Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale, witamy na dogo !
Rozmawialam przed chwilą z Iwoną. Wróciły od weta z Elza. Miala robione usg i pobierana krew. Iwona przesle mi mailem wyniki badan, to zamieszcze na wątku.
Pieniadze juz przelalam na konto Iwonki.

Posted

Kostek napisał(a):
tak USG nawet bardzo ladne bym rzekla

przynajmniej tyle dobrze
Ja niestety jestem w podobnej sytuacji - mój 11letni ONek jest po usunięciu śledziony a kilka tygodni po operacji pojawiły się nieoperacyjne przerzuty... Ponuś dostaje spirulinę i pestki gorzkiej moreli (amigdalina), jeżeli Iwona chciałaby wyślę dla Elzy.

Posted

Dostałam dzisiaj od Iwony zdjecia Elzy oraz kilku innych jej podopiecznych.
Zdjecia zostałe wyslane mms-em wiec ich jakosc nie bedzie powalajaca.

To Elza

Aza z Boguszyc

Niewidoma Lenka

Diunka z nowotworem i autoagresja

Staruszka Wiktoria

Posted

To nie sa wszystkie zwierzeta, ktore Iwona ma w swoim domu. Jest w nim 10 psow i 17 kotow ! Wszystkie sa stare i chore !:-(

Nie mam pojecia jak Iwona sobie radzi.
:shake: Wiem jedno, ze kazda pomoc z naszej strony bylaby bezcenna.

Posted

jedyne co mogę zrobić to poreklamować jutro rano bazarek z puszkami Hills dla kotków, wyślę wiadomość do kociarzy, a czy ktoś dawał info odnośnie tego bazarku na miau?

Posted

Kolejne zdjecie. Zarenka ze schronu w Zabrzu, z chorą trzustka i krecąca sie za swoim ogonem.

Iwona przesłala mi tez mmsem zdjecie dokumentacji medycznej Elzy. Niestety w tej formie jest całkowicie nieczytelne.

Posted

Beluniu... kolejnej osobie podałam konto :) Podaję przy tej okazji link do wątku - żeby darczyńcy mogli sibie tu zajrzeć :)
I wkleiłam fotki Elzuni do wydarzenia na fb.

Posted

[quote name='bela51']To nie sa wszystkie zwierzeta, ktore Iwona ma w swoim domu. Jest w nim 10 psow i 17 kotow ! Wszystkie sa stare i chore !:-(

Nie mam pojecia jak Iwona sobie radzi.

ostatnio jest bardzo trudno...

Posted

Kostek napisał(a):
gdybys mogla daj prosze znac na miau mi jakos muli wszelkie fora mam jeszcze radio samochodowe na bazarek ale nie moge go wystawic bo mi sie dogo zacina

umieściłam na miau i jeszcze ostrzeżenie dostałam, że rozsyłam bazarek i reklamuję na PW... ale cóż, czego nie robi się dla psów?! :D Teraz będę ostrożniejsza, żeby bazarku nie zamknęli i mnie nie zbanowali....

Posted

Dzisiaj wplyneła kolejna wplata z fb dla Elzuni - 10 zł od p.Violetty Z. Bardzo dziekujemy!

Rozmawialam z Iwonka, biopsja Elzy nie wykazala kolejnych przerzutow, Elza zaczyna tez coraz lepiej sie czuc. Mam zdjecia, ktore postaram sie dzisiaj wstawic.
Ale bedziemy wdzieczni za kazda najmniejsza pomoc, gdyz jej leczenie było i w dalszym ciagu jest bardzo kosztowne.

Posted

Rewelacyjne wieści!!:multi: Elzunia ma niesamowitą wolę życia!:loveu:
A stadko Iwony... kochane staruszeczki ale im się udało!! tylko kosztów to sobie nawet nie wyobrażam...:shake: