Igusia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ligia napisał(a):AWF dosyc daleko odemnie , ale jak juz bedzie w Krakowie to jakos sobie poradzimy.Zalezy tez którędy beda jechać. Strasznie sie ciesze , moja córka jak sie dowiedziala to pobiegła mu kupić odrazu zabawkę:lol: mam jeszcze pytanie ? Czy on je cos specjalnego , jakas karme suchą? Kirus dostal od nas sucha karme ACANa dla srednich juniorow i Lara ma ja przekazac nowej panci... A pozatym on taka chudzinka przydalao by sie podtuczyc go ryzkiem z mieskiem i marcheweczka:lol: Quote
*Gajowa* Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ojej ale się porobiło ! Miał Kiruś szczęście, że nie trafił do tych ludzi z Pragi bo czuję, że szybko byłby znów bezdomny. Ligia super, że Kiri będzie u Ciebie. Quote
alfrana Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Taaaak się ciocie z Mokotowa cieszą, że pańcia z Krakowa szczęśliwa...!:) My dziś cały dzień zamartwione, teraz świętujemy u Igusi i Karalajny, że piesio będzie miał dobrze. Będziemy za nim tęsknić mocno! Ligia, pisz do nas czasem i wysyłaj zdjęcia malutkiego! On taaaaki słodki...!!!!:p Quote
ligia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Kiruś już w domku!!!!:multi: :multi: :multi: Narazie troszkę speszony i niepewny obwą****e mieszkanie. Nieśmiało sie usmiecha i dziękuje wszytskim kochanym ciciom:loveu: :loveu: Quote
Witokret Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :multi: :multi: :multi: SUUUPEEER !!! Strasznie sie cieszymy :lol: Ligia powodzenia i wysciskaj i wytarmos od nas przystojniaka :razz: Przed chwila dzownila do mnie p. doktor z Gagarina (ta co zajmowala sie Kirusiem) - zakochala sie w nim po uszy i chciala sie dowiedziec jak on sie czuje i bardzo chciala go zobaczyc :lol: Jak powiedzialam, ze jest juz w swoim domku w Krakowie, to az krzyknela do sluchawki z radosci :evil_lol: Obiecalam jej zdjatka Kirusi ;) - i tu prosba do Ligii - w wolnej chwili poprosimy o takowe ;) BAAARDZOOO SIE CIESZYMY :multi: PS od p. doktor tez poprosimy wycalowac futrzaka :loveu: Quote
alfrana Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 My też się cieszymy! Tym bardziej, że Kraków to po drodze do domciu;) Więc czasami możemy liczyć na to, żeby odwiedzić Kirusia...?:) I czekamy na zdjęcia przystojniachy!:) Zadzwoń do nas czasem, Kiruś, z tego telefoniku komórkowego;) Całujemy pyszczek!!! Quote
AśkaK Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Hahaha, Kiruś jak na prawdziwego facecika przystało ma skórę, ma komórę...jeszcze fury tylko brakuje.;) :lol: Strasznie się cieszę!!!!!!!:multi: :p I jestem w szoku, że tyle sie zdarzyło w ciągu zaledwie dwóch dni kiedy tu nie zaglądałam. Cały wachlarz emocji mam za sobą, bo najpierw się :angryy: :mad: na babsztyla z Pragi, potem odetchnęłam że mimo wszystko Kiruś jest w bezpiecznych rękach (i z Larcią, co mu na pewno baaardzo odpowiadało :loveu: ) i na koniec taka radość!!!:cunao: :BIG: Fotki, bardzo poprosimy fotki!!!!!:p Quote
Owieczka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :laola: SUPERRR!!!!!!! A ja dostałam pytanie z allegro o Kirusia ale już jej odpisuje że ma domek !!! Może podeśle jej jakiegoś innego naszego łowczarka ...?? :cool3: Tylko to ma byc do mieszkania i musi lubic dzieci :roll: mamy cos takiego ?? Quote
Igusia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A ten łowcarek labladorowaty. Cholercia, zapomniałam jak się nazywa... Co go na allegro wystawiłaś. Quote
Witokret Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Oj w Safirku nie sposób się nie zakochać :loveu: - Owieczka - wysyłaj !!! ;) Quote
ligia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 O przepraszam.Mj syn wczoraj po wnikliwej obserwacji stwierdził ,że Kiruś to żaden łowczarek tylko pies dingo:evil_lol: Kirus ma sie bardzo dobrze, jest nieśmiały i taki spokojniutki ale juz pomału zaczyna węszyć:lol: Wczoraj bał się wychodzić z domu na spacerek ale dziś juz merdał ogonkiem. Boi sie jeszcze wyjść na balkon ale pracujemy nad nim. Ma apetycik , wsunął wielka michę kurczaka z ryżem i marchewką a teraz pastwi sie nad kosteczką.Niedługo wkleje zdjecia. Quote
Owieczka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='ligia']O przepraszam.Mj syn wczoraj po wnikliwej obserwacji stwierdził ,że Kiruś to żaden łowczarek tylko pies dingo:evil_lol: Kirus ma sie bardzo dobrze, jest nieśmiały i taki spokojniutki ale juz pomału zaczyna węszyć:lol: Wczoraj bał się wychodzić z domu na spacerek ale dziś juz merdał ogonkiem. Boi sie jeszcze wyjść na balkon ale pracujemy nad nim. Ma apetycik , wsunął wielka michę kurczaka z ryżem i marchewką a teraz pastwi sie nad kosteczką.Niedługo wkleje zdjecia. Och tak zdjęcia !! Juz się nie mogę doczekac !! A kto powiedział ze to Owczarek jest ?? To jest przecież Łowczarek Ostrowski :evil_lol: Quote
Igusia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
alfrana Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: U nas też nie chciał na nasz olbrzymi przecież balkon (potocznie: zarzygałka) wychodzić... Nie dziwota - my też mamy z tym wychodzeniem problemy: w końcu X piętro i wiszący balkon;) Prosimy o dwie smyczki ze schronisko.net - piszemy to tutaj, bo nie wiemy do kogo się zgłosić. Dajcie znać;) Quote
Witokret Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 alfrana napisał(a)::bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Prosimy o dwie smyczki ze schronisko.net - piszemy to tutaj, bo nie wiemy do kogo się zgłosić. Dajcie znać;) Bardzo sie cieszymy, ze chcecie nasze ostrowskie smyczki :lol: poproszę na pw adres, na ktory mam wyslac smyczki, a ja na pw podam Wam nr konta, na ktore wplacic pieniazki na nie (no chyba, ze odbierzecie je gdzies osobiscie ;) ). Koszt smyczki to 12 zl - w przypadku przesylki nalezy doliczyc 3,50. Quote
Igusia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 No a Ligia obiecała foteczki i tak cichuteńko sobie czekam tu na nie... :eviltong: Quote
GreenEvil Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Na koncie Alarmowego uzbieralo sie dla sliniaka 50zl. W momencie kiedy te pieniadze beda potrzebne, poprosze o kontakt PW. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Witokret Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Przepraszam, ze na tym watku, ale skoro o pieniadzach mowa, to bardzo dziekujemy Funduszowi za wplate na Czarusia 50 zl :loveu: Quote
GreenEvil Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Witokret napisał(a):Przepraszam, ze na tym watku, ale skoro o pieniadzach mowa, to bardzo dziekujemy Funduszowi za wplate na Czarusia 50 zl :loveu: Alez... doprawdy ;) Moze dodam, ze jesli Sliniakowi kasa nie jest potrzebna, z checia przekazemy ja innym potrzebujacym psiakom. Pozdrawiam GreenEvil Quote
esperanza Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ja myślę, że jednak potrzebne :-( Lara założyła za jego lecze ponad 600zł... Quote
Aga_Mazury Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no to podeslijcie Ciotce GreenEvil na priw nr konta i ....przesyłamy... Quote
Recommended Posts