Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

normalnie zazdroszcze że psy żyją w zgodzie z kotami :oops: :placz::placz:
ten mój Kano jakiś nie teges jest :angryy: nie ma sposobu by go z kotem skumplować :shake: no i kot musi być osobno :-( a u was tak fajnie sielankowo :loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec'][IMG]http://img123.imageshack.us/img123/7412/tndscn0291tc8.jpg[/IMG]

patrze i oczom własnym nie wierze, basia jak ty to zrobiłas :crazyeye:[/quote]

one naprawdę się zawsze bawią,więc takich fotek to można setkami robić :lol:

Vectra[quote]normalnie zazdroszcze że psy żyją w zgodzie z kotami :oops: :placz::placz:
ten mój Kano jakiś nie teges jest :angryy: nie ma sposobu by go z kotem skumplować :shake: no i kot musi być osobno :-( a u was tak fajnie sielankowo [/quote]
żeby cię pocieszyć to Atos lubi po podwórku kota pogonić,ale to tak dla zabawy,a teraz jak są oboje w domu to wszyscvy razem po mieszkaniu się plączą a jak są w kuchni to już miejsca nie ma :evil_lol: nawet aparat nie może ich obstać :cool3:

Posted

Ja jak na rękach trzymam naszego kota to wredny Kano z podełba patrzy i ma nienawiść w oczach.Nie mam pojęcia czemu on tak kotów nienawidzi :(
Lalcia kocha kotecka.A Kano niemiecki rasista :(

Posted

buuu,przykro mi że ten Kano to taki kociojad :shake:

Perełka pisze wam dobranoc :user: bo ja lecę palulu :sleep2::sleep2:
[IMG]http://img160.imageshack.us/img160/7470/tndscn0329tz7.jpg[/IMG]

Posted

No a ja dopiero tu doratłam /..
no ale przekopałam sie przez ten nawał stron i jestm :D
normalnie masz prze super domowy zwierzyniec :loveu::loveu::loveu::loveu:
I kkoty żyją w zgodzie z psami ahh :loveu::loveu::loveu:
Długo macie świniaczka? bo ja jakies 2 tyg :)
pozdrawiam :)

Posted

ajajajajajajajajajaj....ja nie wiem co mysleć.....psy z kotami,koty ze świnkami....aj aj aj....czy ty te biedne zwierzatka poddajesz hipnozie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[SIZE=4][FONT=Arial Narrow]A jeszcze a poropos kotkow , to ja mam na dworze 8 i kiedys bylo ich wiecej , ale to taki dziczki wiec same o siebie dbaja i odchodza. I jak mialam kiedys pieska ,Kule,to ona kochala kotki , doslownie . Tylko , ze jakos dzialalo odwrotnie w druga strone:diabloti: [/FONT][/SIZE]