Marinka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/protest_przeciwko_nowej_ustawie_o_ochronie_zwierzat_169092.html Przeciwko nowej Ustawie O Ochronie Zwierząt. Quote
bela51 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Marinko, bardzo , bardzo dziekuje ! :loveu: Cioteczki, kto udostępni konto dla Malwinki ? Quote
Isadora7 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ładna dziewczyna i rzeczywiście delikatna jak porcelanowa laleczka Quote
morisowa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Konto będzie moje, już na różne psiaki moje i/lub kwl'a zbierałam/zbieram Witam wszystkich nowych na wątku! Miejsce jest wyjątkowo tanie, ale i tak potrzebujemy deklaracji. Niestety nie mamy z czego zakładać, a już Mojo i Szafirek są pod naszą opieką (u Biafry i u Czarodziejki) Quote
Marinka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 morisowa napisał(a):Konto będzie moje, już na różne psiaki moje i/lub kwl'a zbierałam/zbieram Witam wszystkich nowych na wątku! Miejsce jest wyjątkowo tanie, ale i tak potrzebujemy deklaracji. Niestety nie mamy z czego zakładać, a już Mojo i Szafirek są pod naszą opieką (u Biafry i u Czarodziejki) Prześlij mi proszę namiary na konto - fb czeka :) Quote
Marinka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Kuba Ł. z fb deklaruje miesięcznie 30 złotych - tylko na wszystko błagam o namiary na konto!!! Quote
Ewa&Duffel Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Urocza sunia, ma taką delikatną urodę... Mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie na DT, jeśli by się udało. Quote
magiraf Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Marinka napisał(a):Kuba Ł. z fb deklaruje miesięcznie 30 złotych - tylko na wszystko błagam o namiary na konto!!! Marinka, masz juz numer konta? Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 magiraf napisał(a):Marinka, masz juz numer konta? Nie mam niestety...nikomu nie zależy na zebraniu pieniążków dla ślicznotki? Quote
bela51 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Konto ma byc morisowej. Ona zbiera tez na Szafira, popytam na jego wątku, moze ktos mi przysle. Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 bela51 napisał(a):Konto ma byc morisowej. Ona zbiera tez na Szafira, popytam na jego wątku, moze ktos mi przysle. Ok., bo darczyńcy mogą się w końcu rozmyślić :( Quote
bela51 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Wiem, za w takich wypadkach nalezy dzialac szybko, poki ew. darczyncy chca wpłacac. Nikogo ze sponsorow Szafirka nie ma teraz na dogo. Napisalam do Bjuty, moze zajrzy. Quote
migdalena Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja mam nr.konta morisowej to Ci wyślę zaraz Quote
KWL Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Przepraszam za kilkudniową nieobecność - niestety dość mocno się rozchorowałem :-( Wynikło z tego moje niedopatrzenie i zamieszanie. Otóż dopóki Malwinka jest w schronisku nie możemy zbierać pieniążków, możemy zbierać jedynie deklaracje przyszłych wpłat o których realizację poprosimy gdy Malwinka będzie już pod naszą opieką. Nie możemy Malwiny wyciągnąć "już" bo mamy także inne psy w hotelach i brak pieniędzy (deklaracji) dla Malwiny mógłby być nieszczęściem dla wszystkich. Proszę nie wpłacajcie na razie, wytłumaczcie że do wyjścia Malwinki ze schronu potrzebne są deklaracje, a pieniążki będą potrzebne kiedy już będziemy opłacać hotel. Przepraszam za niedopatrzenie i zamieszanie, biedna Malwinka, teraz ja jej niechcący narobiłem zamieszania na wątku... Quote
bela51 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Wiesz, chyba nic sie nie stanie, jesli pieniadze poczekaja na koncie u morisowej. Chodzi szczegolnie o wplaty z FB. Quote
KWL Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Deklaracje stałe dla Malwinki 29.01.11 Alter Ego 10 zł KWL 10 zł Kuba z FB 30 zł Ewa&Duffel 10 zł Razem 60 zł, brakuje 90 zł Deklaracje inne: APSA - transport Quote
KWL Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Wolałbym nie, bo to głupia sytuacja kiedy dostaje się pieniądze na psa którego się jeszcze nie ma :-( Nie powinno tak być, ale jeśli inaczej się nie da to nie chcę już bardziej mieszać Malwince, tym bardziej że to ja niedopilnowałem. Quote
bela51 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Podnosze śliczna sunieczke, moze bedzie nas tutaj wiecej. Quote
beataczl Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 juz dawno sunie wypatrzylam,ale finanse zadne ... Quote
KWL Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Cichutko... a malutkiej potrzeba jeszcze tylko mniej niz 100zł/miesiąc. Chcielibyśmy ją wyciągnąć już jak najszybciej - może w ten weekend ? zeby tylko te grosiki brakujące się znalazły. Quote
anett Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Mogę chwilowo tylko podrzucić Malwinkę:shake: Prosimy o pomoc dla ONeczki!!! brakuje 90zł/miesiąc :-( Quote
wiga138 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='KWL']Cichutko... a malutkiej potrzeba jeszcze tylko mniej niz 100zł/miesiąc. Chcielibyśmy ją wyciągnąć już jak najszybciej - może w ten weekend ? zeby tylko te grosiki brakujące się znalazły.[/QUOTE] kurcze wyciagajcie ją !!! ja wpłacę jednorazowo brakujace 90 a potem zorietuję sie ile bede mogła dalej wpłacać Quote
Recommended Posts