Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj mija tydzień odkad Kiri jest u nas.Tak sie juz zadomowił i rozchulał, ze dzisiaj porwał mojego buta do gryzienia:lol:
Zaczepia, poodgryza i nawet zdarzy mu sie szczeknąc, ale prawdziwe psie szczęscie pokazuje na spacerkach.

Posted

Z Kirusiem wszystko w jak najwiekszym porzadku.Jest kochany , madry i wesoły.Czasem rozśmiesza nas do łez.Moja córke traktuje jak szczeniaczka i tarzają sie razem po dywanie:lol: Na spacerkach grzeczny, bawi sie z pieskami.Juz parę razy zdarzyło mu sie podnieść nogę:lol: Czyli facet dojrzewa:evil_lol:Niedługo nowe zdjęcia!

Posted

:multi: :multi: :multi: Kiruś jest już prawdziwym facetem , zaczął podnosić łapę.Co prawda jeszcze się chwieje na trzech i czasem osikuje sobie przednie łapy:lol: ale cóż, nie odrazu Kraków zbudowano.

Posted

Jestem, wróciłam!:p I z wielką radością biegusiem zmieniam tytuł wątku. Takie fotki, takie wieści!:multi:

A z siusianiem to nawet u juz dojrzałych psich facetów różnie bywa - mój ma 6 lat i nadal jak mu się nie chce nogi zadzierać, psika z przykucu.:lol:

Posted

Eee tam, mi to nie ma za co dziękować!:p Ja losowi dziękuję, że Kirusia nie zabrała ta paskudna baba która pierwsza się po niego zgłosiła, i że ligia jeszcze nie zdążyła w tym czasie wziąć innego pieska - i tym zrządzeniem losu Kiruś ma teraz wspaniałą rodzinę!:multi: :p

Chcemy więcej fotek!!!:multi: :lol:

Posted

Oczywiscie , ze beda nowe fotki tylko jak mój syn wróci z wakacji-wziął aparat.
Kiruś całuje wszystkie kochane cioteczki , które przyczyniły sie do tego ,ze został członkiem naszej rodziny:multi: Mam teraz drugiego synusia:lol:
ostatnio jak wróciła z zakupów i przyniosłam kostkę dla Kirka to mój syn powiedział : Ale ty go rozpieszczsz , mnie to nic słodkiego nie kupiłas:lol:

Posted

[quote name='Lara']Dziekujemy pięknie!!! :loveu:
Ciotka GreenEvil powinna juz miec numer konta od Witokreta, jesli go ma to prosimy o kaske na ten wlasnie numerek z dopiskiem "kiruś" :p

Bardzo Was proszę...wyślijcie GreenEvil na priw ..jeszcze raz..ten numer konta....bo zanim my się przekopiemy przez te wszystkie wyciągi....:) i o tym, żeby napisała dopisek.... :)

Posted

Oj baardzo dziękujemy kochane dziewczyny, że nas tak wspomagacie :loveu: no i oczywiście wszystkim dogomaniakom, którzy wpłacają na nasze bidy :loveu: Juz wysyłam na pw numerek :lol:

• 3 weeks later...
Posted

w koncu dojechałem na te wakacje...

piaskowy piesek:)

ale musze ciężko pracować..:)

robota pali mi się w łapach:lol:

narobiłem się jak chłop :)

teraz trzeba umyć łapy..

... i odpocząć

po pracy czas na zabawę:)

A teraz uśmiech firmowy dla wszytskich kochanych cioteczek:lol:

ŁADNY JESTEM CO ????

a wieczorem bohaterowie są zmęczeni.....

Posted

To my jesteśmy bardzo szczęśliwi ,że Kiri jest takim wspaniałym psem i ,ze umiał tak szybko zapełnic nasze serca miłościa po stracie Reksia:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Rany! My też tak chcemy! :multi: :multi: :multi:
Kiruś wypiękniał! Chłopak nie do poznania! Coście tam z nim zrobili w tym Krakowie!:crazyeye:
Ligia jestem ogromnie szczęśliwa, że chłopacyna jest z WAMI!
Życzymy samych pięknych chwil z Kirooo.... :eviltong:
Zdjęcia EXTRA! Miłych i słonecznych wakacji życzymy:p

Posted

Ligia... no słów mi brak... CUDO !!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ten psiak nie mógł lepiej trafić - widać, że cały promienieje :lol: Wytarmoście przystojniaka od nas :lol:

Posted

[quote name='ligia']A teraz uśmiech firmowy dla wszytskich kochanych cioteczek:lol:

ŁADNY JESTEM CO ????

:loveu: :loveu: :loveu: :multi:
Ligia, za ten uśmiech Kirusia tysiąc róż!!! :B-fly: Niesamowite, jak psiaki pięknieją w nowych domach! A Kiruś jest w czołówce!:p Tylko najlepsi Państwo i ich wielka miłość mogą tak psa zmienić.