Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeszcze :lol:

pozostałe fotki z wycieczki psio-rodzinnej :lol:

opalałam się :loveu:

tak wyglądam jak zobaczyłam koniki :lol:

nie mieszczę się tu ale też chcę jak Tofik....

zwiedzałam ruiny zamku....

kąpałam się w Bugu,ale tylko na smyczy :cool3: bo pańcia się bała że na Ukrainę popłynę :evil_lol:

podobno dalej nie można? :shake:

o moje koleżanki .....

ja też chcę na drzewo.....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj nam się uszy poprzewracały,wyglądają jak by były pijane
o tak ale to chyba z gorąca

zobaczcie jak mi dobrze na kolanach u pańcia ....

a tak się przytulam i chcę mizianka.....

Posted

Atos i Tofik,stary kumpel i nasz wychowanek....

Nareszcie jakaś woda :lol:

Atos poznaje Cezara (pies sąsiada moich znajomych)

Ewelince szło nieźle...

mówię wam trudna sprawa....

nie wszyscy chcieli siedzieć....

Atos na smyczy ze Sznapsem....(to piesek wyrzucony z samochodu) przeganiany z gospodarstwa do gospodarstwa,zaopiekowali się nim właściciele Tofika.

Pozowanko....

stawiamy budę :evil_lol:

pokazujemy jęzorki :lol:

całowanie pańci :lol:

na czereśniach...

Posted

Oczywiscie Basiu jak zawracam to mówie "równaj" a nie do mnie:oops: stąd komenda do tylu nie jest chyba potrzebna, bo jak sie zawraca to pies i tak ląduje przy Twojej lewej nodze.

Inezka piękna jest:)

Posted

barbara.h napisał(a):
a jak idziecie do przodu z psem! i trzeba zawrócić to co mówicie....wracamy?? :evil_lol: czemu nie!!!
ale na egzaminie "u nas" jest komenda w tył i ja obracam się przez lewe ramię, smycz przekładam z tyłu za sobą z prawej ręki do lewej,a pies obchodzi mnie na około :roll: :p
niewiem czy ja to dobrze napisałam, bo dla mnie to proste i dla Inezki też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przyrzekam uroczyście, że się z tymi pixelami poprawię :oops: nigdy więcej tylko nie zamykajcie galeri, bo tu siostrzyczka jest i yorki które bardzo mi się podobają a na owczarku niema :shake:

komenda w tyl?hmm czemu na to nie wpadlam?! ja stosuje komende w lewo:) a w prawo tez potrafimy:)

Posted

marmara_19 napisał(a):
komenda w tyl?hmm czemu na to nie wpadlam?! ja stosuje komende w lewo:) a w prawo tez potrafimy:)

ha,ha, w lewo i w prawo też mamy, ale jeszcze nie przerabiamy tego:lol: Atos to ładnie skręca a Inezka podąza za nim ;)

Paulinka,to"w tył" to może ono tak w życiu codziennym to nie potrzebne tak ale mamy to w programie i na egzaminie później :lol:

Dziękujemy :lol::multi::multi:

Posted

Ucho dalej na bok :cool3: ale w końcu wcześniej przecież stały :lol: więc jeszcze się nie martwię..

Inez uwielbia lezeć u kolegi w sklepie,chyba tylko z powodu tych płytek :evil_lol:

a tu pływanko w stawie z rybkami :lol:

Posted

Jeszcze zabawa w przeciąganie z ulubionym kolegą

przeciąganie trwało długo,kiedy Inez weszła w posiadanie zabawki należącej do Tofiego,zaczęła się ostra wymiana zdań że,zabawka wyladowała w torbie pańci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ida tez dyskutuje jak ma swoja badz czyjas zabawke. Wczoraj Tekili ukradła pilkę i za chiny nie chciala oddac. Jak ja zgubila w trawie i miala problem z jej odnalezieniem, to kazda próba zblizenia sie Tekili do obrębu połki powodowała ostry jazgot, pies ogrodnika normalnie.

Posted

teraz mamy po opieką takiego pieska,lubi bawic się z psami,ktoś go wyrzucił jak papierek po cukierku,obok tego boiska na którym mieszka co tydzień jest targ z handlującymi psami i innymi różnymi zwierzętami :diabloti:

narazie jest ciepło,ale przecież przyjdzie zima:shake: jest dokarmiany,nawet ostatnio troszkę przytył! a może urósł :roll: