psa/dziecko heh Tazzman by tam włożył leb i łape i nie było już miejsca. Napisałam "by tam włozył" a nie, że włozył. zreszta raczej nie pozwolili by mi tak wkładac mojego potfora :) malawaszka napisał(a):aaa padłam - OSKAR za ten filmik :loveu: Tazz jest świetny! że tak sobie pozwolę się wciąc w dyskusje o wózkach :lol: Dziekuję ;) A wcinaj sie wcinaj;) Quote
wilczy zew Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 źle doczytałam o Tazziu a pozycję na schodach ma strategiczną Quote
zerduszko Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 łaaaaaaaaaaaaaa, a ja nie widziałam filmidła. Jakby nie Wasia przegapiałbym ;) Wybitny :lol: Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 wilczy zew napisał(a):źle doczytałam o Tazziu a pozycję na schodach ma strategiczną To prawda;) Pan i władca :lol: zerduszko napisał(a):łaaaaaaaaaaaaaa, a ja nie widziałam filmidła. Jakby nie Wasia przegapiałbym ;) Wybitny :lol: Dzięki :D Quote
zerduszko Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN1594.jpg :smhair2: :bigok: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Culineo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 jejku jaki on podobny do mojego mordoklejka :loveu: (ciekawe dlaczego? przecież to nie ta sama rasa, hodowla, ani umaszczenie :lol:) Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 zerduszko napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN1594.jpg :smhair2: :bigok: :loveu::loveu::loveu::loveu: Heheheh chyba się podoba :lol:? klaudusia0219 napisał(a):jejku jaki on podobny do mojego mordoklejka :loveu: (ciekawe dlaczego? przecież to nie ta sama rasa, hodowla, ani umaszczenie :lol:) No nie wiem ;) Wielkość tez nie... hmmm Quote
Recommended Posts