Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

faith35 napisał(a):
Będzie dobrze :)
Wykrywko, o której będziesz w niedziele w schronisku? ;)
(może pora na zmianę tytułu na wątku? :p)

Mój niedzielny pobyt w schronisku z powodu uroczystości rodzinnych stoi pod wielkim znakiem zapytania :???:.
Na zmianę tytułu przyjdzie czas :lol:

• Replies 804
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wykrywka napisał(a):
Mój niedzielny pobyt w schronisku z powodu uroczystości rodzinnych stoi pod wielkim znakiem zapytania :???:.
Na zmianę tytułu przyjdzie czas :lol:

Oj, a myślałam, że się spotkamy, to napisz do mnie jeszcze w sobotę PW albo wiadomość na profilu czy będziesz w niedzielę w schronisku, ok? ;)

Posted

Nawet nie wiecie jak jestem szczęśliwa!! Bardzo bardzo żałuję, że nie było mnie przy przeprowadzce.... :( niestety złośliwość rzeczy martwych - auto popsuło się tuż przed planowaną przeprowadzką i naszym wyjazdem na urlop :( Na szczęście wczoraj udało się coś na to zaradzić i mam nadzieję, że jutro wyruszymy w planowaną podróż, a po powrocie będę miała jeszcze tydzień wolnego i z pewnością wproszę się do Arktisiowego domku ;)

Posted

Szarotka napisał(a):
Ale ma ogromny kojec :):) moglby tam pomiescic kolege :):) lub kolezanke :):)

Na pewno zmieściłby się tam jeszcze niejeden pies a Lora z pewnością :evil_lol:. Biedna sunia próbowała dostać się do nas, a w szczególności do swojej pani, która była po drugiej stronie ogrodzenia. Chociaż zainteresowanie Arkticiem też jest widoczne :cool3:. Wierzę, że niedługo te oba psy będą mogły przebywać po tej samej stronie siatki :lol:

arim napisał(a):
Arktic,musi się teraz zająść ogrodnictwem.Taki Pan na włościach sie zrobił,pół ogrodu jego ;)

Wspaniałe miejsce Pani przygotowała dla Arktica i najważniejsze jest to, że chce, by pies mógł opuszczać ten luksusowy apartament, by nie był on całym jego światem.

Posted

wykrywka napisał(a):
Wspaniałe miejsce Pani przygotowała dla Arktica i najważniejsze jest to, że chce, by pies mógł opuszczać ten luksusowy apartament, by nie był on całym jego światem.

Arktisiowi trafiła się szóstka w totka :eviltong:

Posted

Aniu ja też bardzo żałuję, że Ciebie nie było, Pani B. też liczyła na fachowe porady przy wprowadzeniu :roll:. Poszło wyjątkowo bez problemów. Dzisiaj cały czas myślę jak tam sprawy się mają, nie próbowałam jednak dzwonić. Mam nadzieję, że odwiedzimy niedługo wspólnie Arktica.
Szczęśliwej podróży życzę i mnóstwa wrażeń :lol:

Posted

Tym bardziej bardzo żałuję, że tak wyszło z tym moim autem :( dziś byłam w lecznicy i były tam dziewczyny ze schroniska z jakąś sunią - mówiły, że Arktiś na razie jest trochę zdziwiony sytuacją, ale wszystko jest dobrze :) jutro zadzwonię do B. i jak coś się dowiem to Wam przekażę, wyjazd mamy zaplanowany na wieczór także jeszcze jutro będę miała dostęp do neta

Posted

Rozmawiałam z nową Panią Arktisia i potwierdziła to co dowiedziałam się wczoraj w lecznicy. Arktis jest lekko zdezorientowany, ale wszystko jest w porządku :) Florka zaczepia go do zabawy, biegają razem luzem po podwórku, Arktiś nie wchodzi do budy tylko śpi obok. Umówiłam się na wizytę po moim powrocie, czyli po 3 lipca :)

Posted

Nie zaglądałam tu bardzo długo, bo miałam na głowie całą bandę psiaków...

To jest niesamowite ! Tak się cieszę, że wreszcie Arktic znalazł dom, że wreszcie pojawiła się tak Wspaniała Osoba, która stworzyła mu tak cudowne warunki :multi: !

Długo o niego walczyłyście dziewczyny, by jego pobyt w schronisku nie był tylko wegetacją i by nie zamknął się w swoim świecie :loveu:.

Posted

Arktic sprawuje się w nowym domku bardzo przyzwoicie :multi:. Zadzwoniła do mnie Pani B. i zdała szczegółowa relację. Arktis nie sprawia żadnych kłopotów, cieszy się na spacery, wieczorami biega luzem po ogrodzie razem z Lorą. Lorka rozruszała naszego kawalera, zachęca do zabawy i wspólnych gonitw. Biedny Arktiś nie może dziewczyny dogonić, gdy ta ucieka wokół wielkiego orzecha :evil_lol:. Koty nie wykazują większej ochoty na zapoznanie, raczej stronią od niego i na razie do zapoznania nie doszło, chociaż Arktiś bardzo do tego dąży.
Muszę chyba pomyśleć o zmianie tytułu wątku :lol:

Posted

BRAWOOO!! Arktic się doczekał! Wspaniale, wspaniale!! Najlepsza adopcja olbrzyma, jakiej byłam świadkiem na dogo! GRATULUJĘ!! :sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Dzisiaj minął tydzien nowego życia Arktica :lol:. Jutro pozwolę sobie zadzwonić do Pani B. po nowe, mam nadzieję, dobre wieści. W rozmowie telefonicznej z Panią w niedzielę usłyszałam, że mogę dzwonić tak często jak zechcę. Oczywiście nie chciałabym nadużywać cierpliwości Pani, ale po trzech dniach chyba już mogę :roll:?

Posted

myślę, że możesz :) byłaś z Arktikiem emocjonalnie bardzo związana, nikt nie oczekiwał, że po pójściu białasa do nowego domku ty dasz go w niepamięć ;) nawet nikt tak nie pomyślał!!!!!!!!!! :)

Posted

Arktic miewa się dobrze, powiedziałabym, bardzo dobrze :lol:. Coraz dłużej przebywa poza kojcem, ale nadal pod kontrolą, nie trzeba go długo zachęcać do wspólnej zabawy z Lorką. Daje się zaobserwować, że próbuje być psem dominującym. Pani B. nie jest tym zaskoczona, Lorka też nie przejawia władczych zapędów i mam nadzieję, że na tym polu nie powinno dochodzić do większych sporów i Arktic będzie mógł zostać królem w tym rajskim ogrodzie, Lora będzie królewną :evil_lol:.