tayga Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jak sunia? Wspaniałemu darczyńcy - Łukaszowi pokazałam wątek. Chce śledzić losy bidulki. Quote
bela51 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Wspaniale, witamy na dogo ! Rozmawialam przed chwilą z Iwoną. Wróciły od weta z Elza. Miala robione usg i pobierana krew. Iwona przesle mi mailem wyniki badan, to zamieszcze na wątku. Pieniadze juz przelalam na konto Iwonki. Quote
Kostek Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mam fotki z dzisiaj zeby kazdy mogl zobaczyc nasza dzielna Elzunie ale wstawie jutro bo dzisiaj wymieklam od mrozu Quote
anett Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Belu bardzo dziękujemy za wiadomości; a na USG wszystko w porządku? Matko ile ta psina musi przejść..:shake: Quote
Kostek Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 bazarek dla Elzy http://www.dogomania.pl/threads/202539-kocie-puszki-hills-i-d-na-ratowanie-Elzy-kt%C3%B3ra-walczy-o-%C5%BCycie-do-28-lutego-do-godzin?p=16335740#post16335740 Quote
anett Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Kostek napisał(a):tak USG nawet bardzo ladne bym rzekla przynajmniej tyle dobrze Ja niestety jestem w podobnej sytuacji - mój 11letni ONek jest po usunięciu śledziony a kilka tygodni po operacji pojawiły się nieoperacyjne przerzuty... Ponuś dostaje spirulinę i pestki gorzkiej moreli (amigdalina), jeżeli Iwona chciałaby wyślę dla Elzy. Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dostałam dzisiaj od Iwony zdjecia Elzy oraz kilku innych jej podopiecznych. Zdjecia zostałe wyslane mms-em wiec ich jakosc nie bedzie powalajaca. To Elza Aza z Boguszyc Niewidoma Lenka Diunka z nowotworem i autoagresja Staruszka Wiktoria Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 To nie sa wszystkie zwierzeta, ktore Iwona ma w swoim domu. Jest w nim 10 psow i 17 kotow ! Wszystkie sa stare i chore !:-( Nie mam pojecia jak Iwona sobie radzi. :shake: Wiem jedno, ze kazda pomoc z naszej strony bylaby bezcenna. Quote
faith35 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 jedyne co mogę zrobić to poreklamować jutro rano bazarek z puszkami Hills dla kotków, wyślę wiadomość do kociarzy, a czy ktoś dawał info odnośnie tego bazarku na miau? Quote
Kostek Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 gdybys mogla daj prosze znac na miau mi jakos muli wszelkie fora mam jeszcze radio samochodowe na bazarek ale nie moge go wystawic bo mi sie dogo zacina Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Kolejne zdjecie. Zarenka ze schronu w Zabrzu, z chorą trzustka i krecąca sie za swoim ogonem. Iwona przesłala mi tez mmsem zdjecie dokumentacji medycznej Elzy. Niestety w tej formie jest całkowicie nieczytelne. Quote
tayga Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Beluniu... kolejnej osobie podałam konto :) Podaję przy tej okazji link do wątku - żeby darczyńcy mogli sibie tu zajrzeć :) I wkleiłam fotki Elzuni do wydarzenia na fb. Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Taygo, bardzo dziekuje. Na razie byla tylko jedna wplata, ktora oczywiscie zaraz przekazalam Iwonce. Ona tez Ci bardzo, bardzo dziekuje. Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 tayga napisał(a):Iwonka jest na fb :) To swietnie. Ja ciagle nie potrafie sie poruszac po tym portalu. Quote
beka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='bela51']To nie sa wszystkie zwierzeta, ktore Iwona ma w swoim domu. Jest w nim 10 psow i 17 kotow ! Wszystkie sa stare i chore !:-( Nie mam pojecia jak Iwona sobie radzi. ostatnio jest bardzo trudno... Quote
faith35 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Kostek napisał(a):gdybys mogla daj prosze znac na miau mi jakos muli wszelkie fora mam jeszcze radio samochodowe na bazarek ale nie moge go wystawic bo mi sie dogo zacina umieściłam na miau i jeszcze ostrzeżenie dostałam, że rozsyłam bazarek i reklamuję na PW... ale cóż, czego nie robi się dla psów?! :D Teraz będę ostrożniejsza, żeby bazarku nie zamknęli i mnie nie zbanowali.... Quote
bela51 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Mam nowe zdjecia Elzy, za chwile wstawie na watek. Elzunia jeszcze slabiutka, ale juz zaczeła wychodzic na spacerki. Quote
bela51 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dzisiaj wplyneła kolejna wplata z fb dla Elzuni - 10 zł od p.Violetty Z. Bardzo dziekujemy! Rozmawialam z Iwonka, biopsja Elzy nie wykazala kolejnych przerzutow, Elza zaczyna tez coraz lepiej sie czuc. Mam zdjecia, ktore postaram sie dzisiaj wstawic. Ale bedziemy wdzieczni za kazda najmniejsza pomoc, gdyz jej leczenie było i w dalszym ciagu jest bardzo kosztowne. Quote
anett Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Rewelacyjne wieści!!:multi: Elzunia ma niesamowitą wolę życia!:loveu: A stadko Iwony... kochane staruszeczki ale im się udało!! tylko kosztów to sobie nawet nie wyobrażam...:shake: Quote
bela51 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Dzisiaj kolejne dwie wpłaty z fb dla Elzy. Od Pauliny W. - 25 zl i do Aliny Ch. - 40 zł. Bardzo, bardzo dziekujemy ! Quote
bela51 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Kostek napisał(a):Bela wyczysc skrzynke :) wybacz, juz wyczyszczona... Quote
Recommended Posts