Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aż miło się zagląda do tego watku to naprawdę szczęście że ten przystojniak trofił w takie dobre ręce :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Prosze go wytarmosić i ucałować w pychola od ciotek :razz:

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Został wycałowny i wytarmoszony od wszytskich cioteczek:loveu: Zreszta jemu w zasadzie na tarmoszeniu, całowaniu i zabawie lecą dni:)-no czasem cos tam zje , ale raczej nie jest łakomczuchem.
Jest to nabardziej przyjacielskie i bezkonfliktowe "bydle" jakie znałam i w stosunku do innych psów i do ludzi,a swoja pancie tak kocha ,że nawet do ubikacji za mna chodzi i jak zamkne drzwi to drapie:lol:

Posted

A ja w ten piątek (przedwczoraj) poznałam Kiri na Błoniach krakowskich. Jest ekstremalnie zsocjalizowany. Bawił się "w parterze" z moim kundlem (1/3 Kirusia) conajmniej przez 15 minut. Obaj byli zachwyceni. Podgryzali się gdzie tylko się da :-)

• 4 weeks later...
Posted

Igusia , u Kirusia wszystko w najwiekszym porządku.Jest zdrowy ,szczesliwy i nadrabia starcone chwile z dzieciństwa:)
Jest madry i grzeczny i przekochany.Towarzyskie bydle:lol:
Oczywiście jak to małolat czasem coś zmaluje, ostatnio miał ochotę na sushi, wiec niewiele mysląc ściągnął sobie rybe przygotowana do smażenia:evil_lol:
Kirus dowiedział sie w końcu do czego słuzy piłeczka i teraz to jego ulubiona zabawa:)

• 2 weeks later...
Posted

HEJ !!!TO JA MRUGAM DO WSZYTSKICH CIOTECZEK:)

I POZDARWIAM

NIE WIEM KTÓRĄ PIŁKE WYBRAĆ...

NO WSTAWAJ I BAW SIE ZE MNĄ!!!

A TERAZ PROSZĘ MNIE JUZ NIE FOTOGRAFOWAĆ ... :)

Posted

Oj na tym pierwszym zdjęciu... To chyba taki trochę zaspany jestem :eviltong:
Biały nochalek...
Ale mi się ucieszyła "mazepka" jak przyszedł mail ze zdjęciami Kirka :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Kiruś wczoraj wyciął mi numer.ten kochających wszytskich , przymilny luzaczek rzucił się na psa bo śmiał obwąchwiać tą samą suczkę:)facet był poprostu zazdrosny:) i nic to ,ze sunieczka to była bernardynka...
Ten drugi piesek też nie był Kirkowi dłuzny i zachaczył go chyba zębem, także Kiri walczył do pierwszej krwi(maleńka ranka koło ucha).
Oczywiście opieprzyłam dziada i powiedzialam łobuzowi, ze jak tak dalej pójdzie to Roman..:)zamknie go do specjalnej szkoły dla chuliganów:eviltong:

Posted

ligia napisał(a):
Kiruś wczoraj wyciął mi numer.ten kochających wszytskich , przymilny luzaczek rzucił się na psa bo śmiał obwąchwiać tą samą suczkę:)facet był poprostu zazdrosny:) i nic to ,ze sunieczka to była bernardynka...
Ten drugi piesek też nie był Kirkowi dłuzny i zachaczył go chyba zębem, także Kiri walczył do pierwszej krwi(maleńka ranka koło ucha).
Oczywiście opieprzyłam dziada i powiedzialam łobuzowi, ze jak tak dalej pójdzie to Roman..:)zamknie go do specjalnej szkoły dla chuliganów:eviltong:

O matko i córko! Kirek, coś Ty zrobił, nie ładnie <nonono>
Mój Frodek rzuca się na każdego psa chłopa, no z jednym wyjątkiem-kumpel z klatki obok, resztę trzeba zjeść i obszczekać:diabloti:
No to Kirek zadymę rozkręcił, kibol niedobry :eviltong:

Posted

Dojrzewa facet i kobitki już mu po głowie zaczynają chodzić.:cool3: :lol:
Mrugające oczko jest śliczne!:loveu:
A piłeczkami to widać, że Kiruś jest baaardzo zafascynowany!:lol: To skupienie na pyszczku.:lol: :loveu:

• 1 month later...
Posted

Kiruś się przypomina jak zawsze usmiechniety:lol: :lol: :lol:
Ale nie uważacie ,ze coś z tym psem jest nie tak.....:evil_lol: :evil_lol:

A co zrobie jak zacznie budować gniazdo????

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Pamietacie jeszcze Kirusia????
Dziś mija rok ,odkąd zamieszkał u nas!!!
Dokładnie rok temu przyjechał do nas z Warszawy ,biedny, wystarszony , niepewny , zagubiony, po przejsciach i cięzkiej chorobie.......
Dzis do rozpieszczone "bydle":evil_lol: kochane przez wszytskich,wesołe, pewne siebie i troche zadziorne.... po dawnych dolegliwosciach ani sladu.
Zniknął wiecznie suchy nos i niekonczący sie katar .
Kiri jest zdorowy i szczęśliwy , teraz lezy za mna i pomrukuje sobie przez sen , brzmi to tak jakby spuszczał powietrze z opon...:lol: :lol: :lol:
Zyj Kirusiu 100 lat:bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :laola: :cunao: :cunao:

Zdjecie jubilata zamieszcze jak moj syn wróci z wakacyjnych wojarzy.
Kiri pozdarwiam wszystkie kochane ciotki, które go uratowały i znalazły dom:loveu: :loveu: :loveu: