Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jednak zdjęcia są trochę wcześniej :D
Oto i Otis z Bagera podczas podróży z kieleckiego do Warszawy:
Otisek to ten z piała plamką, Bagera ma więcej czarnego pigmentu :cool3:

I jeszcze jedna fotka:

Posted

hehe, no przynajmniej widać, że to rodzeństwo :D
Właśnie jade na zakupy po rzeczy dla maluszka.
Mówię Wam to niezły psotnik jest, już wiem, że Otis bedzie nieźle broił:eviltong: No i niezwykle ciekawy świata i odważny , w przeciwieństwie do swojej siostry ;)

Posted

odpala mi się tylko jedna fota

why..................:placz: :placz:

a tu są ŻÓŁTKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

majoka napisał(a):
Czekam na więcej fotek, psiaki z jakiejś hodowli????

A tu jest odpowiedź
:

Wyjątek napisał(a):
Psiaki są rasowe ale nie rodowodowe ale to nie przeszkadza temu, że wyglądają przecudnie:loveu: :loveu:

Posted

majoka napisał(a):
Czekam na więcej fotek, psiaki z jakiejś hodowli????

Fotki zaraz postaram się wrzucić, choć mam problemy z transferem:placz:
A psiaczki są bym powiedziała z "prywatnej hodowli"- no po prostu ludzie maja dwa boksie to i są szczeniaczki.. Ale ludzie Ci niezwykle sympatyczni, odpowiedzialni, widać było, że mimo iż im sie nie przelewa to bardzo dbaja o psy i nie oddadzą w nieodpowiednie miejsce. generalnie to tatus maluchów, pręgusek, ma metryczkę nawet ;)

Posted

Dziękuję za wszystkie komplementa w imieniu słodziaków!!:cool3:
I mam nadzieję, że sprawa z niewyświetlaniem się fotek ulegnie zmianie...
A tu kolejne zdjęcia, po przyjeździe do Warszawy, zaraz po wysiadce z samochodu:

Tutaj Otis zapragnął wejść w obiektyw...:lol: :

"No i jestem"... :D :

Posted

I kolejna porcja fotek :multi::multi::multi:

Tutaj straszymy swoimi oczętami:eviltong: :

I dalej grzecznie siedzimy pod ogrodzeniem:

A to nasz pierwszy nowy kolega- Chaddarek:

Powoli, powoli się zbliżamy...

No i pierwsze obwąchiwanie :)

A tutaj Otis juz coś kombinuje...

I stwierdził, że czas pozaczepiać nowego kolegę:p

Posted

I fotki z pierwszego dnia w Mińsku. Psiaczki były jeszcze nieźle wystraszone, dopiero poznawały otoczenie, więc trzymały sie blisko siebie a czasem nawet udało im się chodzić po sobie :D

A tutaj portreciki OTISA:

I mój ulubiony:loveu::

Posted

A dziś jadę do Mińska w odwiedzinki do Otisa i zawieźć mu zabawki :D
Paweł mówił, że nieźle psocą, skaczą na niego, łapią za nogawki i go przewracają:evil_lol:

Posted

No to teraz kolejne zdjęcia z kolejnego, juz drugiego dnia w Mińsku- wtedy to Otisek z Bagera dostały swoje pierwsze, tymczasowe, smycze i obróżki i wybrały sie na swój pierwszy spacer poza działkę :cool3:

Otisowi od razu zamakowała ta pasiasta smycz:

Poza tym gdy Bagera się ociągała to starał się ją popychać swoim małym łebkiem :D

A na koniec sie zaplątały i było tylko "No zrób coś, pomóż!"

I czas na mały odpoczynek:

Posted

A mam takie pytanie.. Kiedy najlepiej jest rozpocząć szkolenie mojego Skarba??:razz: Jest na to jakis odpowiedni wiek?? Bo niektórzy twierdzą, że juz na dniach a inni, że dopiero jak bedzie miał ok 7 miesięcy...

Posted

[quote name='Wyjątek']A mam takie pytanie.. Kiedy najlepiej jest rozpocząć szkolenie mojego Skarba??:razz: Jest na to jakis odpowiedni wiek?? Bo niektórzy twierdzą, że juz na dniach a inni, że dopiero jak bedzie miał ok 7 miesięcy...najlepiej poczytaj troche na temat szkolenia i prowadzenia psów i staraj się sama pracować systematycznie z psiakiem , ze szkoleniami bywa różnie i naprawdę musisz dostosować się z tym do psa .
Mój boxio nie chodził na szkolenie a nauczyłam go sama wielu podstawowych rzeczy .Chodził bez smyczy przy noze , potrafiłam go odwołać w każdej sytuacji , nawet od suczki z cieczką ,a AST Ozzy do dziś potrafi uciec kiedy się go woła i uważa to za super zabawę , komendy na szkoleniu wykonywał i owszem na spacerze jak mu się chce ...więc wszystko zależy od charakteru ;)