Owieczka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Aż miło się zagląda do tego watku to naprawdę szczęście że ten przystojniak trofił w takie dobre ręce :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Prosze go wytarmosić i ucałować w pychola od ciotek :razz: Quote
ligia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Został wycałowny i wytarmoszony od wszytskich cioteczek:loveu: Zreszta jemu w zasadzie na tarmoszeniu, całowaniu i zabawie lecą dni:)-no czasem cos tam zje , ale raczej nie jest łakomczuchem. Jest to nabardziej przyjacielskie i bezkonfliktowe "bydle" jakie znałam i w stosunku do innych psów i do ludzi,a swoja pancie tak kocha ,że nawet do ubikacji za mna chodzi i jak zamkne drzwi to drapie:lol: Quote
ligia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dzisiaj mijają dwa miesiące odkąd Kiruś mieszka z nami:loveu: :BIG: :cunao: :laola: Quote
AśkaK Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Oj, spóźniłam się o tydzień, ale co tam!:BIG: :beerchug: :laola: Gratulacje! Sto lat takiego szczęścia i Kirusiowego uśmiechu!:lol: Quote
Igusia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Jak czas szybko leci... :multi: Co tam u cuda uśmieszka?:eviltong: Quote
Agata Balu Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A ja w ten piątek (przedwczoraj) poznałam Kiri na Błoniach krakowskich. Jest ekstremalnie zsocjalizowany. Bawił się "w parterze" z moim kundlem (1/3 Kirusia) conajmniej przez 15 minut. Obaj byli zachwyceni. Podgryzali się gdzie tylko się da :-) Quote
Igusia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Właśnie, właśnie! Luzak z chłopaka:eviltong: Quote
ligia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Igusia , u Kirusia wszystko w najwiekszym porządku.Jest zdrowy ,szczesliwy i nadrabia starcone chwile z dzieciństwa:) Jest madry i grzeczny i przekochany.Towarzyskie bydle:lol: Oczywiście jak to małolat czasem coś zmaluje, ostatnio miał ochotę na sushi, wiec niewiele mysląc ściągnął sobie rybe przygotowana do smażenia:evil_lol: Kirus dowiedział sie w końcu do czego słuzy piłeczka i teraz to jego ulubiona zabawa:) Quote
Igusia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Witokret Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Oj chłopie - na taki domek właśnie czekałeś :lol: Quote
ligia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 HEJ !!!TO JA MRUGAM DO WSZYTSKICH CIOTECZEK:) I POZDARWIAM NIE WIEM KTÓRĄ PIŁKE WYBRAĆ... NO WSTAWAJ I BAW SIE ZE MNĄ!!! A TERAZ PROSZĘ MNIE JUZ NIE FOTOGRAFOWAĆ ... :) Quote
Igusia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Oj na tym pierwszym zdjęciu... To chyba taki trochę zaspany jestem :eviltong: Biały nochalek... Ale mi się ucieszyła "mazepka" jak przyszedł mail ze zdjęciami Kirka :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Witokret Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Cudowne fotki :lol: Ligia wytarmoś od ciotek chłopaka ;) Quote
ligia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Kiruś wczoraj wyciął mi numer.ten kochających wszytskich , przymilny luzaczek rzucił się na psa bo śmiał obwąchwiać tą samą suczkę:)facet był poprostu zazdrosny:) i nic to ,ze sunieczka to była bernardynka... Ten drugi piesek też nie był Kirkowi dłuzny i zachaczył go chyba zębem, także Kiri walczył do pierwszej krwi(maleńka ranka koło ucha). Oczywiście opieprzyłam dziada i powiedzialam łobuzowi, ze jak tak dalej pójdzie to Roman..:)zamknie go do specjalnej szkoły dla chuliganów:eviltong: Quote
Igusia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ligia napisał(a):Kiruś wczoraj wyciął mi numer.ten kochających wszytskich , przymilny luzaczek rzucił się na psa bo śmiał obwąchwiać tą samą suczkę:)facet był poprostu zazdrosny:) i nic to ,ze sunieczka to była bernardynka... Ten drugi piesek też nie był Kirkowi dłuzny i zachaczył go chyba zębem, także Kiri walczył do pierwszej krwi(maleńka ranka koło ucha). Oczywiście opieprzyłam dziada i powiedzialam łobuzowi, ze jak tak dalej pójdzie to Roman..:)zamknie go do specjalnej szkoły dla chuliganów:eviltong: O matko i córko! Kirek, coś Ty zrobił, nie ładnie <nonono> Mój Frodek rzuca się na każdego psa chłopa, no z jednym wyjątkiem-kumpel z klatki obok, resztę trzeba zjeść i obszczekać:diabloti: No to Kirek zadymę rozkręcił, kibol niedobry :eviltong: Quote
AśkaK Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Dojrzewa facet i kobitki już mu po głowie zaczynają chodzić.:cool3: :lol: Mrugające oczko jest śliczne!:loveu: A piłeczkami to widać, że Kiruś jest baaardzo zafascynowany!:lol: To skupienie na pyszczku.:lol: :loveu: Quote
ligia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Kiruś się przypomina jak zawsze usmiechniety:lol: :lol: :lol: Ale nie uważacie ,ze coś z tym psem jest nie tak.....:evil_lol: :evil_lol: A co zrobie jak zacznie budować gniazdo???? Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Hahaha, Kirusiowi z radości urosły skrzydła!:lol: Śliczna mordka, wygląda jak ONek.:loveu: Quote
Igusia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A mnie tam sie podoba,wazne ze kolor ten sam:p Quote
ligia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pamietacie jeszcze Kirusia???? Dziś mija rok ,odkąd zamieszkał u nas!!! Dokładnie rok temu przyjechał do nas z Warszawy ,biedny, wystarszony , niepewny , zagubiony, po przejsciach i cięzkiej chorobie....... Dzis do rozpieszczone "bydle":evil_lol: kochane przez wszytskich,wesołe, pewne siebie i troche zadziorne.... po dawnych dolegliwosciach ani sladu. Zniknął wiecznie suchy nos i niekonczący sie katar . Kiri jest zdorowy i szczęśliwy , teraz lezy za mna i pomrukuje sobie przez sen , brzmi to tak jakby spuszczał powietrze z opon...:lol: :lol: :lol: Zyj Kirusiu 100 lat:bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :laola: :cunao: :cunao: Zdjecie jubilata zamieszcze jak moj syn wróci z wakacyjnych wojarzy. Kiri pozdarwiam wszystkie kochane ciotki, które go uratowały i znalazły dom:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Igusia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Kirusia i jego wspanialego domku:multi: :multi: :multi: :smilecol: Quote
Recommended Posts