solartcz Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Chętnie dam jednorazowo 50 zł. Ale nie wiem, jak i do kogo. Napiszcie co i jak. Kilka dni temu dostałam od OTOZ Animals w Tcz. podziekowanie za przekazanie 1% podatku, fajnie wiedzieć, że ta kasa faktycznie dociera tam gdzie ją przekazujemy. A w tym przypadku, kiedy jest to pomoc dla konkretnego psa, to jestem jak najbardziej za. Quote
plina Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 solartcz dziękujemy bardzo! :Rose: Wszystkie wpłaty idą poczekać do Pineski. Jak wejdzie na dogo na pewno do Ciebie napisze. Dziękuję ciotkom za podnoszenie, nigdy nie miałam okazji zobaczyć Kopcika na pierwszej stronie. Ruch na ogólnym w "psy do adopcji" jest nieziemski. PS Chciałabym poinformować lud który korzystał z moich pakietów, że zawieszam darmowe ogłoszenia od środy. Kiedyś na pewno wrócą ;) Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Też myślę, że lepiej uzbierac deklaracje do brodnicy, ponieważ zanim sie doczekamy miejsca u Iwanki to minie sporo, sporo czasu.. A do brodnicy daleka droga nie jest więc w odwiedziny się również wybiorę na pewno ;) Solartcz dziękuje ogromnie i pięknie w imieniu chłopaka! :Rose: Sprawami finansowymi zajmuję się ja także podam numer konta na PW, mogę dzis jeśli chcesz mogę trochę później,zależy od Ciebie. Dziękuję za podrzucanie wątku :) Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Dałam info na forum psiakośc, forum borderzym i labradorowatym. Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Do góry.. tymczasem dałam cynka na facebooku. Quote
marra Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Witajcie, jestem na zaproszenie ;) piękny psiaczek ;) Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Witaj marra, dzięki za pojawienie się na wątku! :) Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Kopciku masz od maksia z labradorów 20zł jednorazowo, dziękujemy :loveu: Tymczasem podnosimy! :multi: Szukamy deklaracji, Kopcik nie chce sie więcej bać :-( Quote
kagome19 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Jestem i chętnie wesprę Kopcika^^ Przeliczę pieniądze w portfelu i dam pewnie prawie wszystko^^ Może bazarek cegiełkowy? No i mogę rozsyłać wątek na pw ;) Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Kagome witaj! Każda pomoc na wagę złota, rozsyłaj :D Bazarek cegiełkowy też moze byc, oczywiście. Na facebooku pewna Pani deklaruje jakąś kwotkę (nie podała) jednorazową także też coś już będzie :) Z bazarków i wpłat jednorazowych sporo się uzbiera :) Niestety stałe deklaracje cienko, cienko póki co :( Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Tak, na razie obstawiamy Brodnicę... Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 :multi: Kopcik pięknie dziękuje! :Rose: Quote
kagome19 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Pineska, można zrobić cegiełkowy z tymi co kiedyś ci wysyłałam^^ Co o tym myślisz? I daj mi na pw jakiś nr konta czy cuś na pieniążki dla Kopcika Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Jestem jak najbardziej za :) W końcu trzeba je wykorzystać ;) Konto podam Ci za jakieś trzy- cztery godziny bo teraz zmykam na wykłady na prawo jazdy :siara: Quote
plina Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Widzę, że co raz większe zainteresowanie Kopcikiem. Czekamy na deklaracje stałe i bazarek cegiełkowy kagome. Tymczasem podnoszę i zaczynam organizować swój bazar. Quote
agata51 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Jestem na zaproszenie Pinesk@. 10 stałej ode mnie. Quote
kagome19 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 OK, robię bazarek cegiełkowy^^ nr konta dam ten co mi podasz. Pokazać go czy wysyłać nr konta na pw? Quote
Cajus JB Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Miło Ciebie widzieć Agata. Chociaż sam niedawno dostałem zaproszenie. Quote
kagome19 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Co o tym sądzicie? http://www.dogomania.pl/threads/198687-Cegie%C5%82kowy-tworzy-si%C4%99-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87 Proszę o sugestie co do poprawek^^ Quote
plina Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ale piękne zdjęcie ma Dorado! :crazyeye: Kto tak pięknie przerabia zdjęcia? kagome, ja bym dopisała cel bazarku, na swoim zamieszczę takie coś "[FONT=Arial][FONT=Candara](...)Po interwencji OTOZ Animals Kopcik trafił do schroniska w Tczewie. Niestety nie ma tam szans na „uczłowieczenie” Kopcika, oswojenie go ze wszystkim i pokonanie jego strachu. Szansą dla tego psa jest hotelik, gdzie wyjdzie na prostą i poczeka na pana, który zakocha się w kasztanowych oczach Kopcika."[/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts