Kar0la Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jak takie cudeńko mogło tyle lat czekać niezauważone?? Quote
Poker Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dzwoniłam do znajomej, właśnie była z małą na spacerku. Mówi ,że jest przesłodka, wywaliła się brzusiem do góry.Kota nie zauważyła , ani on jej. Była u weta poradzić się jak ją wykąpać, bo jedzie schronem. Często siusia.Może ze stresu , a może ma coś z pęcherzem. W razie czego koleżanka pójdzie po poradę do weta. Quote
lika1771 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 :multi:Zagladamy i sie bardzo cieszymy Quote
Nadziejka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [FONT=Arial Narrow]O matenko jakie ciudne malenstwoo:loveu:juz w domciu hohoooooooooo[/FONT] Quote
adkaaaaa5 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale wcześniej nie dałam rady dobrać się do kompa. Podróż minęła bezproblemowo, Olenka to prawdziwy aniołek spragniony głasków i przytulania, całą drogę leżała grzecznie na kolankach, lizała mnie po rękach i patrzyła tymi swoimi słodziutkimi oczkam mowiac "no głaskaj mnie, nie przestawaj.. jeszcze po szyjce.. i za lewym uszkim.. i jeszcze troche za prawym... a teraz po glowce"- jest cudowna! Domek tymczasowy bedzie mial kupe radosci dzieki tej kruszynce, a jak znajdzie sie domek staly to i Olunia i domek beda szczesliwi, bo to naprawde idealny piesek! Quote
fiorsteinbock Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cudna jest, prawda! i ma takie madre spojrzenie :) Quote
Poker Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No to słuchajcie,a właściwie czytajcie. Otóż Olusia już ma znaleziony DS przez DT. Jeżeli wyrazicie zgodę , a właściwie to giselle4 musi ją jak najszybciej wyrazić, sunia już w środę może zostać odwieziona do DS w Złotym Stoku.Zakochało się w niej małżeństwo przed 60., jego dorosła córa jest teraz z malutką i też bardzo chce suńkę. Ola mieszkałaby w domku z ogródkiem. Od czasu do czasu do domku przyjeżdżają wnuczki państwa. Jedna z dziewczynek ma na imię Ola, więc chcieliby imię psiej Oli zmienić na inne. I co Wy na to ?? Quote
eve-w Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Poker napisał(a):No to słuchajcie,a właściwie czytajcie. Otóż Olusia już ma znaleziony DS przez DT. Jeżeli wyrazicie zgodę , a właściwie to giselle4 musi ją jak najszybciej wyrazić, sunia już w środę może zostać odwieziona do DS w Złotym Stoku.Zakochało się w niej małżeństwo przed 60., jego dorosła córa jest teraz z malutką i też bardzo chce suńkę. Ola mieszkałaby w domku z ogródkiem. Od czasu do czasu do domku przyjeżdżają wnuczki państwa. Jedna z dziewczynek ma na imię Ola, więc chcieliby imię psiej Oli zmienić na inne. I co Wy na to ?? aż mi się łez w oku zakręcił :D Quote
fiorsteinbock Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Poker napisał(a):No to słuchajcie,a właściwie czytajcie. Otóż Olusia już ma znaleziony DS przez DT. Jeżeli wyrazicie zgodę , a właściwie to giselle4 musi ją jak najszybciej wyrazić, sunia już w środę może zostać odwieziona do DS w Złotym Stoku.Zakochało się w niej małżeństwo przed 60., jego dorosła córa jest teraz z malutką i też bardzo chce suńkę. Ola mieszkałaby w domku z ogródkiem. Od czasu do czasu do domku przyjeżdżają wnuczki państwa. Jedna z dziewczynek ma na imię Ola, więc chcieliby imię psiej Oli zmienić na inne. I co Wy na to ?? co ja na to? Uwierzylam w anioly! Mysle, ze jezeli domek jest odpowiedni to nie ma co sie zastanawiac - Ola 5 lat gnila w schronie, teraz jej los mozemy odmienic! Quote
eve-w Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 eve-w napisał(a):aż mi się łez w oku zakręcił :D i zapomniałam z wrażenia napisać, że cholernie się cieszę i uwierzyć nie mogę :) Czy Dt przyniósłby TAKIE szczeście Aniołowi za kratami? Suni, która ma pneumatyczne kości :) i wiewiórczy ogon? http://www.dogomania.pl/threads/191533-To-nie-piesek-to-anio%C5%82ek.-Miniaturowa-Niunia-serce-p%C4%99kni%C4%99te-na-drobne-kawa%C5%82ki. Quote
Korespondentka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Super, że jest już w DT, super, że szykuje się jej DS- oby więcej tak szczęśliwych informacji. Quote
E-S Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No, ja równiez jestem po prostu przeszczęśliwa :D strasznie, strasznie się cieszę :multi: Może kolejny psi aniołek, Niuni z wątku zacytowanego przez eve-w też najdzie dobry domek ? Quote
fiorsteinbock Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Odpukac, ale jest to najszybsza adopcja psiaka z Azyla, o ktorej wiem :) Quote
giselle4 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Poker ,normalnie to tak często nie sika tylko jak sie ja dotyka lub glaszcze:) kąpiel obowiazkowa oan była na ogolnym i jedzie schronem.... Quote
lika1771 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 eve-w napisał(a):i zapomniałam z wrażenia napisać, że cholernie się cieszę i uwierzyć nie mogę :) Czy Dt przyniósłby TAKIE szczeście Aniołowi za kratami? Suni, która ma pneumatyczne kości :) i wiewiórczy ogon? http://www.dogomania.pl/threads/191533-To-nie-piesek-to-anio%C5%82ek.-Miniaturowa-Niunia-serce-p%C4%99kni%C4%99te-na-drobne-kawa%C5%82ki. Pokerku moze coz znajdziez dla tej biednej suni Quote
Poker Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Poker napisał(a):No to słuchajcie,a właściwie czytajcie. Otóż Olusia już ma znaleziony DS przez DT. Jeżeli wyrazicie zgodę , a właściwie to giselle4 musi ją jak najszybciej wyrazić, sunia już w środę może zostać odwieziona do DS w Złotym Stoku.Zakochało się w niej małżeństwo przed 60., jego dorosła córa jest teraz z malutką i też bardzo chce suńkę. Ola mieszkałaby w domku z ogródkiem. Od czasu do czasu do domku przyjeżdżają wnuczki państwa. Jedna z dziewczynek ma na imię Ola, więc chcieliby imię psiej Oli zmienić na inne. I co Wy na to ?? giselle4 chyba się nie dobudziła jeszcze :eviltong: i nie przeczytała tego postu , więc go przytaczam i czekam na wypowiedź. Dodam tylko ,że potencjalny DS, to bardzo bliscy znajomi DT. Sunia była wczoraj wykąpana, średnio się jej to podobała ,ale była grzeczniutka. Quote
giselle4 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Napisał Poker No to słuchajcie,a właściwie czytajcie. Otóż Olusia już ma znaleziony DS przez DT. Jeżeli wyrazicie zgodę , a właściwie to giselle4 musi ją jak najszybciej wyrazić, sunia już w środę może zostać odwieziona do DS w Złotym Stoku.Zakochało się w niej małżeństwo przed 60., jego dorosła córa jest teraz z malutką i też bardzo chce suńkę. Ola mieszkałaby w domku z ogródkiem. Od czasu do czasu do domku przyjeżdżają wnuczki państwa. Jedna z dziewczynek ma na imię Ola, więc chcieliby imię psiej Oli zmienić na inne. I co Wy na to ?? Witaj co ja moge powiedziec...jestem szczesliwa a imie zawsze mozna zmienic na olga czy inne ona jest cudowna i sie przyzwyczai nie wiem jak to zronbiłas ale mimo tych -160cm jestes Wielka.... z rana nie powinno sie ryczec:( Quote
giselle4 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Zmien umowe,czy napisz nowa zreszta Ty dobrze wiesz i szczescia malutka ...kurcze tylko pokazac ludziom jakie te zwierzeta sa cudowne takie szczescie .... oj ciesze sie ogromnie chyba dochodzi do mnie:) ze to Ds Quote
giselle4 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Odpukac, ale jest to najszybsza adopcja psiaka z Azyla, o ktorej wiem :) masz racje a tak na marginesie nie bedzie watku Sisi ani Kajki obie juz w domkach......to tydzien cudow dla ,,moich ,,psiakow a własciwie suczek Quote
giselle4 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Kurcze ,niech mnie ktos kopnie ...nie wierze wczoraj padlam o 20 ,00 i przegapiłam najwazniejsze Quote
Poker Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 dzięki za zgodę. Umowa adopcyjna pewnie jest w dokumentach suni, więc ją bezie można podpisać. Quote
adkaaaaa5 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Kocham takie wiadomości!!!! Olunia- aniołek bedzie miała swoje DUZE ANIOŁY juz na zawsze, które do konca beda przy niej czuwały :):) Jestem przeszczesliwa! Buziaczek w czolko dla Oluni na nową drogę zycia :):):) Quote
Javena Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ooooooooch ,cóz za nowiny ......Kochane maleństwo. TYLE CO ZROBIŁAM JEJ KILKA OGŁOSZEŃ,WSTAWIŁAM NA Nk,a to słodkie maleństwo będzie miało domek.....Cóz za szczęsliwy poranek. Kocham takie wieści!!!!!!!!! Dziewczyny stokrotne dzięki!!!!!! Quote
Recommended Posts