Cantadorra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Zaglądamy i po powrocie pomogę zbierac kaske dla małej......... Quote
bela51 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Pieniądze z bazarku do mnie wróciły - 106 zł. Razem do wysłania dla Elzy czeka 206 zł. Czy ktos sie zlituje i przejmie te finanse ? Quote
ewa36 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 No właśnie, Martka naprawdę nie zdołasz dalej poprowadzić finansów Elzy ? :cool3: Quote
martka1982 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='ewa36']No właśnie, Martka naprawdę nie zdołasz dalej poprowadzić finansów Elzy ? :cool3:[/QUOTE] O ile dobrze zrozumiałam dom Elzy życzy sobie aby pieniądze szły na jej konto, więc chodzi o rozliczenia w pierwszym poście i bieżące informacje o stanie Elzy. Poprosiłam na pw użytkownika beka aby przejęła wątek. Zna dom, więc miałyby stały kontakt w kwestii rozliczeń. Rozumiem jednak,ze brak odpowiedzi, mimo odwiedzenia wątku oznacza "nie". więc kto? Quote
bela51 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Czekamy wiec na decyzje beki. Nie moze tak byc, ze pies czeka na pieniadze i nie ma komy ich przekazac.:shake: Quote
anett Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Najprościej i najrozsądniej będzie zbierać bezpośrednio na konto DT - wtedy nie potrzebujemy skarbnika tylko nr konta Iwony a Iwona np. raz w tygodniu przekaże Bece info o wpływach na konto. I sorry za offa ale pilnie szukam domowego DT dla ONka z geriatrii na Paluchu...:-( Ogolony z koszmarnych dredów, pod spodem same kości. Pies prawie nie chodzi. W geriatrium leży w jednym miejscu, ogólnie jest słabiutki, ma zaniki mięśni. Jeszcze nie zrezygnował, cieszy się z każdego kontaktu z człowiekiem:-( Quote
beka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 zostane skarbnikiem, Iwona nie chce. Belu wyślę Ci dziś nr konta tylko musze sprawdzic w banku. mam nie używane subkonto wiec nie bedzie problemów z wydrukami itp. Anett, ten pies nie wygląda na starego :( to samiec? Quote
Agmarek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='beka']zostane skarbnikiem, Iwona nie chce. [/QUOTE] Super :multi: to jak juz się ogarniesz, to poproszę numer konta. Chciałabym podrzucić coś od siebie :lol: [quote name='beka']Anett, ten pies nie wygląda na starego :( to samiec?[/QUOTE] Rzeczywiście. Nie wygląda, ale przypatrzeć się mordeczce to troszkę siwieje co oznacza że ma coś około 5 lat jak na moje oko :roll: Mnie się zawsze wydawało że chude i zmaltretowane Onki wyglądają na młodsze, a po odkarmieniu "wychodzi" prawdziwy wiek. Quote
martka1982 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 beka napisał(a):zostane skarbnikiem, Iwona nie chce. a wątek też przejmiesz? mogę już wystosować prośbę do moda o zmianę autora? Quote
anett Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 beka napisał(a):...... Anett, ten pies nie wygląda na starego :( to samiec? Samiec, wiek nie określony, stan fizyczny fatalny. Quote
Cantadorra Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 anett napisał(a):Samiec, wiek nie określony, stan fizyczny fatalny. A ma swój wątek na dogo? Quote
bela51 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Gdzie jest prowadzaca watek? Chcemy wiedziec jak czuje sie Elza i prosimy o nr konta.:lol: Quote
ewa36 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='anett']Najprościej i najrozsądniej będzie zbierać bezpośrednio na konto DT - wtedy nie potrzebujemy skarbnika tylko nr konta Iwony a Iwona np. raz w tygodniu przekaże Bece info o wpływach na konto. I sorry za offa ale pilnie szukam domowego DT dla ONka z geriatrii na Paluchu...:-( Ogolony z koszmarnych dredów, pod spodem same kości. Pies prawie nie chodzi. W geriatrium leży w jednym miejscu, ogólnie jest słabiutki, ma zaniki mięśni. Jeszcze nie zrezygnował, cieszy się z każdego kontaktu z człowiekiem:-( No właśnie Anetko czy ten biduś ma watek ? Quote
Agmarek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 bela51 napisał(a):Ten Oneczek juz nie zyje:-( Boziu :-( Tak mi przykro :placz: Quote
Cantadorra Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 bela51 napisał(a):Ten Oneczek juz nie zyje:-( To takie smutne, tak biednie wyglądał i tak strasznie mi przykro. Chcialabym wiedziec co mu wlasciwie bylo, dlaczego? Ale nie wiem, czy to dobre pytanie. Śpij spokojnie malutki, żadne bydle już cie nie porzuci. NIGDY. Quote
bela51 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Tu jest wątek zbiorczy tych staruszków z Palucha http://www.dogomania.pl/threads/190811-Koszyczek-niechcianych-staruszk%C3%B3w-kt%C3%B3re-czekaj%C4%85-w-kolejce-na-%C5%9Bmier%C4%87-spis-str-1-i-2 Quote
anett Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dla Niego pomoc przyszła za późno:-(:-( jak dla wielu... Te cztery wspaniale ONki wciąż jeszcze czekają, zajrzyjcie proszę może któremuś się uda... http://www.dogomania.pl/threads/191873-Niewidomy-owczarek-niemiecki-szuka-domu-i-swojego-cz%C5%82owieka Quote
bela51 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='martka1982']O ile dobrze zrozumiałam dom Elzy życzy sobie aby pieniądze szły na jej konto, więc chodzi o rozliczenia w pierwszym poście i bieżące informacje o stanie Elzy. Poprosiłam na pw użytkownika beka aby przejęła wątek. Zna dom, więc miałyby stały kontakt w kwestii rozliczeń. Rozumiem jednak,ze brak odpowiedzi, mimo odwiedzenia wątku oznacza "nie". więc kto? Dostałam maila od Iwony, z prosba abym zamiesciła go, jako odpowiedz na ten post. "dom tymczasowy znaczy Czarna Anda nigdzie nie wyrazila swojej opini w kwestii ze zyczy sobie czegokolwiek w kwesti pieniedzy i nigdzie takze nie zamiescilam info aby pieniadze eli trafialy na moje konto zatem bardzo poprosze o nie wkladania w moje usta slow nie wypowiedzianych Chcialabym aby pieniadze na ele docelowo trafily na moje konto poniewaz to ja sie nia opiekuje i ja takze place za jej leczenie zatem jasne jest aby w koncowym efekcie pieniadze trafily do mnie Pieniadze byly zbierane dotychcasz nie na moje konto, poprosilam o nie po operacji Elzy i to chyba logiczne ze na moje konto po operacji mialy trafic - po operacji poprosilam nie przed!!"" Quote
bela51 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Sytuacja na tym wątku jest nie do pozazdroszczenia, zarówna dla Elzy jak i jej opiekunki. Jesli nikt nie ma czasu, aby zajrzec tu jeden raz dziennie i udostępnic swoje konto, od przyszłego miesiąca bedzie osoba,. która poprowadzi finanse Elzy. Ale wolałabym aby sama to napisała. A ja ciągle czekan na nr konta beki, gduyz to nie sa moje pieniądze i nie moge ich wpłacic bezpośrednio na konto Iwony. Czy sie doczekam ? Quote
bela51 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Doczekałam się.:lol: Wysyłam dla Elzy 206 zł. ( 100 zł - to spadek Kory, 106 zł bazarek Cantadorry i katarzyny09). Pozdrowienia dla Elzy i jej opiekunki.:lol: Quote
Recommended Posts