Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Super spacerowe zdjęcia:multi: :multi: :multi: Więcej:lol: Quote
tygra Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Wyjątek']No to teraz kilka fotek z wczorajszego spacerku :D Postaram sie ich wstawic jak najwiecej jednak będę robiła to systematycznie:cool3: No i rzecz jasna Gerusia pozdrawia Tygerke i Brendusię i nowego kolegę (przepraszam, ale nie pamiętam imienia??). No to zaczynamy!!! :D im więcej patrze na te fotki tym bardziej mi się wydaje że kobyłę a nie psa wychodowaąłm, Gerusia taka drobna i subtelna a moja przy niej jak ciele wygląda:roll: , taka wielka baba z malenstwa mi wyrosła Tygra i Brenda też pozdrawiaja, a ja obiecuję przesąłć Ci choć częśc fotek dziś. Dziecko mi się rochorowało i jakoś nie mogę się pozbierać z tymi fotami Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :multi: śliczne foty ze spotkanka a najbardziej lubię takie pozy podczas zabawy:p Quote
Wyjątek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 No to skoro Wam sie podoba to będzie więcej foteczek. Na razie mam ich mnooostwo w zanadrzu, więc nie martwcie sie, ze mało oglądanie będzie:evil_lol: Dalszy ciąg szaleństw: Quote
Wyjątek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Kurcze, Geraldina mi sie jhakaś taka kurduplowata wydaje:cool3::eviltong: Quote
Wyjątek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 A tak w ogóle to kto tu jeszcze jest z Warszawy i na spacerek by sie umówił, co..????:razz: Bo my z Tygrą bardzo chetnie z tego co wiem :D Czekam na chętnych i propozycje:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 No i 3-ecia porcja fotek z szalonego spacerku: Reszta bedzie zapewne jutro :D Quote
bonita Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Cudne foty -wszystkie :) A gon za ON-kiem superowski :) Quote
tygra Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Wyjątek napisał(a):Kurcze, Geraldina mi sie jhakaś taka kurduplowata wydaje:cool3::eviltong: jak my obie słodko o swoich pieseczkach piszemy - kurduplowata i kobyła :evil_lol: - ciekawe jak one by nas podsumowały (wolę nie wiedzieć) wysłałąm Ci trochę fot (narazie około80 chyba)- czekam na foty od Ciebie z niecierpliwością Quote
Wyjątek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='bonita']Cudne foty -wszystkie :) A gon za ON-kiem superowski :) zapraszamy jutro skoro się podoba, bo bedzie jeszcze więcej fotek:multi: [quote name='tygra']jak my obie słodko o swoich pieseczkach piszemy - kurduplowata i kobyła :evil_lol: - ciekawe jak one by nas podsumowały (wolę nie wiedzieć) wysłałąm Ci trochę fot (narazie około80 chyba)- czekam na foty od Ciebie z niecierpliwością cóż ja tez bym nie chciała wiedzieć co one sobie o nas myślą. moze to i dobrze, że nasze pannice nie potrafia mówić:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Łakomczuchy:evil_lol: :evil_lol: Okropniaste!! A szczególnie ta moja ruda wredota :eviltong: Pierwsza była do smakołyków:evil_lol: Quote
leemonca Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 całkiem pokaźny tłumek :lol:, fajowe zdjęcia Quote
Wyjątek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Heeeeeej hooooooooooooooo szalejemy dalej!!!!!!! :D:multi::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 nie no widze ze sie postaralyscie z tymi fotami :D Quote
Wyjątek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='evaxon']nie no widze ze sie postaralyscie z tymi fotami :D a no pewnie, w końcu Wam obiecałyśmy!!:roll::lol: Mam nadzieje, że z nastepnego spacerku bedzie jeszcze wiecej :D A i tak z tego jeszcze nie koniec, ale chce sie teraz zająć obróbka to będą lepszej jakości, w wiekszym zbliżeniu:multi: [quote name='madzia i medor']Cudowne śliczności:cool3: :cool3: Niedługo przestanie byc cudowne bo babcie w sobie rozkochała i ta niby wychodzi z nia 3 razy dziennie (plus dwa moje wyjscia) ale i jesc jej daje z nawiązką... eh. i tak zle i tak niedobrze :P ale juz babcia zostala przeszkolona miejmy nadzieje ze posłucha. ona zapomina ze to nie maly sznaucerek co jak nie bedzie glodny to nie zje tylko bokser co w zasadzie zawsze zje i potem bedzie "grubiutki" i moze miec problemy zdrowotne... ake bedzie ok, babcia pojetna kobita jest:evil_lol::lol: Quote
Wyjątek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 a to tak na zakończenie dzisiejszego dnia :loveu: : Quote
Medorowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ale szał w oczach:cool3: :evil_lol: A bacia pokochała boksereczkę:loveu: :cool3: Quote
Wyjątek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='madzia i medor'] A bacia pokochała boksereczkę:loveu: :cool3: ano, ano, tez sie bardzo z TZ-em cieszymy :D I jeszcze jedna fotka (nie moge sie powstrzymac :cool3: ) : Quote
Medorowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Wyjątek']I jeszcze jedna fotka (nie moge sie powstrzymac :cool3: ) : To się nie powstrzymuj, bo jest się czym chwalić:cool3: Quote
Wyjątek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='madzia i medor']To się nie powstrzymuj, bo jest się czym chwalić:cool3: Tak uważasz..?:cool3: No to prosze bardzo :lol: : Wyszły niestety różnej wielkości ale bardziej zwracałam uwagę na to żeby Gerutka była dobrze widoczna i Tygerka a nie na wielkość jednakową. Postawiłam na zbliżenie:cool1: Mam nadzieje, że sie podoba:roll: Quote
e.v.a Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 jasne ze sie podoba:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Podoba, podoba i to bardzo:lol: :lol: :lol: A ja teraz siedzę z mojej cioci dobermanem Iwem, bo niestety ciotka musiała na trochę wyjechać i tak chłopak przeżywa, że już nie wiem co mam robić, zeby go pocieszyć:shake: Quote
nathaniel Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Wyjątek z Warszawy jest Vectra , Pika, DeBe , Asher. Paula Z, spotykają się czasami ;) z psami ;) O jeszcze Maga100 ;) Quote
Recommended Posts