Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

greatmadwomen napisał(a):
jaki Tazzio i łapeńki :loveu:

EDIT: hahaha toż to na wielkie psy :lol:

Stópki :lol:

jestem oburzona! brakiem rozmiaru bluzy na Tazza! O!

Posted

Fides79 napisał(a):
ojj filmik super, stópki sobie wietrzy, miejscówa do obserwacji rewelacyjna, tylko Pańcia lata i nagrywa :p

w ciągu dnia ulubione miejsce;)
no stópki stópki :loveu:

a jak ktoś chce na bernardyna to cóż ma zrobić? :lol:

Jak to co? to samo co ja :lol: obrazić się :lol:

Posted

Słuchajcie z tymi wozkami to nie koniecznie musi być tak jak myślicie.

Pomyślcie,że macie psa który zachorował,lub ze starosci ma niedowład tylnych łap,jest już dosyć słby,jak weźmiecie go na spacer w jego ulubione miejsce??

Posted

wilczy zew napisał(a):

Pomyślcie,że macie psa który zachorował,lub ze starosci ma niedowład tylnych łap,jest już dosyć słby,jak weźmiecie go na spacer w jego ulubione miejsce??

Tak, szkoda tylko, że te wózki rzadko kiedy są wykorzystywane do takich rzeczy :)

Posted

wilczy zew napisał(a):

wiesz ale my tu mówimy o zdrowych psach i widzi misie właścicieli ;)

Posted

wilczy zew napisał(a):

Patrząc na wielkośc tego wózka bez problemu zaniose takiego psa. patrząc nawet na wielkość sa to wóżki z przeznaczeniem na psa maskotkę niestety, albo psa/dziecko heh Tazzman by tam włożył leb i łape i nie było już miejsca.

Nie doszukujmy się może w wózkach dla psów wyższej konieczności... Psy w torbach ok, ale już psy wózkach ktore wygladem przypominają te dziecięce- nie. Nie dajmy się zwariować.

W TV kiedyś było właśnie o takich wózkach. Pani na wystawie z wózkiem w środku grzywaczka chinska karmiona gerberkiem łyżeczką...

Posted

Taaa Tazzik by się ucieszył :D Ludzie to naprawdę są.... Myślałam że na wystawie to akurat wiedzą że pies to pies

Kukły wystawowe, nie psy. Większość/sporo yorków wystawowych non stop popyla w papilotach, a na to ma specjalne napapilotowe ubranko. Ale to nic, bo niektóre psy długowłose spędza swoje życie w klatce, bo... włos się niszczy podczas spacerów, zabaw.... Rajskie życie, niech żyje r=r :diabloti:

Posted

Saththa napisał(a):
Patrząc na wielkośc tego wózka bez problemu zaniose takiego psa. patrząc nawet na wielkość sa to wóżki z przeznaczeniem na psa maskotkę niestety, albo psa/dziecko heh Tazzman by tam włożył leb i łape i nie było już miejsca.

na pewno jakieś niezdrowe zapędy są
jak daleko zaniesiesz w torbie 18kg? tyle może wazyć buldożek a zmieści się do wozka

to Tazzio miał ochotę się przejechać takim wózkiem :cool1:

poproszę zdjęcia łańcuszka

Posted

wilczy zew napisał(a):
na pewno jakieś niezdrowe zapędy są
jak daleko zaniesiesz w torbie 18kg? tyle może wazyć buldożek a zmieści się do wozka

to Tazzio miał ochotę się przejechać takim wózkiem :cool1:

poproszę zdjęcia łańcuszka

No tak tylko o to chodzi, że ja się spotykam tylko i wyłącznie z niezdrowymi zapędami.

Tazzio nie był ze mna :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Kukły wystawowe, nie psy. Większość/sporo yorków wystawowych non stop popyla w papilotach, a na to ma specjalne napapilotowe ubranko. Ale to nic, bo niektóre psy długowłose spędza swoje życie w klatce, bo... włos się niszczy podczas spacerów, zabaw.... Rajskie życie, niech żyje r=r :diabloti:

Znam jednego (1) normalnego yorka... JEDNEGO... heh
omry napisał(a):
Saththa, Ty do Gerberków nic nie miej! Moje szczury bardzo je lubią! :)

Ja nic do nich nie mam ;) Ja ma ogólnie do takiego podejscia coś:razz:

Posted

wilczy zew napisał(a):
pisałaś,że Tazziowi tylko łapa i leb się mieści do takie gowózka

napisałam:
Napisał Saththa

Napisałam "by tam włozył" a nie, że włozył. zreszta raczej nie pozwolili by mi tak wkładac mojego potfora :)
malawaszka napisał(a):
aaa padłam - OSKAR za ten filmik :loveu: Tazz jest świetny!

że tak sobie pozwolę się wciąc w dyskusje o wózkach :lol:

Dziekuję ;)
A wcinaj sie wcinaj;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
źle doczytałam o Tazziu

a pozycję na schodach ma strategiczną

To prawda;) Pan i władca :lol:
zerduszko napisał(a):
łaaaaaaaaaaaaaa, a ja nie widziałam filmidła. Jakby nie Wasia przegapiałbym ;) Wybitny :lol:

Dzięki :D