Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gerusia zostanie wyściskana ale dopiero jutro niestety...
A w piątek pewnie zapadnie ostateczna decyzja...
Na pewno sie z Wami nia podzielę...

A Otisek skacze po chmurkach...

Posted

Nie jest bajkowo, cały czas myślę. Codziennie śni mi sie Jego mordka. Widzę Go na schodach jak tego dnia co zrobiłam Mu ostatnie zdjęcia. Tęsknie ogromnie...:-(
Ale....
Byłam w Mińsku i wyściskałam Gerusię! A nawet więcej....bo jestem już w domu a ona ze mną a z nami Paweł:roll:
Gera zamieszkała teraz ze mną. Przyznam szczerze, że nie jest w stanie zastapic mi Otisa, przynajmniej na razie ale daje mi dużo ciepła, swojej psiej miłości i jest mi ciut lepiej...
A juz niedługo wprowadza się też Paweł, będziemy razem wynajmować to mieszkanie i stworzymy mini rodzinke z Gerą na czele:roll:

Tylko tak się zastanawiam czy nioe zamknąć tej galerii ku pamięci Otisa, a Gerze jednak założyć nową.......

To tyle wiadomości na dziś...

Posted

Dobrze ze Gera jest z Tobą ....i nie zamykaj tej galerii :shake:niech czas pisze dalsze strony .Przecież Gera była tu z Otiskiem od początku i dzięki temu że będą fotki Gerusi to i Otisek będzie z nami ;)Tak zrobiła Lazy ...jej dziewczynki Lazy['] i Ida mają wspólną galerię , Pagaj i Skiper też :p
Pozostaw tak jak jest;)

Posted

O BOSHE!!!?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Weszlam poogladac fotki bokseratka a tu taka szokujaca wiadomosc?! :crazyeye: :-(:-(:-( Zabilambym tego sq***a co za kierownica byl!! q***wa jak ja nie nawidzie takich ludzi!! :angryy::angryy:
Zegnaj Otis'ku :-(:-(:-(
[*]
[*]
[*]
[*]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dobrze ze Gera jest z Tobą ....i nie zamykaj tej galerii :shake:niech czas pisze dalsze strony .Przecież Gera była tu z Otiskiem od początku i dzięki temu że będą fotki Gerusi to i Otisek będzie z nami ;)Tak zrobiła Lazy ...jej dziewczynki Lazy['] i Ida mają wspólną galerię , Pagaj i Skiper też :p
Pozostaw tak jak jest;)

Chyba rzeczywiście masz rację, że lepiej będzie zostawić :) W końcu to rodzeństwo, a Gera nie tylko była od początku z Otiskiem['] tu ale i w rzeczywistości i ze mną też... Więc zopstaje jak jest :)

A Geraldina już wczoraj zażyła pierwszych zabaw z psami na łąkach i bez problemu trafia do klatki :) A zostawiona na 1,5h nie spsociła kompletnie NIC!!! :)

Będzie dobrze......:roll:

Posted

Oczywiście, że będzie razem z nami cały czas i pewnie co jakiś czas będę Go tutaj wspominać, bo cały czas jest w mej głowie i sercu :)

A może już niedługo pierwszy dzień Gerusi w nowym miejscu na fotkach :)

Posted

Wyjątek napisał(a):
Chyba rzeczywiście masz rację, że lepiej będzie zostawić :) W końcu to rodzeństwo, a Gera nie tylko była od początku z Otiskiem['] tu ale i w rzeczywistości i ze mną też... Więc zopstaje jak jest :)

A Geraldina już wczoraj zażyła pierwszych zabaw z psami na łąkach i bez problemu trafia do klatki :) A zostawiona na 1,5h nie spsociła kompletnie NIC!!! :)

Będzie dobrze......:roll:

pewnie, że będzie dobrze :lol: , m u s i buć dobrze :lol: i dobrze, że nie zamykasz galerii Otiska, Gera będzie jej kontynuacją, bo gdybyś zamknęła to tak jakby go nie było a przecież jest, w Twoim sercu i w naszej pamięci

Posted

Wyjątek napisał(a):
Oczywiście, że będzie razem z nami cały czas i pewnie co jakiś czas będę Go tutaj wspominać, bo cały czas jest w mej głowie i sercu :)

A może już niedługo pierwszy dzień Gerusi w nowym miejscu na fotkach :)

Zawsze będziemy pamiętali Otiska.

Już się nie mogę doczekać nowych fotek Gerusi, galeria będzie nadal istniała:multi:.

Posted

bonita napisał(a):
Zawsze będziemy pamiętali Otiska.

Już się nie mogę doczekać nowych fotek Gerusi, galeria będzie nadal istniała:multi:.

Zdjęcia będą już jutro!!! :)

Posted

tygra napisał(a):
a ja wychlę sie z propozycją spacerku jak tak
niech sie dziewczyny poznają :)

A spacerek juz tak dawno był planowany, że oczywiście. Tylko, że na razie Gera jeszcze trochę zestresowana nowym środowiskiem i nie wiem jak by się zachowywała jak bym ją gdzieś "wywiozła"...:roll:

Posted

Wyjątek napisał(a):
A spacerek juz tak dawno był planowany, że oczywiście. Tylko, że na razie Gera jeszcze trochę zestresowana nowym środowiskiem i nie wiem jak by się zachowywała jak bym ją gdzieś "wywiozła"...:roll:

Tygra miała rozciętą poduszkę w łąpie i narazie się oszczędzamy (może w przyszłym tygodniu nam się uda :))

Posted

tygra napisał(a):
Tygra miała rozciętą poduszkę w łąpie i narazie się oszczędzamy (może w przyszłym tygodniu nam się uda :))

Co prawda od przyszłego tygodnia zaczynam zajęcia na uczelni ale pewnie jakoś się dogadamy :) Są przecież jeszcze weekendy a może i jakis wolny dzień w tygodniu też mi wpadnie...:cool3:

Posted

No to pierwsze porcja obiecanych zdjęć Gerusi :)Pannica przyjechała do mnie w czwartek a fotki te robione były w piątek :) Przyjechała troche wychidzona, bo Pawła 2 ostatnie tyg nie było w domu a chyba rodzice zbyt zapracowani byli.......:mad::angryy: Ważyła raptem 16kg przy 54cm jak z nia byłam u weta w piątek....:mad: Ale już nadrabiamy :evil_lol::evil_lol: