Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa36']No właśnie, Martka naprawdę nie zdołasz dalej poprowadzić finansów Elzy ? :cool3:[/QUOTE]

O ile dobrze zrozumiałam dom Elzy życzy sobie aby pieniądze szły na jej konto, więc chodzi o rozliczenia w pierwszym poście i bieżące informacje o stanie Elzy.
Poprosiłam na pw użytkownika beka aby przejęła wątek. Zna dom, więc miałyby stały kontakt w kwestii rozliczeń. Rozumiem jednak,ze brak odpowiedzi, mimo odwiedzenia wątku oznacza "nie".
więc kto?

Posted

Najprościej i najrozsądniej będzie zbierać bezpośrednio na konto DT - wtedy nie potrzebujemy skarbnika tylko nr konta Iwony a Iwona np. raz w tygodniu przekaże Bece info o wpływach na konto.

I sorry za offa ale pilnie szukam domowego DT dla ONka z geriatrii na Paluchu...:-(
Ogolony z koszmarnych dredów, pod spodem same kości.
Pies prawie nie chodzi. W geriatrium leży w jednym miejscu, ogólnie jest słabiutki, ma zaniki mięśni. Jeszcze nie zrezygnował, cieszy się z każdego kontaktu z człowiekiem:-(

Posted

zostane skarbnikiem, Iwona nie chce.
Belu wyślę Ci dziś nr konta tylko musze sprawdzic w banku. mam nie używane subkonto wiec nie bedzie problemów z wydrukami itp.
Anett, ten pies nie wygląda na starego :(
to samiec?

Posted

[quote name='beka']zostane skarbnikiem, Iwona nie chce. [/QUOTE]
Super :multi: to jak juz się ogarniesz, to poproszę numer konta. Chciałabym podrzucić coś od siebie :lol:

[quote name='beka']Anett, ten pies nie wygląda na starego :(
to samiec?[/QUOTE]
Rzeczywiście. Nie wygląda, ale przypatrzeć się mordeczce to troszkę siwieje co oznacza że ma coś około 5 lat jak na moje oko :roll:
Mnie się zawsze wydawało że chude i zmaltretowane Onki wyglądają na młodsze, a po odkarmieniu "wychodzi" prawdziwy wiek.

Posted

[quote name='anett']Najprościej i najrozsądniej będzie zbierać bezpośrednio na konto DT - wtedy nie potrzebujemy skarbnika tylko nr konta Iwony a Iwona np. raz w tygodniu przekaże Bece info o wpływach na konto.

I sorry za offa ale pilnie szukam domowego DT dla ONka z geriatrii na Paluchu...:-(
Ogolony z koszmarnych dredów, pod spodem same kości.
Pies prawie nie chodzi. W geriatrium leży w jednym miejscu, ogólnie jest słabiutki, ma zaniki mięśni. Jeszcze nie zrezygnował, cieszy się z każdego kontaktu z człowiekiem:-(

No właśnie Anetko czy ten biduś ma watek ?

Posted

bela51 napisał(a):
Ten Oneczek juz nie zyje:-(

To takie smutne, tak biednie wyglądał i tak strasznie mi przykro. Chcialabym wiedziec co mu wlasciwie bylo, dlaczego? Ale nie wiem, czy to dobre pytanie. Śpij spokojnie malutki, żadne bydle już cie nie porzuci. NIGDY.

Posted

[quote name='martka1982']O ile dobrze zrozumiałam dom Elzy życzy sobie aby pieniądze szły na jej konto, więc chodzi o rozliczenia w pierwszym poście i bieżące informacje o stanie Elzy.
Poprosiłam na pw użytkownika beka aby przejęła wątek. Zna dom, więc miałyby stały kontakt w kwestii rozliczeń. Rozumiem jednak,ze brak odpowiedzi, mimo odwiedzenia wątku oznacza "nie".
więc kto?

Dostałam maila od Iwony, z prosba abym zamiesciła go, jako odpowiedz na ten post.

"dom tymczasowy znaczy Czarna Anda nigdzie nie wyrazila swojej opini w kwestii ze zyczy sobie czegokolwiek w kwesti pieniedzy i nigdzie takze nie zamiescilam info aby pieniadze eli trafialy na moje konto zatem bardzo poprosze o nie wkladania w moje usta slow nie wypowiedzianych
Chcialabym aby pieniadze na ele docelowo trafily na moje konto poniewaz to ja sie nia opiekuje i ja takze place za jej leczenie zatem jasne jest aby w koncowym efekcie pieniadze trafily do mnie

Pieniadze byly zbierane dotychcasz nie na moje konto, poprosilam o nie po operacji Elzy i to chyba logiczne ze na moje konto po operacji mialy trafic - po operacji poprosilam nie przed!!""

Posted

Sytuacja na tym wątku jest nie do pozazdroszczenia, zarówna dla Elzy jak i jej opiekunki. Jesli nikt nie ma czasu, aby zajrzec tu jeden raz dziennie i udostępnic swoje konto, od przyszłego miesiąca bedzie osoba,. która poprowadzi finanse Elzy. Ale wolałabym aby sama to napisała.
A ja ciągle czekan na nr konta beki, gduyz to nie sa moje pieniądze i nie moge ich wpłacic bezpośrednio na konto Iwony. Czy sie doczekam ?