Marinka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='wiga138']kurcze wyciagajcie ją !!! ja wpłacę jednorazowo brakujace 90 a potem zorietuję sie ile bede mogła dalej wpłacać[/QUOTE] POPIERAM!!! Wyciągajcie sunię ze schronu....z fb być może będę miała dla Was propozycję Quote
bela51 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Zapraszam na wątek delikatnej owczareczki. Moja znajoma Małgosia S. dorzuca jednorazowo 20 zł. Quote
magiraf Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Marinka']POPIERAM!!! Wyciągajcie sunię ze schronu....z fb być może będę miała dla Was propozycję[/QUOTE] Suuuper!!! :) Czy juz wiadomo cos a propos propozycji? Quote
KWL Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Bardzo dziękuje w imieniu słodkiej Malwinki ! wiga138, bela51 dzięki ! Deklaracje dla Malwinki 02.01.11 Stałe: Alter Ego 10 zł KWL 10 zł Kuba z FB 30 zł Ewa&Duffel 10 zł Razem 60 zł, brakuje 90 zł Jednorazowe: wiga138 90 zł Małgosia S. od bela51 20 zł Razem 110 zł Deklaracje inne: APSA - transport Bardzo się cieszę że nazbierało się już tyle, wystarczająco na pierwszy miesiąc, chociaż trochę martwi brak stałych deklaracji - niby 90 zł to nie tak wiele, ale to nie jedyny nasz pies i potencjalna dziura nawet na 90 zł może nam wywrócić wszystko. Dlatego proszę jeszcze o stałe deklaracje, choćby i po 5 zł - Malwinka będzie spać spokojniej... Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to Malwinka w ten weekend się przenosi do DT. Quote
Cantadorra Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ja deklaruję 10 zł miesięcznie, ale zapłacę jednorazowo za cały rok. Może tak być? Quote
KWL Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Oczywiście ! Dziękujemy Cantadorra ! Quote
Marinka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='KWL']Bardzo dziękuje w imieniu słodkiej Malwinki ! wiga138, bela51 dzięki ! Deklaracje dla Malwinki 02.01.11 Stałe: Alter Ego 10 zł KWL 10 zł Kuba z FB 30 zł Ewa&Duffel 10 zł Razem 60 zł, brakuje 90 zł Jednorazowe: wiga138 90 zł Małgosia S. od bela51 20 zł Razem 110 zł Deklaracje inne: APSA - transport Bardzo się cieszę że nazbierało się już tyle, wystarczająco na pierwszy miesiąc, chociaż trochę martwi brak stałych deklaracji - niby 90 zł to nie tak wiele, ale to nie jedyny nasz pies i potencjalna dziura nawet na 90 zł może nam wywrócić wszystko. Dlatego proszę jeszcze o stałe deklaracje, choćby i po 5 zł - Malwinka będzie spać spokojniej... Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to Malwinka w ten weekend się przenosi do DT.[/QUOTE] Zamieściłam Twój apel na fb (wydarzenie Malwinki) - niebawem na konto morisowej powinny wpłynąć pieniążki od Darii J., Kasi S., Barbary C. Quote
KWL Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Piekna dziękuje - proszę tylko opisz czy to wpłaty jednorazowe czy deklaracje stałe ? Quote
Ewa&Duffel Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Do góry Malwinko ! Tak niewiele brakuje... Quote
morisowa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 melduję, że do dotarły następujące wpłaty na Malwinkę: 30 zł - Katarzyna W. 10 zł - Ewa L. 19 zł - Jakub Ł rozumiem, że to z fb? - bardzo dziękujemy! Trzymajcie kciuki, żeby z tym weekendem się udało. kwl - myśl gdzie, kiedy, jakie badania chcesz porobić małej, żeby to dobrze zgrać w czasie. apsa- uśmiechniemy się o transport po badaniach Quote
Bjuta Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Poproszę o nr konta, coś (jednorazowo niestety) prześlę dla dziewczynki. Quote
magdyska25 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ja również jednorazowo daje swoje marne grosze (w miarę możliwości będę wspomagać). Quote
bela51 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 I co słychac u naszej slicznej owczareczki? Uda sie pojechac w weekend do dt ? Quote
magiraf Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 bela51 napisał(a):I co słychac u naszej slicznej owczareczki? Uda sie pojechac w weekend do dt ? Tez podnosze to samo pytanie Quote
morisowa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Proszę o cierpliwość do wieczora :cool3: doszła Malwince deklaracja spoza dogo od Joli - 30 zł/miesięcznie Quote
Marinka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 morisowa napisał(a):Proszę o cierpliwość do wieczora :cool3: doszła Malwince deklaracja spoza dogo od Joli - 30 zł/miesięcznie Mam nadzieję, że konto Joli S. z fb zostało podane? Quote
Marinka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Na fb, podałam kolejnej osobie numer konta . Smakołyki Psismaczki- napisali: " w poniedziałek wyjdzie przelew, na jeden miesiąc wystarczy :)" Quote
Marinka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='beataczl']Marinka -mozesz skrzynke wyczyscic..? Oooo, a ja czekam na odpowiedź...już biorę się za czyszczenie :) Quote
KWL Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Malwinka opuściła dzis popołudniu schronisko. Była już na USG i przeglądzie, relacja jak się ogarnę. Quote
magiraf Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Cudne wiesci!!! :))) Czekamy wiec na dalsze info z Malwinkowego zycia juz na wolnosci! Quote
Marinka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Super :) Bardzo się cieszę :) Piękna panna, jeszcze tylko zabiegi higieniczne i rzuci wszystkich na kolana :) Quote
Alter Ego Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Malwinko!!! Az trudno uwierzyc. Myslalam ze nigdy sie nie uda.:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Recommended Posts