Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Boshh, toż to pies morderca:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

a może to po prostu nowa pozycja seksualna??:crazyeye::evil_lol:
chyba znudziło im sie 69:lol::lol::lol:

Posted

ano....a no przepraszamy troszkę nas nie było, a to właśnie dlatego, ze dziewczynka była zasmarkana:evil_lol: no a poza tym musze sie przyznać że troche zaniedbałam dogo ze względu na zajęcia kolokwia itd... Ale juz jestem i już nadrabiam. W piątek najdalej powinny być kolejne zdjęcia ze spacerku i aktualne Geraldinki:)
A tak w ogóle to mi teraz smutno bo Gerusia na weekend do Mińska jedzie bo ja na wesele śmigam... Musze zostawic moją psotnice co mi dzić moja najlepszą torebke zeżarła i to razem z dowodem rejestracyjnym i ubezpieczeniem samochodu...:angryy::angryy::mad::mad:

Posted

hihihi może uznała, że dokumenty kwalifikują się do wymiany :) i chciała Ci dać delikatnie do zrozumienia, że czas najwyższy wybrać się do wydziału komunikacji :)

Posted

albo mała zmiana planów: zdjęciochy kolejne ze spaceru z Tygra bedą za kilka minutek :D

Tylko czemu o nas nikt nie pamietał jak nas nie było?? Prawie nikt nie odwiedzał...:-(:-(:-(

Posted

lula napisał(a):
hihihi może uznała, że dokumenty kwalifikują się do wymiany :) i chciała Ci dać delikatnie do zrozumienia, że czas najwyższy wybrać się do wydziału komunikacji :)

cóż ubezpieczenie dopiero co nowiutkie było wypisane.. ale może rzeczywiście krzywo jakieś literki czy coś..:eviltong: kto to wie... jedyne co pewne to że mam kolejny wydatek i spacer dla zdrowia:lol:

Posted

lula napisał(a):
to współczuję,ja mam zjedzone słuchawki (2 komplety) i marynarkę -póki co dał sobie chłopak spokój z niszczeniem :)

Gera na razie zjadła "tylko" listwę, wygryzła dziurę w dywanie, zjadła torebkę, dowód i ubezpieczenie a także swój kojec (to akurat to nie mam pojęcia dlaczego:cool3:) no i jeszcze notorycznie zeżera ciastka ze stołu:evil_lol:

Posted

lula napisał(a):
ten dołek w trawniku wygląda znajomo :)

Taaak :D Niestety Gerusia nie mogła sie tam bawic po raz kolejny, z Wami...:-( A to przeze mnie a właściwie moja szkołe grrr:angryy: Ale nadrobimy to!!:lol:

lula napisał(a):
Ciasteczkowy potwór :)Wycałuj ją od nas:)

A no pewnie, już lecę :D I tez c ałuski przesyłam dla fafluńca:razz: