Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barbara.h napisał(a):
oj,tak tak, a jak już zabierze mu co kolwiek, to robi takie obroty wokół swojej osi że, Atos nie raz kilka minut nie może jej odebrać:shake:

To rodzinne! Jak Ida cokolwiek zabierze (a zabiera często) to nie ma zmiłuj się. Nie odda, ucieka a przyparta do muru szczerzy zeby gotowa walczyc o swoja zdobycz. Zreszta u nas pileczka, patyczki itd. to sa punkty zapalne w zabawach z psami. Dopóki bawi się ze mna jest ok, ale jak jakiś pies chce jej odebrac to juz gorzej. strasznie pilnuje swego cholernica mała.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przykro mi ale były za duże zdjęcia i musiałam poprawić ,ale nie dokończyłam bo przestał działać mi imageshack,kilka fotek ze szkolenia jest poniżej:roll:

Posted

oto dalsze losy zakochanej pary narazie ....

zobaczcie jak mnie lubi

oj chyba mnie nie zawsze lubi

Patrzcie pokazałam mu język i nie widział

muszą sobie nakłapać trochę

Padnięte Onki Donki

Posted

a oto ze szkolenia jest super poza tym że,trochę gorco:razz:

te w ruchu, są nie najlepsze, bo trudno było je uchwycić biegały jak torpedy

mamusiuuuuu,ja nie chcę iśc z tym panem ........
(Inez pokazywała komędę "w tył" ,bo tylko ona umiała )

Posted

[quote name='Evelina']To jest ostatnie ostrzezenie.
Jeszcze jedna fotka za duza, chocby o piksel, i galeria idzie pod klucz

bardzo przepraszam,czy teraz już nie ma za dużych fotek? :oops:

Posted

Widzę, że Ewelina grozi zamknięciem galerii...Nie ladnie, a takie piękne zdjecia wstawia Basia naszej siostrzyczki!

Komendy w tyl nie znam:)

Posted

LAZY napisał(a):
Widzę, że Ewelina grozi zamknięciem galerii...Nie ladnie, a takie piękne zdjecia wstawia Basia naszej siostrzyczki!

Komendy w tyl nie znam:)

a jak idziecie do przodu z psem! i trzeba zawrócić to co mówicie....wracamy?? :evil_lol: czemu nie!!!
ale na egzaminie "u nas" jest komenda w tył i ja obracam się przez lewe ramię, smycz przekładam z tyłu za sobą z prawej ręki do lewej,a pies obchodzi mnie na około :roll: :p
niewiem czy ja to dobrze napisałam, bo dla mnie to proste i dla Inezki też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przyrzekam uroczyście, że się z tymi pixelami poprawię :oops: nigdy więcej tylko nie zamykajcie galeri, bo tu siostrzyczka jest i yorki które bardzo mi się podobają a na owczarku niema :shake:

Posted

to tak jak i ja :lol: ale tylko Perełka lubi jak mówię wracamy! bo bardzo się cieszy, ona lubi długie spacerki, ale bez owczarków :lol: tylko ze mną

ale jak powiem Atosowi wracamy to głowę zwiesza i idzie ale nie chętnie :shake:
Inez narazie jak widzi że stado wraca do domu to i ona też :loveu:

jutro więcej czasu będę miała to wstawię fotki
:multi:

Posted

No to czekam na fotki bo juz jest "jutro":)

Z ta komedną do tyłu to kurde...ja takowej nie używałam nigdy. Jak zawracam to ciągle jest komenda do mnie i co by sie nie dzialo pies ma byc przyklejony do nogi (moze kiedys przykleje ja na super glue:P)

Ida wszystkiego uczy sie mig, ale nie zawsze chce akurat robic to co ja...bo po co, skoro kolega jest tuz obok i bawi się piłeczką:mad:

Posted

Paulinka,komenda do mnie-to pies siada przed tobą,a do nogi-to przy lewej nodze,a komendę w tył to może teraz, na tym drugim szkoleniu będziecie miały :lol:

wstawię zdjęcia z dwu-dniowego wyjazdu pod ukraińską granicę,wszystkie psy pojechały aby koty i szczurek zostały w domu :lol: acha jeszcze rybki ;)

powitanie Inez przez Tofika,ale się cieszył....

Sznaps,jak można się pozbyć takiego wspaniałego psa,jest bardzo grzeczny,ugodowy i bardzo ładnie przyjął Atosa na swoim podwórku....

my chcemy do domu.......:placz:

'

szukanie myszy,bo Tofik to wielki łowca,niestety nie udało mi się zrobić fotki jak biega po zbożu i podskakuje jak sarenka:lol:

blisko był staw i po kilku wyprawach na krótkie pływanko,trzeba było uważać w którą stronę drogi się skręca,bo jak w stronę stawu to pyski były bardzo rozchachane :evil_lol: i psy same już chciały tam biec, nie czekając na mnie :roll:

jakiś złodziejaszek zakradł się do michy Sznapsa :razz: