marra Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Podnoszę:) rysunku nie widzę ale napewno jest piękny :) i pomysł z bazarkiem super pomysł, ja psów rysować nie potrafię ale jak mam wenę to konie jak najbardziej ale też nie wszystkie także rozumię Cię Pinesk@ ;) Quote
plina Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Niestety nie mogę jeździć na razie do schronu - koniec półrocza i trzeba nadrabiać zaległe materiały ;) Pineska, byłaś niedawno? Jakie zmiany w adopcjach? Quote
Pinesk@ Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Mara, konie były moimi pierwszymi 'obiektami' do rysowania. Ale jakoś nie mogłam podpasowac sobie do nich stylu i przerzuciłam sie na psy. ;) Ze schroniskowych rysunków mam jeszcze jednego naszego schroniskowego podopiecznego ale jeszcze nie dokończyłam. A no byłam dziś w końcu w schronisku ale na krótko bo piesa mi się rozchorowała i nie chciałam jej zostawiać na dłużej w domu. Kopcikowy się czuje dobrze, przywital mnie machaniem ogonka i z zaciekawieniem w oczkach ale na spacer nie wyszliśmy bo jego życzliwy kolega z kojca nam nie pozwolił- Czaaaaki :angryy: A pewnie miał na spacerek Kopcik ochotę.. Plina, do adopcji poszła hasiorka Lena, amstaffka Lady, Robin wiecej nie wiem bo o nic nie zdążyłam zapytać, chciałam wyjść z wszystkimi 'moimi' psami a miałam mało czasu. Ale jutro będę to wypytam :) Bardzo mnie intryguje suczka o imieniu Ostra. Jestem nią zafascynowana wręcz :diabloti: :loveu: PS. Po dogomanii poruszam się jak ślimak :shake: Mam znowu kłopoty z internetem także przepraszam za rzadką obecność, ciocie przypilnujcie wątku, rozsyłajcie jak mnie nie ma, bez pomocy nie uda sie malucha wyciagnąc taks szybko :( Quote
plina Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tylko o adopcji Robina nie słyszałam. W sumie szybko wybył chłopak. Dobry z niego pies. Teraz tylko czekam na adopcję Gremlinki, mojej ulubienicy, która zastąpiła Darka ;) Dobrze, Pineska, że chwalisz Czakiego, bo to taki grzeczny psiak! Tak jak piszesz, życzliwy i bezproblemowy :diabloti: Jak złapie smycz, to nie odda. Chyba trzeba go brać na spacer z zaskoczenia. Zasmakowała mu ostatnio moja rękawiczka - efekt to odgryziony palec :megagrin: Jeszcze kiedyś tam wylał mi całą wodę z wiadra, nie chciał mnie wpuścić ani wypuścić z kojca... Dobrze, że na komendę "póść" reaguje :roflt: Quote
Pinesk@ Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Tak, tak, to nad wyraz grzeczny i usłuchany piesek :loveu: :evil_lol: Jak mnie raz użarł bo stanęłam w obronie Kopcika to ręka bolała mnie przez miesiąc (nie przesadzam) :razz: Zna komendę puść? Chyba znał w poprzednim wcieleniu :eviltong: Ale o dziwo na spacerze jest bardzo, bardzo grzeczny. A Gremlinka dostanie niedługo kubraczek :diabloti: Miała dostać już wczoraj ale zapomniałam, że mama sobie jeszcze wzoru nie odrysowała na inne kubraki i musiałam zabrać do domu. Moze chciałby ktoś owczara niemieckiego? Jest fantastyczna suka w schronie, cudeńko :loveu: Pamietacie Sonię? Ona była śliczna ale ta obecna, Radoszka się zwie, jest prze prześliczna. Za owczarkami nie przepadam ale ta mnie bardzo zauroczyła :) Quote
Pinesk@ Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Jutro biorę wydruk z banku i dam znać jakie wpłaty doszły :) Quote
plina Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wujkowie i ciotki, Kopcik bardzo potrzebuje pomocy... :( Quote
plina Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ale tłok i ścisk na tym wątku... Zapraszam i zapraszam... Może ktoś zawita. Quote
Pinesk@ Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Wydruku jeszcze nie mam, jutro będę miała na pewno wiec podam kto i ile wpłacił. Cieniutko idzie Kopcikowi póki co jeżeli chodzi o stałe.. PS. plina i jak z Płoszką i jej ewentualnym DT? Quote
kagome19 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 pinesk@, sprawdź czy za cegiełki wpłacone i proszę wyślij rozliczenie do moda/admina. Ja swoją kasę dam ci osobiście bo nie mam na przekaz^^' Quote
isschen Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Hej! Na razie wplacam na 5 pieskow, wiec z kasa krucho, ale sprobuje pogadac z bliskimi i znajomymi, moze cos sie uda pomoc. Kochany psiak.Trzymam za niego kciuki. Quote
Nooks Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 tez jestem z Kopcikiem :) Nie mam poki co kasy, zeby wplacic ale porozsylam info na fb i popytam znajomych... I oczywiscie bede na watku! :) Kopcik jest piekny :* Quote
plina Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Podnoszę i już informuję jak się ma sprawa z Płoszką. Moja Mama już się nie boi, że sobie nie poradzimy (w tym między innymi tkwił problem). Poczytała trochę o tym, oswoiła się z tym, że na pewno nie będzie łatwo. Brama nie stanowi raczej problemu, wydaje mi się, że Płoszka jest trochę większa od Kinia, ale w razie czego można zakupić siatkę i rozciągnąć na dole. Problem stanowi sytuacja pieniężna Mamy, na razie nie opływamy w bogactwa i na dodatek Mamie pogorszyło się z cukrzycą, co równa się większe wydatki... Trzech psów nie będziemy w stanie utrzymać - nie teraz. Czekamy na przypływ gotówki bądź adopcje Perełki. Czasami dostajemy jakieś pytania o nią, zainteresowanie jest, ale domy niestety nie zawsze odpowiednie... Ostatnio już miałam jechać do Gdańska na wizytę przedadopcyjną, pani wydawała się w porządku, niestety nagle zamilkła :( Ogłaszana w internecie intensywnie, w gazecie kilka razy, w mieście, teraz będziemy zawieszać informacje w szkołach. Może jednak ten jedyny domek znajdzie się w Malborku?... Jak macie jeszcze jakiś pomysł na ogłaszanie... Perełka jest w pełni adopcyjna - w przeciwieństwie do Płoszki. Quote
Bonsai Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Śliczny jest Kopcik... Jest z nim ja z Piegusią: gdyby nie dzikusowy charakter, nie usiedziałby w schronisku tygodnia. Quote
kagome19 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Mam nadzieję, że później będzie więcej deklaracji na Kopcika :) Dawno nie byłam w schronisku, co u Kopcika? Quote
plina Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Bonsai, dziękuję za przybycie :loveu: kagome, w piątek jadę do schronu, to się dowiem co o niego. I może uda mi się wyjść z Płoszką i Gremlinką? Co do deklaracji.. może się skusi kagome na 5zł stałej? :grins: Quote
karolina27 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2]Wpłaty: Kasia Stecel 20zł maksiu z forum labradorów 20zł cantadorra 40zł viola005 bazarek 20zł Wujek i Ciocia bazarek 10zł [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Razem: 110zł[/FONT] Quote
kagome19 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 plina, zobaczę czy mi przedłużą umowę o pracę. Jeśli tak to nawet większą dam stałą :D a moje 25zł dam osobiście Quote
sylwija Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 prawdziwy słodziak z Kopcika - może on móglby od razu iść do adopcji? Tylko z zastrzeżeniem, że potrzebuje cierpliwości i wyrozumiałości. Nie wygląda na problematycznego psa - swój człowiek i poczucie bezpieczeństwa - i już jest fajnym psiakiem :) Quote
solartcz Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 10 pln stałej ale potrzebne mi przypominanie. Poważnie. I proszę się nie krępować jakby co. Quote
engelina_88 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Niestety groszem na razie nie wspomogę, ale może chociaż podrzucę, dodam bannerek... Powodzenia Kopcik! Quote
plina Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/200136 ZAPRASZAM NA NOWY BAZAREK! Quote
Rudzia-Bianca Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ależ on jest piękny , powinny się domy bić o niego . Quote
Recommended Posts