Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ligia napisał(a):
AWF dosyc daleko odemnie , ale jak juz bedzie w Krakowie to jakos sobie poradzimy.Zalezy tez którędy beda jechać.
Strasznie sie ciesze , moja córka jak sie dowiedziala to pobiegła mu kupić odrazu zabawkę:lol:
mam jeszcze pytanie ? Czy on je cos specjalnego , jakas karme suchą?

Kirus dostal od nas sucha karme ACANa dla srednich juniorow i Lara ma ja przekazac nowej panci...
A pozatym on taka chudzinka przydalao by sie podtuczyc go ryzkiem z mieskiem i marcheweczka:lol:

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej ale się porobiło ! Miał Kiruś szczęście, że nie trafił do tych ludzi z Pragi bo czuję, że szybko byłby znów bezdomny.
Ligia super, że Kiri będzie u Ciebie.

Posted

Taaaak się ciocie z Mokotowa cieszą, że pańcia z Krakowa szczęśliwa...!:) My dziś cały dzień zamartwione, teraz świętujemy u Igusi i Karalajny, że piesio będzie miał dobrze. Będziemy za nim tęsknić mocno! Ligia, pisz do nas czasem i wysyłaj zdjęcia malutkiego! On taaaaki słodki...!!!!:p

Posted

Kiruś już w domku!!!!:multi: :multi: :multi:
Narazie troszkę speszony i niepewny obwą****e mieszkanie.
Nieśmiało sie usmiecha i dziękuje wszytskim kochanym ciciom:loveu: :loveu:

Posted

:multi: :multi: :multi: SUUUPEEER !!!
Strasznie sie cieszymy :lol: Ligia powodzenia i wysciskaj i wytarmos od nas przystojniaka :razz:

Przed chwila dzownila do mnie p. doktor z Gagarina (ta co zajmowala sie Kirusiem) - zakochala sie w nim po uszy i chciala sie dowiedziec jak on sie czuje i bardzo chciala go zobaczyc :lol: Jak powiedzialam, ze jest juz w swoim domku w Krakowie, to az krzyknela do sluchawki z radosci :evil_lol: Obiecalam jej zdjatka Kirusi ;) - i tu prosba do Ligii - w wolnej chwili poprosimy o takowe ;)

BAAARDZOOO SIE CIESZYMY :multi:

PS od p. doktor tez poprosimy wycalowac futrzaka :loveu:

Posted

My też się cieszymy! Tym bardziej, że Kraków to po drodze do domciu;) Więc czasami możemy liczyć na to, żeby odwiedzić Kirusia...?:) I czekamy na zdjęcia przystojniachy!:) Zadzwoń do nas czasem, Kiruś, z tego telefoniku komórkowego;) Całujemy pyszczek!!!

Posted

Hahaha, Kiruś jak na prawdziwego facecika przystało ma skórę, ma komórę...jeszcze fury tylko brakuje.;) :lol:
Strasznie się cieszę!!!!!!!:multi: :p
I jestem w szoku, że tyle sie zdarzyło w ciągu zaledwie dwóch dni kiedy tu nie zaglądałam. Cały wachlarz emocji mam za sobą, bo najpierw się :angryy: :mad: na babsztyla z Pragi, potem odetchnęłam że mimo wszystko Kiruś jest w bezpiecznych rękach (i z Larcią, co mu na pewno baaardzo odpowiadało :loveu: ) i na koniec taka radość!!!:cunao: :BIG:
Fotki, bardzo poprosimy fotki!!!!!:p

Posted

:cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :laola:
SUPERRR!!!!!!!

A ja dostałam pytanie z allegro o Kirusia ale już jej odpisuje że ma domek !!!
Może podeśle jej jakiegoś innego naszego łowczarka ...?? :cool3:
Tylko to ma byc do mieszkania i musi lubic dzieci :roll:
mamy cos takiego ??

Posted

O przepraszam.Mj syn wczoraj po wnikliwej obserwacji stwierdził ,że Kiruś to żaden łowczarek tylko pies dingo:evil_lol:
Kirus ma sie bardzo dobrze, jest nieśmiały i taki spokojniutki ale juz pomału zaczyna węszyć:lol:
Wczoraj bał się wychodzić z domu na spacerek ale dziś juz merdał ogonkiem.
Boi sie jeszcze wyjść na balkon ale pracujemy nad nim.
Ma apetycik , wsunął wielka michę kurczaka z ryżem i marchewką a teraz pastwi sie nad kosteczką.Niedługo wkleje zdjecia.

Posted

[quote name='ligia']O przepraszam.Mj syn wczoraj po wnikliwej obserwacji stwierdził ,że Kiruś to żaden łowczarek tylko pies dingo:evil_lol:
Kirus ma sie bardzo dobrze, jest nieśmiały i taki spokojniutki ale juz pomału zaczyna węszyć:lol:
Wczoraj bał się wychodzić z domu na spacerek ale dziś juz merdał ogonkiem.
Boi sie jeszcze wyjść na balkon ale pracujemy nad nim.
Ma apetycik , wsunął wielka michę kurczaka z ryżem i marchewką a teraz pastwi sie nad kosteczką.Niedługo wkleje zdjecia.
Och tak zdjęcia !!
Juz się nie mogę doczekac !!
A kto powiedział ze to Owczarek jest ??
To jest przecież Łowczarek Ostrowski :evil_lol:

Posted

:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:
U nas też nie chciał na nasz olbrzymi przecież balkon (potocznie: zarzygałka) wychodzić... Nie dziwota - my też mamy z tym wychodzeniem problemy: w końcu X piętro i wiszący balkon;) Prosimy o dwie smyczki ze schronisko.net - piszemy to tutaj, bo nie wiemy do kogo się zgłosić. Dajcie znać;)

Posted

alfrana napisał(a):
:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:
Prosimy o dwie smyczki ze schronisko.net - piszemy to tutaj, bo nie wiemy do kogo się zgłosić. Dajcie znać;)

Bardzo sie cieszymy, ze chcecie nasze ostrowskie smyczki :lol: poproszę na pw adres, na ktory mam wyslac smyczki, a ja na pw podam Wam nr konta, na ktore wplacic pieniazki na nie (no chyba, ze odbierzecie je gdzies osobiscie ;) ). Koszt smyczki to 12 zl - w przypadku przesylki nalezy doliczyc 3,50.

Posted

Witokret napisał(a):
Przepraszam, ze na tym watku, ale skoro o pieniadzach mowa, to bardzo dziekujemy Funduszowi za wplate na Czarusia 50 zl :loveu:

Alez... doprawdy ;)

Moze dodam, ze jesli Sliniakowi kasa nie jest potrzebna, z checia przekazemy ja innym potrzebujacym psiakom.

Pozdrawiam
GreenEvil