bonita Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Wyjątek']Tak uważasz..?:cool3: No to prosze bardzo :lol: : Śliczne te foty, z zbliżenia ach:loveu: Strasznie mi się podobaja jej uszy takie lekko stojące- cudnosci:loveu: Quote
tygra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 a ja czekam na fotki - prześlesz? ja przesąłlam ok 80 - doszły? Quote
Wyjątek Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='bonita']Śliczne te foty, z zbliżenia ach:loveu: Strasznie mi się podobaja jej uszy takie lekko stojące- cudnosci:loveu: Postaram sie więcej zdjątek poddawać obróbce :) Ale dzis bedą jeszcze kolejne z bieganka z z Tygra, więc mniej zblizeń niż ostatnio ;) [quote name='tygra']a ja czekam na fotki - prześlesz? ja przesąłlam ok 80 - doszły? fotjki przesyłałam juz kilka rady. nawet po zmniejszeniu, rozbiciu na kilka plików- nie doczły??:razz: do mnie tez nie...:shake: Quote
tygra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Wyjątek napisał(a):Postaram sie więcej zdjątek poddawać obróbce :) Ale dzis bedą jeszcze kolejne z bieganka z z Tygra, więc mniej zblizeń niż ostatnio ;) fotjki przesyłałam juz kilka rady. nawet po zmniejszeniu, rozbiciu na kilka plików- nie doczły??:razz: do mnie tez nie...:shake: ja wysylalam jednoczesnie do ciebie i tej mojej znajomej - do niej doszły :( nic nie rozumiem :roll: , może na kolejnym spacerze dokonamy wymiany płyt z tymi fotkami? Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 to się szybciej wymieniajcie, bo my tu czekamy:cool1: Quote
Wyjątek Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 tygra napisał(a):ja wysylalam jednoczesnie do ciebie i tej mojej znajomej - do niej doszły :( nic nie rozumiem :roll: , może na kolejnym spacerze dokonamy wymiany płyt z tymi fotkami? pewnie, że dokonamy niestety nie w najbliższym czasie bo Gerucha mi się przeziębiła:shake: kicha i prycha... jakis wirus jest.. jej koledzy psi też przeziębieni...:shake: Quote
Wyjątek Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 leemonca napisał(a):to się szybciej wymieniajcie, bo my tu czekamy:cool1: a żeby zobaczyć wszystkie fotki wystarczy wchodzić i do mojej i Tygry galeii, nie trzeba czekać na wymianę :) Quote
tygra Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Wyjątek napisał(a):a żeby zobaczyć wszystkie fotki wystarczy wchodzić i do mojej i Tygry galeii, nie trzeba czekać na wymianę :) to fakt zapraszam również do mnie a obraz spotkanka będzie pełny :) Gerusiu wracaj do zdrówka bo Tygra czeka Quote
Wyjątek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 tygra napisał(a):to fakt zapraszam również do mnie a obraz spotkanka będzie pełny :) Gerusiu wracaj do zdrówka bo Tygra czeka Tygra z fajowa minką w avatarku :D:evil_lol: Quote
tygra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Wyjątek napisał(a):Tygra z fajowa minką w avatarku :D:evil_lol: dzięki a moze wstawisz w avatar Gerę, o Otisku i tak wszyscy pamiętamy i są jego foty w galerii Quote
Wyjątek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 tygra napisał(a):dzięki a moze wstawisz w avatar Gerę, o Otisku i tak wszyscy pamiętamy i są jego foty w galerii a wstawię wstawię juz w sumie od dłuzszego czasu sie do tego zabieram :eviltong: a w avatarku jest Pele a nie Otisek...:oops: Quote
tygra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Wyjątek napisał(a):a wstawię wstawię juz w sumie od dłuzszego czasu sie do tego zabieram :eviltong: a w avatarku jest Pele a nie Otisek...:oops: usp... ale wpadka zauważyłam że nie Gera bo ona ma krótszą mordkę, ale fakt jak się przyjrzeć to widać różnicę Quote
Wyjątek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 tygra napisał(a):usp... ale wpadka zauważyłam że nie Gera bo ona ma krótszą mordkę, ale fakt jak się przyjrzeć to widać różnicę no ale przecież nic sie nie stało :) Otisek miał wiecej białego na mordce niz ma Pele :) a zaraz kolejne zdjęcia naszych pannic :D Quote
Wyjątek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Brendusia: I kolejne zabawowe zdjatka: Quote
Wyjątek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Mam nadzieje, że już niedługo uda mi się zrobić Geraldinie nowe zdjęciochy :D A jak narazie bedę wstawiała te ze spaceru, bo jest ich mnóóóóstwo :D Quote
Wyjątek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Patka napisał(a):jaka zgodna trójca :multi: :lol: no ba pewnie, że zgodna :D tak własciwie to naprawdę byłam zaskoczona jak od razu psiaki sie wspaniale "dogadały":multi::loveu: Quote
tygra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Wyjątek napisał(a):no ba pewnie, że zgodna :D tak własciwie to naprawdę byłam zaskoczona jak od razu psiaki sie wspaniale "dogadały":multi::loveu: dziewczyny ukłądne i grzeczne - psiapsiółki będą - a kawaler to sie kocha w Tygrze, ale jak widać Gera też mu się podoba :) Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ale macie fajną paczkę :evil_lol:, a my się dzisiaj pokłóciliśmy z najlepszym kumplem, nawet nie wiem o co poszło, przypuszczam, że Haker walnął Tysona ogonem po oczach bo łapami po nich mazał a Haker miał końcówkę ogona zakrwawioną, Tyson rzucił się na Hacia i było po zabawie. Musieliśmy się rozstać i teraz nie wiadomo jak to będzie przy następnym spotkaniu :shake: Quote
tygra Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 leemonca napisał(a):ale macie fajną paczkę :evil_lol:, a my się dzisiaj pokłóciliśmy z najlepszym kumplem, nawet nie wiem o co poszło, przypuszczam, że Haker walnął Tysona ogonem po oczach bo łapami po nich mazał a Haker miał końcówkę ogona zakrwawioną, Tyson rzucił się na Hacia i było po zabawie. Musieliśmy się rozstać i teraz nie wiadomo jak to będzie przy następnym spotkaniu :shake: uuuu.... to zdrowo walnał mogą się przestać lubić... szkoda by było Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 tygra napisał(a):uuuu.... to zdrowo walnał mogą się przestać lubić... szkoda by było też mi szkoda, bo się świetnie dogadywali i naprawdę lubili :-( Quote
Medorowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nie koniecznie, np. Medor z Fidelem też już miały spięcie, a dalej się lubią:lol: :lol: :lol: Choć też kiedyś Medor miała wspaniałego przyjaciela Kona, ale jedna porządna bójka o kijka i już się nie lubią:shake: Quote
Wyjątek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Trzeba troszke przeczekac i znów sprubować przyjaznych zabaw. nie zawsze jest tak, że jedna kłótnia doprowadzi do tego, iz juz nigdy nie będą się lubiły... Ja trzymam kciuki za Hakerka i Tysona :cool3::roll: Quote
Recommended Posts