wykrywka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 faith35 napisał(a):Będzie dobrze :) Wykrywko, o której będziesz w niedziele w schronisku? ;) (może pora na zmianę tytułu na wątku? :p) Mój niedzielny pobyt w schronisku z powodu uroczystości rodzinnych stoi pod wielkim znakiem zapytania :???:. Na zmianę tytułu przyjdzie czas :lol: Quote
faith35 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wykrywka napisał(a):Mój niedzielny pobyt w schronisku z powodu uroczystości rodzinnych stoi pod wielkim znakiem zapytania :???:. Na zmianę tytułu przyjdzie czas :lol: Oj, a myślałam, że się spotkamy, to napisz do mnie jeszcze w sobotę PW albo wiadomość na profilu czy będziesz w niedzielę w schronisku, ok? ;) Quote
Roszpunka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Czytam, patrzę, oczom nie wierzę :crazyeye:, Arktic ma taki loooksusowy apartament, że szok. Wspaniale, tak się cieszę :multi: a łezki ze szczęścia mi kapią .... Quote
Rumi. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 cieszę się bardzo że Arktiś już w swoim domu :loveu: Quote
Szarotka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ale ma ogromny kojec :):) moglby tam pomiescic kolege :):) lub kolezanke :):) Quote
arim Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Arktic,musi się teraz zająść ogrodnictwem.Taki Pan na włościach sie zrobił,pół ogrodu jego ;) Quote
Cromikowa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nawet nie wiecie jak jestem szczęśliwa!! Bardzo bardzo żałuję, że nie było mnie przy przeprowadzce.... :( niestety złośliwość rzeczy martwych - auto popsuło się tuż przed planowaną przeprowadzką i naszym wyjazdem na urlop :( Na szczęście wczoraj udało się coś na to zaradzić i mam nadzieję, że jutro wyruszymy w planowaną podróż, a po powrocie będę miała jeszcze tydzień wolnego i z pewnością wproszę się do Arktisiowego domku ;) Quote
wykrywka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Szarotka napisał(a):Ale ma ogromny kojec :):) moglby tam pomiescic kolege :):) lub kolezanke :):) Na pewno zmieściłby się tam jeszcze niejeden pies a Lora z pewnością :evil_lol:. Biedna sunia próbowała dostać się do nas, a w szczególności do swojej pani, która była po drugiej stronie ogrodzenia. Chociaż zainteresowanie Arkticiem też jest widoczne :cool3:. Wierzę, że niedługo te oba psy będą mogły przebywać po tej samej stronie siatki :lol: arim napisał(a):Arktic,musi się teraz zająść ogrodnictwem.Taki Pan na włościach sie zrobił,pół ogrodu jego ;) Wspaniałe miejsce Pani przygotowała dla Arktica i najważniejsze jest to, że chce, by pies mógł opuszczać ten luksusowy apartament, by nie był on całym jego światem. Quote
Roszpunka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wykrywka napisał(a):Wspaniałe miejsce Pani przygotowała dla Arktica i najważniejsze jest to, że chce, by pies mógł opuszczać ten luksusowy apartament, by nie był on całym jego światem. Arktisiowi trafiła się szóstka w totka :eviltong: Quote
wykrywka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Aniu ja też bardzo żałuję, że Ciebie nie było, Pani B. też liczyła na fachowe porady przy wprowadzeniu :roll:. Poszło wyjątkowo bez problemów. Dzisiaj cały czas myślę jak tam sprawy się mają, nie próbowałam jednak dzwonić. Mam nadzieję, że odwiedzimy niedługo wspólnie Arktica. Szczęśliwej podróży życzę i mnóstwa wrażeń :lol: Quote
Cromikowa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Tym bardziej bardzo żałuję, że tak wyszło z tym moim autem :( dziś byłam w lecznicy i były tam dziewczyny ze schroniska z jakąś sunią - mówiły, że Arktiś na razie jest trochę zdziwiony sytuacją, ale wszystko jest dobrze :) jutro zadzwonię do B. i jak coś się dowiem to Wam przekażę, wyjazd mamy zaplanowany na wieczór także jeszcze jutro będę miała dostęp do neta Quote
Szarotka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Mam nadzieje, ze beda jakies inforamcje co jakis czas :):) Quote
Cromikowa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Rozmawiałam z nową Panią Arktisia i potwierdziła to co dowiedziałam się wczoraj w lecznicy. Arktis jest lekko zdezorientowany, ale wszystko jest w porządku :) Florka zaczepia go do zabawy, biegają razem luzem po podwórku, Arktiś nie wchodzi do budy tylko śpi obok. Umówiłam się na wizytę po moim powrocie, czyli po 3 lipca :) Quote
basiek8 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Cieszę się że Arktisowi się udało, powodzenia. Quote
toyota Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Nie zaglądałam tu bardzo długo, bo miałam na głowie całą bandę psiaków... To jest niesamowite ! Tak się cieszę, że wreszcie Arktic znalazł dom, że wreszcie pojawiła się tak Wspaniała Osoba, która stworzyła mu tak cudowne warunki :multi: ! Długo o niego walczyłyście dziewczyny, by jego pobyt w schronisku nie był tylko wegetacją i by nie zamknął się w swoim świecie :loveu:. Quote
wykrywka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Arktic sprawuje się w nowym domku bardzo przyzwoicie :multi:. Zadzwoniła do mnie Pani B. i zdała szczegółowa relację. Arktis nie sprawia żadnych kłopotów, cieszy się na spacery, wieczorami biega luzem po ogrodzie razem z Lorą. Lorka rozruszała naszego kawalera, zachęca do zabawy i wspólnych gonitw. Biedny Arktiś nie może dziewczyny dogonić, gdy ta ucieka wokół wielkiego orzecha :evil_lol:. Koty nie wykazują większej ochoty na zapoznanie, raczej stronią od niego i na razie do zapoznania nie doszło, chociaż Arktiś bardzo do tego dąży. Muszę chyba pomyśleć o zmianie tytułu wątku :lol: Quote
Szarotka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No tak tytul by trzeba zmienic. Tak sie ciesze, ze sie Arktis doczekal :):) Quote
plina Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 BRAWOOO!! Arktic się doczekał! Wspaniale, wspaniale!! Najlepsza adopcja olbrzyma, jakiej byłam świadkiem na dogo! GRATULUJĘ!! :sweetCyb::sweetCyb: Quote
wykrywka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Dzisiaj minął tydzien nowego życia Arktica :lol:. Jutro pozwolę sobie zadzwonić do Pani B. po nowe, mam nadzieję, dobre wieści. W rozmowie telefonicznej z Panią w niedzielę usłyszałam, że mogę dzwonić tak często jak zechcę. Oczywiście nie chciałabym nadużywać cierpliwości Pani, ale po trzech dniach chyba już mogę :roll:? Quote
faith35 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 myślę, że możesz :) byłaś z Arktikiem emocjonalnie bardzo związana, nikt nie oczekiwał, że po pójściu białasa do nowego domku ty dasz go w niepamięć ;) nawet nikt tak nie pomyślał!!!!!!!!!! :) Quote
wykrywka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Arktic miewa się dobrze, powiedziałabym, bardzo dobrze :lol:. Coraz dłużej przebywa poza kojcem, ale nadal pod kontrolą, nie trzeba go długo zachęcać do wspólnej zabawy z Lorką. Daje się zaobserwować, że próbuje być psem dominującym. Pani B. nie jest tym zaskoczona, Lorka też nie przejawia władczych zapędów i mam nadzieję, że na tym polu nie powinno dochodzić do większych sporów i Arktic będzie mógł zostać królem w tym rajskim ogrodzie, Lora będzie królewną :evil_lol:. Quote
Recommended Posts