Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 804
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, nie miałam okazji rozmawiać osobiście z Panią B., ale z realacji wspólpracowników wiem, że trwają prace budowlane i porządkowanie terenu, Pani nadal podtrzymuje chęć adopcji Arktica :lol:.
Później wrzucę wczorajsze fotki.

Posted

Arktic, nadal schroniskowy :razz:, na niedzielnym spacerku wsród jagód :evil_lol:

Osobiście najbardziej lubię takie zdjęcia :roll:, na których widać, że zauważa mnie na spacerze. Wiem :evil_lol:, jest to moment, kiedy próbuje wymóc na mnie by iść dalej :painting:

Posted

Szarotka napisał(a):
Ladny chlopak z niego :):)

Też tak myślę :evil_lol:.
W ostatnią niedzielę było bardzo gorąco, specjalnie wybrałam trasę aby dotrzeć do źródełka. Myślałam, że Arktic chętnie skorzysta z ochłodzenia w wodzie lub chociaż się napije. Myliłam się, nie chciał zbliżyć się do wody, o wejściu do niej nie było mowy. Dał jednoznacznie do zrozumienia, że wody ... nie lubi :p

Posted

Wykrywka, bo psy to takie bardziej lądowe stworzenia są, wiesz?:evil_lol:

A Arktiś promienieje szczęściem i spokojem..... nie dziwię się zresztą, w tak pięknych okolicznościach przyrody i zacnym towarzystwie...:happy1:

Posted

Prawdopodobnie będę miała wolny pakiet 25 ogłoszeń + allegro wykupiony na bazarku przez arim dla psów z naszego schroniska. Mam pytanie: robimy nowe ogłoszenia dla Arktica czy już dajemy sobie spokój i czekamy na adopcję przez Panią B.? Cromikowa czy był jakiś odzew z wcześniejszych ogłoszeń robionych przez ogonek_ :???:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Też umieram z ciekawości.....

Siadł mi domowy komputer i nie mogłam wcześniej podzielić się z Wami nowiną, chyba radosną :p. Rozmawiałam wczoraj z Panią B., prace związane z pstawieniem kojca i budy ukończone, wszystko przygotowane na przyjęcie Arktica :multi:. Pani B. zaproponowała, by w piątek (bo będzie miała wolny weekend) przewieźć Arktisia do niej i gdy rewizyta wypadnie pomyślnie to pies zostałby już u niej. Przekazałam już telefonicznie informację Cromikowej i dziewczyny dogadają się i dograją przeprowadzkę Arktisia, mam nadzieję, że poinformują nas.

Posted

greatmadwomen napisał(a):
ja się już pogubiłam, to ta Pani co zapoznawała swoją sunię z Arctisiem czy pracownica?

Pani, która poznawała Arktica ze swoją suczką Lorą jest kierowniczką schroniska :evil_lol:

Posted

Hm...........jak by to powiedziec ciesze sie, ale jednoczesnie nie opoieralabym swojej decyzji na jednej wizycie, bo wiadomo, ze pies sie musi przyzwyczaic. Jak wzielam podhalana ze schroniska, to byl jak aniol poczatkowo, a potem roznie bywalo, a czasami jest odwrotnie. No i prawie kazdego psa mozna ulozyc, a juz wiemy, ze Arktic ma super charakter, wiec .............