Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chętnie dam jednorazowo 50 zł. Ale nie wiem, jak i do kogo. Napiszcie co i jak.
Kilka dni temu dostałam od OTOZ Animals w Tcz. podziekowanie za przekazanie 1% podatku, fajnie wiedzieć, że ta kasa faktycznie dociera tam gdzie ją przekazujemy.
A w tym przypadku, kiedy jest to pomoc dla konkretnego psa, to jestem jak najbardziej za.

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

solartcz dziękujemy bardzo! :Rose:
Wszystkie wpłaty idą poczekać do Pineski. Jak wejdzie na dogo na pewno do Ciebie napisze. Dziękuję ciotkom za podnoszenie, nigdy nie miałam okazji zobaczyć Kopcika na pierwszej stronie. Ruch na ogólnym w "psy do adopcji" jest nieziemski.

PS Chciałabym poinformować lud który korzystał z moich pakietów, że zawieszam darmowe ogłoszenia od środy. Kiedyś na pewno wrócą ;)

Posted

Też myślę, że lepiej uzbierac deklaracje do brodnicy, ponieważ zanim sie doczekamy miejsca u Iwanki to minie sporo, sporo czasu..
A do brodnicy daleka droga nie jest więc w odwiedziny się również wybiorę na pewno ;)

Solartcz dziękuje ogromnie i pięknie w imieniu chłopaka! :Rose: Sprawami finansowymi zajmuję się ja także podam numer konta na PW, mogę dzis jeśli chcesz mogę trochę później,zależy od Ciebie.

Dziękuję za podrzucanie wątku :)

Posted

Kagome witaj! Każda pomoc na wagę złota, rozsyłaj :D Bazarek cegiełkowy też moze byc, oczywiście.

Na facebooku pewna Pani deklaruje jakąś kwotkę (nie podała) jednorazową także też coś już będzie :)

Z bazarków i wpłat jednorazowych sporo się uzbiera :) Niestety stałe deklaracje cienko, cienko póki co :(

Posted

Widzę, że co raz większe zainteresowanie Kopcikiem. Czekamy na deklaracje stałe i bazarek cegiełkowy kagome. Tymczasem podnoszę i zaczynam organizować swój bazar.

Posted

Ale piękne zdjęcie ma Dorado! :crazyeye: Kto tak pięknie przerabia zdjęcia? kagome, ja bym dopisała cel bazarku, na swoim zamieszczę takie coś "[FONT=Arial][FONT=Candara](...)Po interwencji OTOZ Animals Kopcik trafił do schroniska w Tczewie. Niestety nie ma tam szans na „uczłowieczenie” Kopcika, oswojenie go ze wszystkim i pokonanie jego strachu. Szansą dla tego psa jest hotelik, gdzie wyjdzie na prostą i poczeka na pana, który zakocha się w kasztanowych oczach Kopcika."[/FONT][/FONT]