Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laro,super że przetrzymasz Kiraka, mam nadzieję że jakoś sobie poradzisz kobieto kochana:Rose: z młokosem i wielce teraz atrakcyjną Larcią.:loveu: No i wspaniale że ma domek tymczasowy na pare dni dalej, Igusia duża buźka!:buzi: :Rose:

Posted

Super, cieszymy sie bardzo, ze Kirus juz nie w klatce szpitalnej, mimo, ze w niezlych warunkach. Teraz sobie chlopak poszaleje :razz: . No i taka niespodzianka go spotkala... 2 sunie na niego czekaly!! :evil_lol:

Posted

O kurka, Laruś, dobrze że to Ty Kirka odbierałaś osobiście i że przygotowałaś się na zapas, jak ja bym przykładowo pojechała to chyba własną kapotę bym musiała im zostawić i skarpetki.:evil_lol: A nie 690 zł. Kurka, dużo wyszło.:placz: Czy my się kiedyś pozbieramy?:shake:

A fotki miodzio!!!:loveu: "Się wstydzę ciutkę" mnie rozwaliło!!!:lol: :lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

Tak Laro, Magdarynka wybaczy Owcy... :)
Ale masz fajne psie zaloty w domu :loveu:
A jaki przystojniak z tego rudzielca :loveu:
A rachunek mnie powalił... do tej pory szukam szczęki na podłodze i bynajmniej nie sztucznej...

Posted

[quote name='Magdarynka']Poza tym, że gwizdnęłaś mój szablonik, to wszystko ślicznie...:mad:
Dla porównania... http://www.allegro.pl/item109626123_budrys_smutny_psiak_szuka_domu_.html

Na przyszłość po prostu zapytaj... Zgodziłabym się bez problemów, a tak...
Cotka nie wściekaj się !! :shake: :shocked!: :bigcry:
Na jednym z watków ci napisałam że ściągam od ciebie i czy nie masz nic przeciwko :placz: bo to o psiaki w końcu chodzi a nie o nasze aukcje :shake:
Ale nie było sprzeciwów :niewiem: ... a do tego Greyka znalazła dom z takiej własnie aukcji !! :razz: W sumie dzieki Tobie :Rose:

Ale jeśli sobie nie życzysz ... powiedz tylko słowo...:modla: :flaming:

Posted

Magdarynka napisał(a):
A rachunek mnie powalił... do tej pory szukam szczęki na podłodze i bynajmniej nie sztucznej...

AMputacja łapy, wraz z silną narkozą, kubraczkiem oraz wizytą konsultacyjnej u profesora przed operacją były zdecydowanie tańsze

Posted

Owieczka napisał(a):
Cotka nie wściekaj się !! :shake: :shocked!: :bigcry:
Na jednym z watków ci napisałam że ściągam od ciebie i czy nie masz nic przeciwko :placz: bo to o psiaki w końcu chodzi a nie o nasze aukcje :shake:
Ale nie było sprzeciwów :niewiem: ... a do tego Greyka znalazła dom z takiej własnie aukcji !! :razz: W sumie dzieki Tobie :Rose:

Ale jeśli sobie nie życzysz ... powiedz tylko słowo...:modla: :flaming:

Owieczko, daleka jestem od wściekania się :) Zrobiło mi się trochę dziwnie i to wszystko...
Szczerze mówiąc nie przypominam sobie, gdzie napisałaś, że ściągasz ode mnie, a jeśli tak gdzieś napisałaś, to pewnie pomyślałam o opisie psiaka a nie o szablonie...
Po mojej aukcji Greyki nie było odzewu, więc wcale nie dzięki mnie Greyka znalazła dom :eviltong:
Jeśli chcesz korzystać z tego szablonu, to Ci go podeśle w html-u, żeby Ci się już te aukcje nie rozjeżdżały jak w tej chwili :evil_lol:

Posted

Lara...ceny no nie ma co ukrywac mamy kosmiczne, ale cóz....dobrze że wyzdrowiał psiulek nasz :)

Czaruś z Ostrowii faktycznie dalej walczy..:( ...

rachunki trzeba jakoś pokryć...mam nadzieję, że aukcja na allegro przyniesie jakieś namacane środki...a i ludzie z dogomanii wesprą :)

ucałuj go już w ten czyściutki pysial :)

Posted

Magdarynka napisał(a):
Owieczko, daleka jestem od wściekania się :) Zrobiło mi się trochę dziwnie i to wszystko...
Szczerze mówiąc nie przypominam sobie, gdzie napisałaś, że ściągasz ode mnie, a jeśli tak gdzieś napisałaś, to pewnie pomyślałam o opisie psiaka a nie o szablonie...
Po mojej aukcji Greyki nie było odzewu, więc wcale nie dzięki mnie Greyka znalazła dom :eviltong:
Jeśli chcesz korzystać z tego szablonu, to Ci go podeśle w html-u, żeby Ci się już te aukcje nie rozjeżdżały jak w tej chwili :evil_lol:

Chyba na wątku greyki ale nie jestem pewna
w każdym razie poszukam oki ? ;)
I nie gniewaj się ciocia i nie nerwuj na łowieczkę :oops:
przecież ja ci do pięt nie dorastam jesli chodzi o takie sliczne aukcje :shake:
i wogóle jestem zielona jeszcze z kompa :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='Lara']Czy moge prosic o zmiane tematu watku? :cool3:

Tak, tak, już wczoraj miałam zmienić w związku z tym, że już żadnego Śliniaka nie ma!:multi: :lol: JAKI ON PIĘKNY!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jaki pysio cudniulki!:loveu: Kiruś ma tak słodko fafelki ułożone, w uśmiech :iloveyou: Myślałam wcześniej, że to przez chore zębulce tak mu się pysiek rozciapciał. Ale nie! On tak po prostu słodko ma!:loveu:
Laro, piękne zdjęcia!!! Oj, ja też bym za takim przystojniaczkiem płakała... Ale grunt że już teraz psiaczka tylko same dobre rzeczy czekają.:thumbs:

Posted

Jest domek z ogrodem ale psina nie może byc bardzo duży ...
może by sie Kiri nadawał ...?? :cool3:
W ciągu dnia biegałby sobie po ogrodzie i miał do dyspozycji budę ...
Jest tam dorosły chyba Onek juz starszawy ...
Tylko nie wiem czy może byc 8 miesięczny ... :razz:

Posted

Może, może, może... Kiruś dostał od ciotek wyprawkę w postaci: smyczki, dwóch miseczek, adresówki, piłeczki do zabawy i karmy na kilka dni, dziś będę mieć karmę dla Puppy Dog :diabloti: i podwiozę Kirusiowi... Przecież on jeszcze Puppy:eviltong:
Mam nadzieję, że Lara już dowiozła chłopaka:eviltong:

Owieczko, nada się Kiruś :eviltong: Cód, miód, malyna chłopak!

Posted

Igusia napisał(a):
Może, może, może... Kiruś dostał od ciotek wyprawkę w postaci: smyczki, dwóch miseczek, adresówki, piłeczki do zabawy i karmy na kilka dni, dziś będę mieć karmę dla Puppy Dog :diabloti: i podwiozę Kirusiowi... Przecież on jeszcze Puppy:eviltong:
Mam nadzieję, że Lara już dowiozła chłopaka:eviltong:

Owieczko, nada się Kiruś :eviltong: Cód, miód, malyna chłopak!

ok. To przesyłam jego zdjęcia kobietce ...w czwartek byłoby cos już wiadomo bo ona akurat w czwartek wraca...więc trzymajcie kciukaski ;)