Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podróż bardzo spokojnie, siedziała i patrzyła tymi dużymi oczętami. W domu położyła się obok mnie i dała się głaskać. Zaprowadziłam ją do swojego posłanie, ona obcykała wszystkie okna i drzwi, planując skąd może uciec. Jak wychodziłam to ona za mną. Ale pani do niej cały czas mówiła. Najgorzej będzie ze spacerami ale jestem dobrej myśli. Pani się zaloguje i będzie pisać.

Posted

Trzymam bardzo mocno kciuki i nie przestanę jeszcze długo. LiluTOSI - Dzięki za wszystko. Lilu - czy już wiesz ile mam Ci przelać? Roześlę do wszystkich informację, że wstrzymujemy się z wpłacaniem deklaracji, ale poproszę o zachowanie możliwości wznowienia. Tak na wszelki wypadek.

Posted

Super wieści :) Ja bardzo chętnie odwiedzę i poznam Grinę :)
Umówię się może za 2 tygodnie na krótki spacerek z państwem i Griną zrobię kilka fotek - co Wy na to ?

Posted

[quote name='LILUtosi']Podróż bardzo spokojnie, siedziała i patrzyła tymi dużymi oczętami. W domu położyła się obok mnie i dała się głaskać. Zaprowadziłam ją do swojego posłanie, ona obcykała wszystkie okna i drzwi, planując skąd może uciec. Jak wychodziłam to ona za mną. Ale pani do niej cały czas mówiła. Najgorzej będzie ze spacerami ale jestem dobrej myśli. Pani się zaloguje i będzie pisać.[/QUOTE]

muszę to napisać, bo podobno dzielenie się uczuciami pomaga. Popłakałam się, bo choć Grina jest ;-) / była :loveu:nas wszystkich, to Grina i Władzio są to pieski gdzie zaangażowałam się bardzo uczuciowo. Tak wirtualnie pokochałam :-Ptego małego dzikuska.

Nowa Pańciu Griny, wszystko będzie dobrze, dzisiejsze zachowanie Griny było do przewidzenia, ona w domu Lilutosi zaczynała odnajdywać siebie i uczyć się kontaktu z ludźmi, pewnie dla Griny pierwszy tydzień będzie bardzo trudny, bo to zmiany i wszystko trzeba zaczynać od nowa i pewnie będzie również trudny dla Was.

Bardzo się cieszę:-P, że Pani tak ciepło przyjęła Grinę, że do niej mówi.

Na pewno z niecierpliwością będziemy oczekiwać wiadomości od Was.

Posted

[quote name='kajk@']Super wieści :) Ja bardzo chętnie odwiedzę i poznam Grinę :)
Umówię się może za 2 tygodnie na krótki spacerek z państwem i Griną zrobię kilka fotek - co Wy na to ?[/QUOTE]

a może dałoby radę wcześniej, bo ja to przestępuje;) z nogi na nogę, taka jestem niecierpliwa:oops:, żeby dowiedzieć się co u Grinki.

Posted

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-TgCoAMp3Pak/T6_QhAhfxJI/AAAAAAAAFDw/8gI0DG3fBtY/s640/IMG1227.jpg[/IMG]

Nowy domek Grinki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ALMA2']a może dałoby radę wcześniej, bo ja to przestępuje;) z nogi na nogę, taka jestem niecierpliwa:oops:, żeby dowiedzieć się co u Grinki.[/QUOTE]

Dla mnie nie ma problemu ;) Tylko i Grina i nowi Państwo potrzebują trochę czasu. Pewnie będą pisac tu. Jak by się do soboty nie odezwali to umówię się na krótki spacerek.

Posted

[quote name='Bjuta']Ale jestem ciekawa jak mija pierwszy dzień (i noc). Ale jak nie ma wieści, to znaczy, że chyba nie jest źle?[/QUOTE]

Dobrze wiedzieć że nie tylko ja się denerwuję :question:

Posted

Pani Griny chyba myślała, ze Grina jest większa i stąd to olbrzymie legowisko....Powodzenia Grinusiu, bądź grzeczna i pokochaj nowych ludzi...

Posted

[quote name='Syla']Pani Griny chyba myślała, ze Grina jest większa i stąd to olbrzymie legowisko....Powodzenia Grinusiu, bądź grzeczna i pokochaj nowych ludzi...[/QUOTE]

moja "Grinka" czyli równie przerażona tymczasowiczka Róża różni się tylko brakiem ogona - może druga bojaźliwa dziewczynka się tam zmieści ;) ;) ;)

jak miło widzieć Grinkę w domku.....ech.... rozmarzyłam się.....wzruszyłam się... i rozmazałam się z tego wzruszenia...zawsze beksa byłam...

Posted

[quote name='Syla']Pani Griny chyba myślała, ze Grina jest większa i stąd to olbrzymie legowisko.....[/QUOTE]

Oj tam ;) Pani Griny planuje dla niej duuuuuużo poduszek :D

Czekamy niecierpliwie na wieści z pierwszej ręki :)

Grincia, Ty nawet nie wiesz, jak ja strasznie za Ciebie kciuki zaciskam!!!:loveu: