Witokret Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Super wieści :lol: Bardzo się cieszymy, że u Kirusia wszystko w porządku... Wytarmoście go mocno od nas :loveu: Quote
ligia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dzisiaj mija tydzień odkad Kiri jest u nas.Tak sie juz zadomowił i rozchulał, ze dzisiaj porwał mojego buta do gryzienia:lol: Zaczepia, poodgryza i nawet zdarzy mu sie szczeknąc, ale prawdziwe psie szczęscie pokazuje na spacerkach. Quote
jadwiga Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Boże, Kiruś jest zaginionym bratem bliźniakiem mojego ukochanego Agisa - odszedł w zeszłym roku!:-o :placz: :placz: Quote
ligia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Z Kirusiem wszystko w jak najwiekszym porzadku.Jest kochany , madry i wesoły.Czasem rozśmiesza nas do łez.Moja córke traktuje jak szczeniaczka i tarzają sie razem po dywanie:lol: Na spacerkach grzeczny, bawi sie z pieskami.Juz parę razy zdarzyło mu sie podnieść nogę:lol: Czyli facet dojrzewa:evil_lol:Niedługo nowe zdjęcia! Quote
Owieczka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :loveu: Echhh...żeby wszystkim naszym psiakom tak sie szczęściło...;) Quote
Igusia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 O jesu, już się doczekać nie mogę... Nowe foteczki... Mniam:) Quote
dodunia23 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 śliczny piesek śledzę jego losy od samego początku... A teraz podnoszę bo strasznie nam spadło maleństwo:) Quote
ligia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :multi: :multi: :multi: Kiruś jest już prawdziwym facetem , zaczął podnosić łapę.Co prawda jeszcze się chwieje na trzech i czasem osikuje sobie przednie łapy:lol: ale cóż, nie odrazu Kraków zbudowano. Quote
AśkaK Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Jestem, wróciłam!:p I z wielką radością biegusiem zmieniam tytuł wątku. Takie fotki, takie wieści!:multi: A z siusianiem to nawet u juz dojrzałych psich facetów różnie bywa - mój ma 6 lat i nadal jak mu się nie chce nogi zadzierać, psika z przykucu.:lol: Quote
AśkaK Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Eee tam, mi to nie ma za co dziękować!:p Ja losowi dziękuję, że Kirusia nie zabrała ta paskudna baba która pierwsza się po niego zgłosiła, i że ligia jeszcze nie zdążyła w tym czasie wziąć innego pieska - i tym zrządzeniem losu Kiruś ma teraz wspaniałą rodzinę!:multi: :p Chcemy więcej fotek!!!:multi: :lol: Quote
ligia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Oczywiscie , ze beda nowe fotki tylko jak mój syn wróci z wakacji-wziął aparat. Kiruś całuje wszystkie kochane cioteczki , które przyczyniły sie do tego ,ze został członkiem naszej rodziny:multi: Mam teraz drugiego synusia:lol: ostatnio jak wróciła z zakupów i przyniosłam kostkę dla Kirka to mój syn powiedział : Ale ty go rozpieszczsz , mnie to nic słodkiego nie kupiłas:lol: Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Kiruś ślicznoto....:loveu: Kirusiu na książeczce SKO masz jeszcze 50 PLN ...dajcie znać Ciotce GreenEvil komu te pieniążki wysłać (numer konta itd)....:) Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Lara']Dziekujemy pięknie!!! :loveu: Ciotka GreenEvil powinna juz miec numer konta od Witokreta, jesli go ma to prosimy o kaske na ten wlasnie numerek z dopiskiem "kiruś" :p Bardzo Was proszę...wyślijcie GreenEvil na priw ..jeszcze raz..ten numer konta....bo zanim my się przekopiemy przez te wszystkie wyciągi....:) i o tym, żeby napisała dopisek.... :) Quote
Witokret Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Oj baardzo dziękujemy kochane dziewczyny, że nas tak wspomagacie :loveu: no i oczywiście wszystkim dogomaniakom, którzy wpłacają na nasze bidy :loveu: Juz wysyłam na pw numerek :lol: Quote
GreenEvil Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Slowo sie rzklo i przelew poszedl :) Pzdr GreenEvil Quote
Witokret Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 No i własnie doszedł :lol: Raz jeszcze bardzo dziękujemy za pomoc naszym psiakom :Rose: :Rose: :Rose: Quote
ligia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Kiri jedzie dziś na wakacje:)Rzeka, łaka. las.... Quote
ligia Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 w koncu dojechałem na te wakacje... piaskowy piesek:) ale musze ciężko pracować..:) robota pali mi się w łapach:lol: narobiłem się jak chłop :) teraz trzeba umyć łapy.. ... i odpocząć po pracy czas na zabawę:) A teraz uśmiech firmowy dla wszytskich kochanych cioteczek:lol: ŁADNY JESTEM CO ???? a wieczorem bohaterowie są zmęczeni..... Quote
ligia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 To my jesteśmy bardzo szczęśliwi ,że Kiri jest takim wspaniałym psem i ,ze umiał tak szybko zapełnic nasze serca miłościa po stracie Reksia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Igusia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Rany! My też tak chcemy! :multi: :multi: :multi: Kiruś wypiękniał! Chłopak nie do poznania! Coście tam z nim zrobili w tym Krakowie!:crazyeye: Ligia jestem ogromnie szczęśliwa, że chłopacyna jest z WAMI! Życzymy samych pięknych chwil z Kirooo.... :eviltong: Zdjęcia EXTRA! Miłych i słonecznych wakacji życzymy:p Quote
ronja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 chyba podmieniliście psa:multi: :multi: :multi: CUDNY JEST!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Witokret Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ligia... no słów mi brak... CUDO !!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ten psiak nie mógł lepiej trafić - widać, że cały promienieje :lol: Wytarmoście przystojniaka od nas :lol: Quote
AśkaK Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='ligia']A teraz uśmiech firmowy dla wszytskich kochanych cioteczek:lol: ŁADNY JESTEM CO ???? :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Ligia, za ten uśmiech Kirusia tysiąc róż!!! :B-fly: Niesamowite, jak psiaki pięknieją w nowych domach! A Kiruś jest w czołówce!:p Tylko najlepsi Państwo i ich wielka miłość mogą tak psa zmienić. Quote
Recommended Posts