Monika&Joker Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 świetnie, że Arktiś w końcu znalazł swój domek :) Bardzo się cieszę, w końcu po tylu latach należało mu się. Warunki ma fantastyczne, dobrze że są tacy ludzie jak Pani Arktisia. Co to znaczy, że próbuje być spem dominującym??? Quote
wykrywka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Moniko ja tego nie widziałam, Pani B. tak to określiła. Powiedziała, że Arktic próbuje podporządkować sobie Lorę, w zabawach wyczuwalna jest uległość suczki. Przy następnej rozmowie dopytam dokładnie jak to wygląda. Może masz jakieś rady na początek :???: Quote
Monika&Joker Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Wypytaj jak dok~ładnie wyglądają zachowanie dominujące i czy są w stosunku do nich i do suczki czy tylko do suczki, jak reagują na nie, w jakich sytacjach się pojawiają i się zastanowimy czy coś z tym robi~ć :)) Quote
Cromikowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Monia, mam w tym tygodniu urlop i planuję wybrać się w odwiedziny do Arktisia, może zabierze się ze mną?? ;) Quote
Monika&Joker Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Mam remont w domu i jeden wielki sajgon ;/ a kiedy jedziesz?? Quote
wykrywka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Dotarłyście już dziewczyny z wizytą do Arktica, będą nowe wieści czy mam dzwonić do jego Pani :evil_lol: Quote
Cromikowa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Nie byłyśmy u Arktica, ale za to byłam dziś w schronisku żeby przekazać nowej Pani Arktisia przepis na jego ulubione ciasteczka ;) Z tego co się dowiedziałam Arktiś ma się świetnie, bardzo chętnie bawi się z Lorą, biega po rabatkach z kwiatami i gania koty :D Z jego słuchem na pewno jest ok, bo "odpowiada" psiakom szczekającym w okolicy, a także orientuje się że to Panci auto podjechało pod dom (nie widząc go). Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się ułożyło i nasz białasek trafił do takiego raju, niestety drugi psiak z mojego podpisu nie doczekał swojego domku i odszedł po cichutku w schronisku... :( a już myślałam, że to będzie jakaś dobra passa i on też kogoś znajdzie :( PS Grażynko, będziesz w niedzielę w schronisku? Ja planuję się wybrać, jakoś tak mi dziwnie tam bez Arktisia, więc muszę sobie znaleźć jakiegoś innego psiaka na zastępstwo do wyprowadzania ;) Quote
wykrywka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Cromikowa cudowne wieści :lol:, chociaż przyznam, że trudno mi sobie wyobrazić Arktica biegającego po rabatkach. Trzeba to zobaczyć na własne oczy :evil_lol:. Quote
wykrywka Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Z ostatnich wieści wynika, że z Arktica robi się wielki przytulak, próbuje też nawiązać bliższą znajomość z Panem domu :evil_lol:. Pani B. mówiła, że nie ma z nim większych problemów, ostatnio zmartwił ją brakiem apetytu, podobno bardzo wybrzydza przy jedzeniu, może to z powodu upałów, bo ciasteczka z wątróbki upieczone według przepisu Cromikowej wcina ochoczo :p. Quote
wykrywka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Miło Szarotka, że pamiętasz o naszym olbrzymie :lol:. Quote
arim Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Gorąco,gorąco a ciasteczka wcina :) Panicho z niego się zrobiło i tyle..... Quote
wykrywka Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Dzisiaj tj wczoraj :evil_lol: było chłodno i mokro, myślę, że Arkticowi pasowało. Bardzo za nim tęsknię, muszę na dniach go odwiedzić :oops: Quote
Roszpunka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Serce mi się uśmiecha, gdy czytam wieści od Arktica :loveu: Super trafił chłopak :multi: Wykrywko, podczas odwiedzin nie zapomnij wygłaskać go ode mnie, nie znamy się, ale mam do niego ogromny sentyment ;) Quote
Szarotka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 U nas dzisiaj bylo 36 stopni a teraz jest 23.21 i jest 29 stopni........... Quote
faith35 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 a u nas od ładnych paru dni pada i pada, dopiero dzisiaj przestało, ale z tego co wiem, to nie na długo... nie mam czasu nawet zajechać do schroniska i porobić zdjęć psiakom, cały czas gdzieś jeżdżę, w sierpniu też prawie w ogóle mnie w domu nie będzie i będę rzadko na dogo... a myślałam, że w wakacje będę dość często jeździć do schroniska :( a tu nagle tyle planów wakacyjnych... Arktiś lepiej trafić nie mógł, u Pani B. z pewnością niczego mu nie zabraknie, istny raj dla białego olbrzyma :):) Quote
wykrywka Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Myślałam już, że to koniec świata, jak zaczęło padać w środę po południu to tak lało do dzisiaj rano, prawie bez przerwy :angryy:. Nie udało mi się dotrzeć do Arktica :shake:. (ale fajnie - u Szarotki jest dopiero po 18-tej :lol:) Quote
Szarotka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 U nas za to takie upaly, ze cala trawa wyschla......... Quote
_ogonek_ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 A mi się dzisiaj Arktiś śnił, ale nie wiem o co chodziło... Na dolnym padało przez 2 dni, wczoraj się dopiero wypogodziło, ale lało non stop... Quote
faith35 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Arktiś, szkoda, że nie mogłąm Cię bliżej poznać, ale cieszę się bardzo, że masz taki wspaniały domek :) Quote
wykrywka Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Podpytywałam pracowników :evil_lol: (pani Arktica była nieobecna) co szefowa mówi o Arktisiu. Usłyszałam same superlatywy, pani bardzo Arktica chwali :multi:. Nie pozostaje nic innego, jak sprawdzić to osobiście :p Quote
Recommended Posts