Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odwiedzamy. Jak tylko wróciła do domu, to od razu patrzę co u Korka. I co - nic nowego. Biedny Korek dalej tam, gdzie nie powinien już od dawna być. Może go od nowa w necie ogłaszać????

Posted

Coś trzeba wymysleć z tym Korkiem. Może plakaty rozwiesić (takie A4) np. Katowice, Zabrze. W Lecznicach wewterynaryjnych, dużych sklepach. Sama nie wiem. Przecież to taki ładny piesek. Zima się zbliża. Może zmienić w tytule na domek tymczasowy potrzebny. Albo składka na hotel? Koreczku myslimy o Tobie i martwimy się o Ciebie.

Posted

Mi dogo nie działało przez 3 dni, nie mogłam tu wejść.
Ogłoszenia o Korku są w necie, gdzie tylko mogą być, chyba, że coś przeoczyłam.
Dzisiaj pisała do mnie jakaś 10-letnia dziewczynka. I chce Korka. Rodzice zgadzają się, ale dopiero za 4 miesiące, bo teraz ma remont:roll:

Zmieniłam temat. Nie wiem czy taki moze być.

Posted

Pianka zadzwoń do rodziców sama, albo podjedź i się upewnij. Bo to koniec stycznia będzie. A skąd ta dziewczynka jest? Może daj rodzicom artykuł o Koreczku. W każdym razie zadzroszczę ciociom, które mogą odwiedzać Korka, ja tylko ukłony przesyłam.

Posted

śliczne bannerki :lol:

tylko , że na razie mam w podpisie 2 innych potrzebujących ale jak tylko pójdą do domu / w co mocno wierze / to Koreczka biore do podpisu :eviltong:

Posted

Pianka nie powinnas czuć się samotna. Naprawdę jestesmy z Tobą i z Korkiem. Korek ma takiego wspaniałego rzecznika, że aż nie moge się nadziwić że ciągle jest tam gdzie jest. Nie będe wymieniać tej nazwy, ale wiemy o co chodzi. Opowiedz jak Koreczek czuje się dzisiaj?

Posted

Ja będe zmieniać podpisy co kilka dni. Raz jeden piesek, potem kilka dni drugi. Sprawiedliwie będzie. Albo dam 2-3 małe. Pianka, czy mozna banerek trochę zmniejszyc?

Posted

Ja nie umiem wogóle bannerków robić:oops: Ja je sobie zamawiam.

Jak Korek się czuje to nie wiem. Mam szkołe, a do Rudy mam kawał drogi. Miałam jechać w sobote do schronu, ale mój wujek przyjeżdża i no nie moge jechać, a później wyjeżdżam na wycieczke. Ale jakby się działo cos niedobrego to Justyna by mnie poinformowała o tym. Obiecała, że będzie to robić;)

Posted

bunia50 napisał(a):
Ja będe zmieniać podpisy co kilka dni. Raz jeden piesek, potem kilka dni drugi. Sprawiedliwie będzie.

i to jest bardzo dobry pomysł :lol: chyba go kupię ;)