syla00 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 :oops: allegro z Korkiem się zakończyło a mi nikt nie przypomina o nowej aukcji!! Zaraz wstawiam ponownie Quote
bunia50 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Coś wolno płynie. Napewno nikt nie chce spokojnego i ładnego pieska do towarzystwa na długie zimowe wieczory????? Quote
syla00 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A Koreczka dziś jeszcze nikt nie odwiedził!! Quote
bunia50 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Odwiedzamy. Jak tylko wróciła do domu, to od razu patrzę co u Korka. I co - nic nowego. Biedny Korek dalej tam, gdzie nie powinien już od dawna być. Może go od nowa w necie ogłaszać???? Quote
syla00 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Nowe ogłoszenia na pewno nie zaszkodzą, ja wsadziłam znów na Allegro Quote
agula Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Koreczku do góry i czekamy może coś sie ruszy Quote
bunia50 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Coś trzeba wymysleć z tym Korkiem. Może plakaty rozwiesić (takie A4) np. Katowice, Zabrze. W Lecznicach wewterynaryjnych, dużych sklepach. Sama nie wiem. Przecież to taki ładny piesek. Zima się zbliża. Może zmienić w tytule na domek tymczasowy potrzebny. Albo składka na hotel? Koreczku myslimy o Tobie i martwimy się o Ciebie. Quote
Pianka Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Mi dogo nie działało przez 3 dni, nie mogłam tu wejść. Ogłoszenia o Korku są w necie, gdzie tylko mogą być, chyba, że coś przeoczyłam. Dzisiaj pisała do mnie jakaś 10-letnia dziewczynka. I chce Korka. Rodzice zgadzają się, ale dopiero za 4 miesiące, bo teraz ma remont:roll: Zmieniłam temat. Nie wiem czy taki moze być. Quote
agula Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Koreczku biedny, może wreszcie i ty znajdziesz prawdziwy domek:-( Quote
ewatr Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 dużo Cioć odwiedziło Koreczka :multi: to może uda sie mu wypłynąć przed zima :oops: do domu Quote
bunia50 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Pianka zadzwoń do rodziców sama, albo podjedź i się upewnij. Bo to koniec stycznia będzie. A skąd ta dziewczynka jest? Może daj rodzicom artykuł o Koreczku. W każdym razie zadzroszczę ciociom, które mogą odwiedzać Korka, ja tylko ukłony przesyłam. Quote
Pianka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Nie no ja bankowo będe chciała rozmawiac z jej rodzicami, ale skoro dopiero za 4 miesiące, to szukamy gdzie indziej domku;) Quote
Pianka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Kto sie skusi na bannerek Korka? W 3 wzorach do wyboru;) Weźcie ktoś wlepcie go do podpisu, bo ja się czuje taka samotna:-( Quote
ewatr Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 śliczne bannerki :lol: tylko , że na razie mam w podpisie 2 innych potrzebujących ale jak tylko pójdą do domu / w co mocno wierze / to Koreczka biore do podpisu :eviltong: Quote
bunia50 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pianka nie powinnas czuć się samotna. Naprawdę jestesmy z Tobą i z Korkiem. Korek ma takiego wspaniałego rzecznika, że aż nie moge się nadziwić że ciągle jest tam gdzie jest. Nie będe wymieniać tej nazwy, ale wiemy o co chodzi. Opowiedz jak Koreczek czuje się dzisiaj? Quote
bunia50 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ja będe zmieniać podpisy co kilka dni. Raz jeden piesek, potem kilka dni drugi. Sprawiedliwie będzie. Albo dam 2-3 małe. Pianka, czy mozna banerek trochę zmniejszyc? Quote
Pianka Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Ja nie umiem wogóle bannerków robić:oops: Ja je sobie zamawiam. Jak Korek się czuje to nie wiem. Mam szkołe, a do Rudy mam kawał drogi. Miałam jechać w sobote do schronu, ale mój wujek przyjeżdża i no nie moge jechać, a później wyjeżdżam na wycieczke. Ale jakby się działo cos niedobrego to Justyna by mnie poinformowała o tym. Obiecała, że będzie to robić;) Quote
bunia50 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pianka, pozwoliłam sobie wykorzystać hasło z Twojego i Korka banerka. W ten sposób mam oba pieski na tapecie. Quote
Pianka Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 bunia jest świetny ten bannerek:multi: Quote
ewatr Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 bunia50 napisał(a):Ja będe zmieniać podpisy co kilka dni. Raz jeden piesek, potem kilka dni drugi. Sprawiedliwie będzie. i to jest bardzo dobry pomysł :lol: chyba go kupię ;) Quote
bunia50 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 poprawiłam banerek, bo znalazłam błąd, ale chyba za duży. Zarza go zmniejszę, zeby oba były w rzędzie Quote
Recommended Posts