Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wyjątek']Tak uważasz..?:cool3: No to prosze bardzo :lol: :

Śliczne te foty, z zbliżenia ach:loveu: Strasznie mi się podobaja jej uszy takie lekko stojące- cudnosci:loveu:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']Śliczne te foty, z zbliżenia ach:loveu: Strasznie mi się podobaja jej uszy takie lekko stojące- cudnosci:loveu:

Postaram sie więcej zdjątek poddawać obróbce :)
Ale dzis bedą jeszcze kolejne z bieganka z z Tygra, więc mniej zblizeń niż ostatnio ;)

[quote name='tygra']a ja czekam na fotki - prześlesz?
ja przesąłlam ok 80 - doszły?

fotjki przesyłałam juz kilka rady. nawet po zmniejszeniu, rozbiciu na kilka plików- nie doczły??:razz:
do mnie tez nie...:shake:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Postaram sie więcej zdjątek poddawać obróbce :)
Ale dzis bedą jeszcze kolejne z bieganka z z Tygra, więc mniej zblizeń niż ostatnio ;)

fotjki przesyłałam juz kilka rady. nawet po zmniejszeniu, rozbiciu na kilka plików- nie doczły??:razz:
do mnie tez nie...:shake:

ja wysylalam jednoczesnie do ciebie i tej mojej znajomej - do niej doszły :(
nic nie rozumiem :roll: , może na kolejnym spacerze dokonamy wymiany płyt z tymi fotkami?

Posted

tygra napisał(a):
ja wysylalam jednoczesnie do ciebie i tej mojej znajomej - do niej doszły :(
nic nie rozumiem :roll: , może na kolejnym spacerze dokonamy wymiany płyt z tymi fotkami?

pewnie, że dokonamy niestety nie w najbliższym czasie bo Gerucha mi się przeziębiła:shake: kicha i prycha... jakis wirus jest.. jej koledzy psi też przeziębieni...:shake:

Posted

leemonca napisał(a):
to się szybciej wymieniajcie, bo my tu czekamy:cool1:

a żeby zobaczyć wszystkie fotki wystarczy wchodzić i do mojej i Tygry galeii, nie trzeba czekać na wymianę :)

Posted

Wyjątek napisał(a):
a żeby zobaczyć wszystkie fotki wystarczy wchodzić i do mojej i Tygry galeii, nie trzeba czekać na wymianę :)

to fakt zapraszam również do mnie a obraz spotkanka będzie pełny :)
Gerusiu wracaj do zdrówka bo Tygra czeka

Posted

tygra napisał(a):
to fakt zapraszam również do mnie a obraz spotkanka będzie pełny :)
Gerusiu wracaj do zdrówka bo Tygra czeka

Tygra z fajowa minką w avatarku :D:evil_lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Tygra z fajowa minką w avatarku :D:evil_lol:

dzięki
a moze wstawisz w avatar Gerę, o Otisku i tak wszyscy pamiętamy i są jego foty w galerii

Posted

tygra napisał(a):
dzięki
a moze wstawisz w avatar Gerę, o Otisku i tak wszyscy pamiętamy i są jego foty w galerii

a wstawię wstawię juz w sumie od dłuzszego czasu sie do tego zabieram :eviltong:
a w avatarku jest Pele a nie Otisek...:oops:

Posted

Wyjątek napisał(a):
a wstawię wstawię juz w sumie od dłuzszego czasu sie do tego zabieram :eviltong:
a w avatarku jest Pele a nie Otisek...:oops:

usp... ale wpadka
zauważyłam że nie Gera bo ona ma krótszą mordkę, ale fakt jak się przyjrzeć to widać różnicę

Posted

tygra napisał(a):
usp... ale wpadka
zauważyłam że nie Gera bo ona ma krótszą mordkę, ale fakt jak się przyjrzeć to widać różnicę

no ale przecież nic sie nie stało :)
Otisek miał wiecej białego na mordce niz ma Pele :)

a zaraz kolejne zdjęcia naszych pannic :D

Posted

Patka napisał(a):
jaka zgodna trójca :multi: :lol:

no ba pewnie, że zgodna :D

tak własciwie to naprawdę byłam zaskoczona jak od razu psiaki sie wspaniale "dogadały":multi::loveu:

Posted

Wyjątek napisał(a):
no ba pewnie, że zgodna :D

tak własciwie to naprawdę byłam zaskoczona jak od razu psiaki sie wspaniale "dogadały":multi::loveu:

dziewczyny ukłądne i grzeczne - psiapsiółki będą - a kawaler to sie kocha w Tygrze, ale jak widać Gera też mu się podoba :)

Posted

ale macie fajną paczkę :evil_lol:, a my się dzisiaj pokłóciliśmy z najlepszym kumplem, nawet nie wiem o co poszło, przypuszczam, że Haker walnął Tysona ogonem po oczach bo łapami po nich mazał a Haker miał końcówkę ogona zakrwawioną, Tyson rzucił się na Hacia i było po zabawie. Musieliśmy się rozstać i teraz nie wiadomo jak to będzie przy następnym spotkaniu :shake:

Posted

leemonca napisał(a):
ale macie fajną paczkę :evil_lol:, a my się dzisiaj pokłóciliśmy z najlepszym kumplem, nawet nie wiem o co poszło, przypuszczam, że Haker walnął Tysona ogonem po oczach bo łapami po nich mazał a Haker miał końcówkę ogona zakrwawioną, Tyson rzucił się na Hacia i było po zabawie. Musieliśmy się rozstać i teraz nie wiadomo jak to będzie przy następnym spotkaniu :shake:

uuuu.... to zdrowo walnał
mogą się przestać lubić... szkoda by było

Posted

Nie koniecznie, np. Medor z Fidelem też już miały spięcie, a dalej się lubią:lol: :lol: :lol:
Choć też kiedyś Medor miała wspaniałego przyjaciela Kona, ale jedna porządna bójka o kijka i już się nie lubią:shake:

Posted

Trzeba troszke przeczekac i znów sprubować przyjaznych zabaw. nie zawsze jest tak, że jedna kłótnia doprowadzi do tego, iz juz nigdy nie będą się lubiły... Ja trzymam kciuki za Hakerka i Tysona :cool3::roll: