Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='barbara.h']pozanudzam was kolejnymi fotkami moich futrzaków:lol:

ufff wystarczy, żeby nie zanudzać:evil_lol::evil_lol:

Jakie pozanudzam dawaj więcej :) Ale ona już duża :) ILe ci juz waży te maleństwo ?

Posted

[quote name='barbara.h']

coz za slicznosci, te slodkie klapniete uszyska :loveu:

moj tata zawsze o owczarku marzyl a jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci mam w domu dwa mikrusy :evil_lol::diabloti:

Posted

chciałam wam pokazać jak Inez Hrabianka jedna! w szkole się załatwiła :diabloti:

wróciłam!!!! coś się stało? co za powitanie? z aparatem:evil_lol:

i co podoba się moja Inez? jak wyschła to przez godzinę czesałam i się z niej kurzyło :mad::mad:

Posted

[quote name='cuciola']wszystkie psiaki rosna jak na drozdzach! to chyba te letnie powietrze!
ile Inez wazy?

WYMIARY
INEZ

Wiek 7,5 m-ca

Wzrost 59 cm.

Waga 32 kg.

ATOS

Wiek 2 lata i 2 m-ce

Wzrost 67 cm

Waga 39 kg.

Posted

olekg18 napisał(a):
Iniez to chyba troszku za tłusciutka?
Atos to mój idol

eee ciągle ją macam po zeberkach i wszystko jest oki,nawet fachowiec od owczarków ją macał bo myślał że,jest za tłusta! :cool3: ale nie to futerko ją pogrubia ;);)

dziękujemy za odwiedzinki:lol:,jutro zajrzę do was,pa,pa.

Posted

Sylwia jak Ci naszpiszę, że nie da sobie Inezka w kasze dmuchac to wiesz jaki ma charakter? To ona zaczyna rządzić Atosem, to ona pierwsza pije wodę, a starszy Atos pokornie czeka...Skąd to znamy?:evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Sylwia jak Ci naszpiszę, że nie da sobie Inezka w kasze dmuchac to wiesz jaki ma charakter? To ona zaczyna rządzić Atosem, to ona pierwsza pije wodę, a starszy Atos pokornie czeka...Skąd to znamy?:evil_lol:

No to ładnie dziewczynki-siostrzyczki sie dobrały :evil_lol: :evil_lol: ale jestem ciekawa jak do nowo poznanych psów :)