AśkaK Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Laro,super że przetrzymasz Kiraka, mam nadzieję że jakoś sobie poradzisz kobieto kochana:Rose: z młokosem i wielce teraz atrakcyjną Larcią.:loveu: No i wspaniale że ma domek tymczasowy na pare dni dalej, Igusia duża buźka!:buzi: :Rose: Quote
Magdarynka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Owieczka']Ty tak poważnie ...? :oops: bo może cosik tam naknociłam :evil_lol: ?? jesli tak to powiedz ;) Poza tym, że gwizdnęłaś mój szablonik, to wszystko ślicznie...:mad: Dla porównania... http://www.allegro.pl/item109626123_budrys_smutny_psiak_szuka_domu_.html Na przyszłość po prostu zapytaj... Zgodziłabym się bez problemów, a tak... Quote
Witokret Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Super, cieszymy sie bardzo, ze Kirus juz nie w klatce szpitalnej, mimo, ze w niezlych warunkach. Teraz sobie chlopak poszaleje :razz: . No i taka niespodzianka go spotkala... 2 sunie na niego czekaly!! :evil_lol: Quote
AśkaK Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 O kurka, Laruś, dobrze że to Ty Kirka odbierałaś osobiście i że przygotowałaś się na zapas, jak ja bym przykładowo pojechała to chyba własną kapotę bym musiała im zostawić i skarpetki.:evil_lol: A nie 690 zł. Kurka, dużo wyszło.:placz: Czy my się kiedyś pozbieramy?:shake: A fotki miodzio!!!:loveu: "Się wstydzę ciutkę" mnie rozwaliło!!!:lol: :lol: :evil_lol: :loveu: Quote
*Gajowa* Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 A co to Kiruś marcheweczkę jada ? Czy on królik ? Bardzo przystojny z niego psiak i pieknie się wstydzi. Ale rachunek ogromniasty... Quote
Magdarynka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Tak Laro, Magdarynka wybaczy Owcy... :) Ale masz fajne psie zaloty w domu :loveu: A jaki przystojniak z tego rudzielca :loveu: A rachunek mnie powalił... do tej pory szukam szczęki na podłodze i bynajmniej nie sztucznej... Quote
Witokret Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No teraz dopiero widać jaki przystojniak z Kirusia :loveu: No faktycznie - ewidentnie to nie jest suczka... :evil_lol: Quote
Owieczka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Magdarynka']Poza tym, że gwizdnęłaś mój szablonik, to wszystko ślicznie...:mad: Dla porównania... http://www.allegro.pl/item109626123_budrys_smutny_psiak_szuka_domu_.html Na przyszłość po prostu zapytaj... Zgodziłabym się bez problemów, a tak... Cotka nie wściekaj się !! :shake: :shocked!: :bigcry: Na jednym z watków ci napisałam że ściągam od ciebie i czy nie masz nic przeciwko :placz: bo to o psiaki w końcu chodzi a nie o nasze aukcje :shake: Ale nie było sprzeciwów :niewiem: ... a do tego Greyka znalazła dom z takiej własnie aukcji !! :razz: W sumie dzieki Tobie :Rose: Ale jeśli sobie nie życzysz ... powiedz tylko słowo...:modla: :flaming: Quote
gdgt Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Magdarynka napisał(a):A rachunek mnie powalił... do tej pory szukam szczęki na podłodze i bynajmniej nie sztucznej... AMputacja łapy, wraz z silną narkozą, kubraczkiem oraz wizytą konsultacyjnej u profesora przed operacją były zdecydowanie tańsze Quote
Magdarynka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Owieczka napisał(a):Cotka nie wściekaj się !! :shake: :shocked!: :bigcry: Na jednym z watków ci napisałam że ściągam od ciebie i czy nie masz nic przeciwko :placz: bo to o psiaki w końcu chodzi a nie o nasze aukcje :shake: Ale nie było sprzeciwów :niewiem: ... a do tego Greyka znalazła dom z takiej własnie aukcji !! :razz: W sumie dzieki Tobie :Rose: Ale jeśli sobie nie życzysz ... powiedz tylko słowo...:modla: :flaming: Owieczko, daleka jestem od wściekania się :) Zrobiło mi się trochę dziwnie i to wszystko... Szczerze mówiąc nie przypominam sobie, gdzie napisałaś, że ściągasz ode mnie, a jeśli tak gdzieś napisałaś, to pewnie pomyślałam o opisie psiaka a nie o szablonie... Po mojej aukcji Greyki nie było odzewu, więc wcale nie dzięki mnie Greyka znalazła dom :eviltong: Jeśli chcesz korzystać z tego szablonu, to Ci go podeśle w html-u, żeby Ci się już te aukcje nie rozjeżdżały jak w tej chwili :evil_lol: Quote
Igusia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Lara, czy jakieś wskazówki co do karmy dostałaś? Bo chciałam kupić dziś i podrzucić iwonie, do której kiri jedzie... Quote
Aga_Mazury Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Lara...ceny no nie ma co ukrywac mamy kosmiczne, ale cóz....dobrze że wyzdrowiał psiulek nasz :) Czaruś z Ostrowii faktycznie dalej walczy..:( ... rachunki trzeba jakoś pokryć...mam nadzieję, że aukcja na allegro przyniesie jakieś namacane środki...a i ludzie z dogomanii wesprą :) ucałuj go już w ten czyściutki pysial :) Quote
Igusia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :eviltong: Miłość od pierwszego spojrzenia... :loveu: Czyli karma dla juniorka mu się należy :p To ciotka załatwi Quote
Owieczka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jakie piekne foty !!! Teraz widac jaki to sliczny łowczarek jest :loveu: :loveu: :loveu: :cool3: Quote
Owieczka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Magdarynka napisał(a):Owieczko, daleka jestem od wściekania się :) Zrobiło mi się trochę dziwnie i to wszystko... Szczerze mówiąc nie przypominam sobie, gdzie napisałaś, że ściągasz ode mnie, a jeśli tak gdzieś napisałaś, to pewnie pomyślałam o opisie psiaka a nie o szablonie... Po mojej aukcji Greyki nie było odzewu, więc wcale nie dzięki mnie Greyka znalazła dom :eviltong: Jeśli chcesz korzystać z tego szablonu, to Ci go podeśle w html-u, żeby Ci się już te aukcje nie rozjeżdżały jak w tej chwili :evil_lol: Chyba na wątku greyki ale nie jestem pewna w każdym razie poszukam oki ? ;) I nie gniewaj się ciocia i nie nerwuj na łowieczkę :oops: przecież ja ci do pięt nie dorastam jesli chodzi o takie sliczne aukcje :shake: i wogóle jestem zielona jeszcze z kompa :oops: :oops: :oops: Quote
Igusia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Buahahahaha... No szukać musicie cioteczki dobre i kochane... Quote
ronja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 kirek jest piękny :loveu: i jak zawodowo patyczek podgryzał :multi: .tak strasznie się cieszę, że mu się udało:iloveyou: Quote
AśkaK Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Lara']Czy moge prosic o zmiane tematu watku? :cool3: Tak, tak, już wczoraj miałam zmienić w związku z tym, że już żadnego Śliniaka nie ma!:multi: :lol: JAKI ON PIĘKNY!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jaki pysio cudniulki!:loveu: Kiruś ma tak słodko fafelki ułożone, w uśmiech :iloveyou: Myślałam wcześniej, że to przez chore zębulce tak mu się pysiek rozciapciał. Ale nie! On tak po prostu słodko ma!:loveu: Laro, piękne zdjęcia!!! Oj, ja też bym za takim przystojniaczkiem płakała... Ale grunt że już teraz psiaczka tylko same dobre rzeczy czekają.:thumbs: Quote
Owieczka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Jest domek z ogrodem ale psina nie może byc bardzo duży ... może by sie Kiri nadawał ...?? :cool3: W ciągu dnia biegałby sobie po ogrodzie i miał do dyspozycji budę ... Jest tam dorosły chyba Onek juz starszawy ... Tylko nie wiem czy może byc 8 miesięczny ... :razz: Quote
Igusia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Może, może, może... Kiruś dostał od ciotek wyprawkę w postaci: smyczki, dwóch miseczek, adresówki, piłeczki do zabawy i karmy na kilka dni, dziś będę mieć karmę dla Puppy Dog :diabloti: i podwiozę Kirusiowi... Przecież on jeszcze Puppy:eviltong: Mam nadzieję, że Lara już dowiozła chłopaka:eviltong: Owieczko, nada się Kiruś :eviltong: Cód, miód, malyna chłopak! Quote
Owieczka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Igusia napisał(a):Może, może, może... Kiruś dostał od ciotek wyprawkę w postaci: smyczki, dwóch miseczek, adresówki, piłeczki do zabawy i karmy na kilka dni, dziś będę mieć karmę dla Puppy Dog :diabloti: i podwiozę Kirusiowi... Przecież on jeszcze Puppy:eviltong: Mam nadzieję, że Lara już dowiozła chłopaka:eviltong: Owieczko, nada się Kiruś :eviltong: Cód, miód, malyna chłopak! ok. To przesyłam jego zdjęcia kobietce ...w czwartek byłoby cos już wiadomo bo ona akurat w czwartek wraca...więc trzymajcie kciukaski ;) Quote
Recommended Posts