Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa36 napisał(a):
Mam nadzieję, że nie skrzywdzisz Elzy tak jak krzywdziłaś Azę - bo przecież tak ją kochałaś.

Do tej pory myslałam ze jesteś tylko głupia, teraz myśle że jesteś po prostu złym człowiekiem.

Po tym co zrobiłaś Tani, która przez ciebie umarła po pobycie w raju u Stasia masz czelnośc pisac takie rzeczy?
A Iwona była jedna z bardzo nielicznych osób która Cie nie potepiła...
Mysle że teraz tego żałuje.

Aza miała to szczescie ze żyła u Iwony blisko 2 lata z atonią pecherza, ty Bonę w podobnym stanie uspiłaś.

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beka']Do tej pory myslałam ze jesteś tylko głupia, teraz myśle że jesteś po prostu złym człowiekiem.

Po tym co zrobiłaś Tani, która przez ciebie umarła po pobycie w raju u Stasia masz czelnośc pisac takie rzeczy?
A Iwona była jedna z bardzo nielicznych osób która Cie nie potepiła...
Mysle że teraz tego żałuje.

Aza miała to szczescie ze żyła u Iwony blisko 2 lata z atonią pecherza, ty Bonę w podobnym stanie uspiłaś.

Bona także żyła u mnie prawie dwa lata - tak na wypadek gdyby Ci to umknęło i została uśpiona zgodnie z zaleceniem dwóch lekarzy gdyz stan był beznadziejny.
Było wiadomo, że nie wstanie i nie poprawi się.
Ty nie jesteś lekarzem i nie widziałaś u mnie Bony - na jakiej podstawie zabierasz głos odnośnie Bony Ty dobry i mądry człowieku ?

A co do Tani - to powinnam sama ją spokojnie uśpić zamiast pozwolić ją zabrać na tej pace, nie nadajacej się do przewozu zwierzat w ogóle.
Napisałam to dawno na jej watku, inne wnioski tresztą też.