Wyjątek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 OTIS ['] na zawsze w moim sercu **** GAMA z Leśnego Potoku Quote
Wyjątek Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 A jednak zdjęcia są trochę wcześniej :D Oto i Otis z Bagera podczas podróży z kieleckiego do Warszawy: Otisek to ten z piała plamką, Bagera ma więcej czarnego pigmentu :cool3: I jeszcze jedna fotka: Quote
Wyjątek Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 hehe, no przynajmniej widać, że to rodzeństwo :D Właśnie jade na zakupy po rzeczy dla maluszka. Mówię Wam to niezły psotnik jest, już wiem, że Otis bedzie nieźle broił:eviltong: No i niezwykle ciekawy świata i odważny , w przeciwieństwie do swojej siostry ;) Quote
mar....ka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Czekam na więcej fotek, psiaki z jakiejś hodowli???? Quote
dbsst Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 odpala mi się tylko jedna fota why..................:placz: :placz: a tu są ŻÓŁTKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cimi Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 majoka napisał(a):Czekam na więcej fotek, psiaki z jakiejś hodowli???? A tu jest odpowiedź : Wyjątek napisał(a):Psiaki są rasowe ale nie rodowodowe ale to nie przeszkadza temu, że wyglądają przecudnie:loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 dbsst napisał(a):odpala mi się tylko jedna fota a mnie żadna :placz: Quote
Wyjątek Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 majoka napisał(a):Czekam na więcej fotek, psiaki z jakiejś hodowli???? Fotki zaraz postaram się wrzucić, choć mam problemy z transferem:placz: A psiaczki są bym powiedziała z "prywatnej hodowli"- no po prostu ludzie maja dwa boksie to i są szczeniaczki.. Ale ludzie Ci niezwykle sympatyczni, odpowiedzialni, widać było, że mimo iż im sie nie przelewa to bardzo dbaja o psy i nie oddadzą w nieodpowiednie miejsce. generalnie to tatus maluchów, pręgusek, ma metryczkę nawet ;) Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Strasznie powoli wchodzą twoje fotki .Spróbuj przez www.fotosik.pl lubhttp://www.imageshack.us/;) Quote
Wyjątek Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Dziękuję za wszystkie komplementa w imieniu słodziaków!!:cool3: I mam nadzieję, że sprawa z niewyświetlaniem się fotek ulegnie zmianie... A tu kolejne zdjęcia, po przyjeździe do Warszawy, zaraz po wysiadce z samochodu: Tutaj Otis zapragnął wejść w obiektyw...:lol: : "No i jestem"... :D : Quote
Wyjątek Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Strasznie powoli wchodzą twoje fotki .Spróbuj przez www.fotosik.pl lub imageshack;) Dzięki za podpowedź, zaraz spróbuję, bo rzeczywiście coś jest nie tak...:angryy: Quote
Wyjątek Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 I kolejna porcja fotek :multi::multi::multi: Tutaj straszymy swoimi oczętami:eviltong: : I dalej grzecznie siedzimy pod ogrodzeniem: A to nasz pierwszy nowy kolega- Chaddarek: Powoli, powoli się zbliżamy... No i pierwsze obwąchiwanie :) A tutaj Otis juz coś kombinuje... I stwierdził, że czas pozaczepiać nowego kolegę:p Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :pno teraz od razu widać żółte kluseczki :loveu: Quote
Wyjątek Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno teraz od razu widać żółte kluseczki :loveu: No wreszcie a to wszystko dzięki Tobie- jesteśmy bardzo wdzięczni:oops: Quote
Wyjątek Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 I fotki z pierwszego dnia w Mińsku. Psiaczki były jeszcze nieźle wystraszone, dopiero poznawały otoczenie, więc trzymały sie blisko siebie a czasem nawet udało im się chodzić po sobie :D A tutaj portreciki OTISA: I mój ulubiony:loveu:: Quote
Wyjątek Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Czyżby nikomu nie podobał się Otisek...?:-( Quote
Wyjątek Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 A dziś jadę do Mińska w odwiedzinki do Otisa i zawieźć mu zabawki :D Paweł mówił, że nieźle psocą, skaczą na niego, łapią za nogawki i go przewracają:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Wyjątek']No wreszcie a to wszystko dzięki Tobie- jesteśmy bardzo wdzięczni:oops:;)nie ma za co . Czekam na nowe foteczki bąkersików :p Quote
Wyjątek Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 No to teraz kolejne zdjęcia z kolejnego, juz drugiego dnia w Mińsku- wtedy to Otisek z Bagera dostały swoje pierwsze, tymczasowe, smycze i obróżki i wybrały sie na swój pierwszy spacer poza działkę :cool3: Otisowi od razu zamakowała ta pasiasta smycz: Poza tym gdy Bagera się ociągała to starał się ją popychać swoim małym łebkiem :D A na koniec sie zaplątały i było tylko "No zrób coś, pomóż!" I czas na mały odpoczynek: Quote
Wyjątek Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Nie wiem czy zamęczać Was dalej fotkami (a jest ich mnóstwo), bo nikt nie komentuje...??:shake: Quote
Kamila Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Alez zameczaj,ja bardzo chetnie na mordeczki popatrze:evil_lol: Sa przeslodkie:loveu: Quote
Wyjątek Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 A mam takie pytanie.. Kiedy najlepiej jest rozpocząć szkolenie mojego Skarba??:razz: Jest na to jakis odpowiedni wiek?? Bo niektórzy twierdzą, że juz na dniach a inni, że dopiero jak bedzie miał ok 7 miesięcy... Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Wyjątek']A mam takie pytanie.. Kiedy najlepiej jest rozpocząć szkolenie mojego Skarba??:razz: Jest na to jakis odpowiedni wiek?? Bo niektórzy twierdzą, że juz na dniach a inni, że dopiero jak bedzie miał ok 7 miesięcy...najlepiej poczytaj troche na temat szkolenia i prowadzenia psów i staraj się sama pracować systematycznie z psiakiem , ze szkoleniami bywa różnie i naprawdę musisz dostosować się z tym do psa . Mój boxio nie chodził na szkolenie a nauczyłam go sama wielu podstawowych rzeczy .Chodził bez smyczy przy noze , potrafiłam go odwołać w każdej sytuacji , nawet od suczki z cieczką ,a AST Ozzy do dziś potrafi uciec kiedy się go woła i uważa to za super zabawę , komendy na szkoleniu wykonywał i owszem na spacerze jak mu się chce ...więc wszystko zależy od charakteru ;) Quote
Recommended Posts