Wyjątek Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Dobry wieczór :) Na chwilkę tutaj żeby oderwać się od rzeczywistości... Otiska nie ma a może i niedługo nie być TZ-a... :( Tylko te mordki psie wywołują usmiech na mej twarzy... Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wyjątek napisał(a):Dobry wieczór :) Na chwilkę tutaj żeby oderwać się od rzeczywistości... Otiska nie ma a może i niedługo nie być TZ-a... :( Tylko te mordki psie wywołują usmiech na mej twarzy... bidulko:calus:3maj sie :calus: a my bedziemy trzymac kcuki zeby wszystko si eulozylo:kciuki: Quote
tygra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hej tam hej, jak tylko moje suczęta dojdą do zdrowia (przeziębiły się) to na jakiś spacerek czas będzie - może i humor Ci się poprawi Quote
mar....ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Musi byc dobrze, bo inaczej:mad: :mad: :mad: Quote
tygra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Wyjątek napisał(a):ona mała jest jak na boksera... Ostatnio jak ją miesiąc temu mierzyłam miała 54cm i ważyła 20kg raptem... Zmierzę ja jutro i jak sie uda to tez zważę i zobaczymy co sie zmieniło :) to gdzie te pomiary? Ja Tygrę ważyłąm do antybiotyku który w sobotę dostała to i zmierzyłam przy okazji i o ile dobrze to zrobiłąm to ma 58-59cm i waży 26kg. A teraz czekam na Gerusiowe pomiary z ciekawością ogromną Quote
Wyjątek Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Jutro wszystko nadrobię. I pomiary i zdjęcia bo wreszcie komputer naprawiłam:multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Aaaa i już jest dużo lepiej, juz jest dobrze :D Oby tak dalej! Quote
e.v.a Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wyjątek napisał(a):Aaaa i już jest dużo lepiej, juz jest dobrze :D Oby tak dalej! :multi: no widzisz:loveu: teraz bedzie tylko lepiej!!:multi: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 evaxon napisał(a)::multi: no widzisz:loveu: teraz bedzie tylko lepiej!!:multi: Obyś miała rację, oby było tak dobrze jak kiedyś- do tego dążymy :) Dzień dobetek tak w ogóle i do wieczorka, bo lecę na uczelnię. Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 No i jestem i zmierzyłam Gere i wyszło mi jakieś 56-57cm ale nie wiem czy to dobrze robię... Tym bardziej, ze sama byłam a ona sie strasznie wierciła..:lol: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 23 kg tak mniej więcej :) (+/- 0,5kg:evil_lol:) Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Pewnie ważyłaby więcej gdyby nie prawie tygodniowy pobyt w Mińsku i codzienne bieganie za kurami od świtu do nocy :lol: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 A teraz... Teraz jeszcze spacerkowe fotki. Tak mi sie właśnie przypomniało, że jeszcze kilku czy kilkunastu nawet nie wystawiłam na swiatło dzienne:oops: A zaraz potem najnowsze foty Geraldiny :) Quote
leemonca Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 świetne, ja też dzisiaj wstawiałam jeszcze zdjęcia z ciepłych dni dzieńdoberek!!! Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 leemonca napisał(a):świetne, ja też dzisiaj wstawiałam jeszcze zdjęcia z ciepłych dni dzieńdoberek!!! Twoje juz widziałam! miło tak popatrzeć jak było ciepełko :) A tak w ogóle to dzień dobry :) Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 o to na dzisiej chyba starczy tych fotek, co??:roll::cool3: Quote
e.v.a Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jak milo widziec takie szczesliwe pycholki:loveu: Quote
Medorowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ale ładniutkie macie foteńki:multi: :multi: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze w dołku nie było wody;) Quote
Medorowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze w dołku nie było wody;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze w dołku nie było wody;) Myślę, że Gera podziela Twoje zdanie:lol: Quote
Recommended Posts