mysza 1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Jednak tym razem Gosia miała dobre przeczucie :eviltong: Quote
gusia0106 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Jednak tym razem Gosia miała dobre przeczucie :eviltong:[/QUOTE] Raz jej się udało ;) Quote
LAZY Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Hihihihi....super wiadomość! Teraz już sie do siebie głośno uśmiecham:) Quote
Wisełka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No i dobrze KAJAK ;) wiedziałeś gdzie się w tych Bieszczadach błąkać :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Z Kajakiem wszystko dobrze :) Znaczy ma jakieś grudkowe zapalenie pod napletkiem, ale nie ma tragedii. Prostata jak na psa jego wielkości jest w normie. Zapalenia dróg moczowych i pęcherza się cofnęła. Poczekamy jeszcze na wyniki krwi i moczu ale wygląda na to, że Kajak jest zdrowy tylko my panikujemy ;) Ale jaki to koleś jest.....:) Przyjmuje najróżniejsze pozycje ciała - ja nie widziała, żeby pies w zabawie się tak wyginał, przeginał, naginał... :) Napiera z całej siły swoim 30 kilowym cielskiem, zaczepia łapkami, podgryza zębami, kładzie głowę na kolanach. A jak śpi na swoim posłanku już tak wieczorem to można do niego mówić, potrząsać nim...a i tak się nie obudzi ;) Aż do wczoraj :) Jak już leżeliśmy w sypialni i on spał, do domu wróciła Ola, moja przyjaciółka, która z nami mieszka. Jaki się nagle obronny zrobił! :) Stał pod drzwiami od sypialni i tak darł mordę, że za nic nie szło go uspokoić. Szczekał, węszył, warczał - no cymbał :) I tak aż do rana...;) Jak tylko ktoś przechodził pod oknem, albo pies szczeknął na zewnątrz albo cokolwiek to ten baran zrywał się z wrzaskiem ;) Quote
LAZY Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Nie baran, nie cymbał tylko czujny pies obronny! Musi jakoś zarobić na jedzenie, picie i mizianie to stróżuje ;) Super, ze wraca do zdrowia! Edit: MAŁO FOT!:mad: Quote
Tora&Faro Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 No to macie psa obronnego:) Aga a jak on reaguje na inne psy? Quote
mala_czarna Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No ta, pies obronny, a ja miałam w odwiedziny za tydzień przyjechać. To ja sie boję!! A może Frotkę wezmę ze sobą, to zobaczymy czy się polubią? :) :) Quote
jola_li Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Tak sobie myślę, że może to Vario, który biega po połoninach wybrał dla Was Kajaka... Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Tora&Faro']No to macie psa obronnego:) Aga a jak on reaguje na inne psy?[/QUOTE] A bardzo ładnie ;) Znaczy bawić się chce. Jeszcze nie widziałam żeby na jakiegoś psa zareagował agresją. Foty jeszcze jakieś zaległe znalazłam ;) Np: [IMG]http://img844.imageshack.us/img844/3931/zdjcie0023a.jpg[/IMG] [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/5986/zdjcie0039j.jpg[/IMG] [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9286/zdjcie0044qv.jpg[/IMG] [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/5766/zdjcie0046i.jpg[/IMG] Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Jako, że wątek jest na bieżąco moderowany ;), śpiesznie muszą sprostować, iż ogar nigdy nie był i nie będzie psem obronnym. Co najwyżej pilnującym domostwa ;) I napisać, że zasypia na plecach. Ale naprawdę fajnie na tych placach zasypia - wszystkie cztery łapska w górze, brzuch wywalony :) Śmieszny on jest :) A wczoraj np wieczorem położył się tak, że łapy zwisały mu z jednej strony mojego uda, a łeb z drugiej. I zasnął :) Quote
Tora&Faro Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Widać gołym okiem że Rafał zakochany w Kajaczku;) Na tej pierwszej fotce Kajak jak szczeniak wygląda:loveu: Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Tora&Faro']Widać gołym okiem że Rafał zakochany w Kajaczku;) Na tej pierwszej fotce Kajak jak szczeniak wygląda:loveu:[/QUOTE] Na tej pierwszej to właśnie go zapięłam na linkę holowniczą. Bał się biedny... Quote
Ewa Marta Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Zdjęcia mówią same za siebie:-) Już tam w Bieszczadach widac było, że to pies Rafała:-) Fajnie, że mu nic poważnego nie dolega. A te grudki są do ewentualnego usunięcia? Pytam, bo sie nie znam. Wiem, że Barsa grudki pod powiekami miala usuwane:-) Piękny jest i widać, że szczśliwy ze swoim nowym Panem;-) A kiedy będzie zdjęcie z nową Panią? Pokaż się Gusiu:-) Taka jesteś laska (ostatnio Jacek był w sporym szoku, że tak niesamowicie schudłaś, no i zmieniłas fryzurkę), że koniecznie musisz się pokazać wszystkim! Quote
3 x Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 gusia a te zdjęcia z rafalem to gdzie robione? bo jak teren ogolnostepny to mam jeden typ ale nie bede się wygłupiac jak poprzednim razem :oops: Quote
Nutusia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No kurczaki pieczone! I jak Marlej ma Gusię poznać?!?!? :) Śledzę wątek od początku (oczywiście - jako zagorzała wielbicielka... Gusi!) i mam jedno spostrzeżenie: nadal padają kalumnie i obelgi pod adresem psa, ale też coraz więcej... KOMPLEMENTÓW! :) Macie rację, Vario maczał w tym wszystkim swoje łapinki... Quote
Dosiek1974 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 3 x Odpowiem za Gusię.. teren ogólnodostępny Quote
Dosiek1974 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Ewa Marta']Zdjęcia mówią same za siebie:-) Już tam w Bieszczadach widac było, że to pies Rafała:-) Fajnie, że mu nic poważnego nie dolega. A te grudki są do ewentualnego usunięcia? Pytam, bo sie nie znam. Wiem, że Barsa grudki pod powiekami miala usuwane:-) Piękny jest i widać, że szczśliwy ze swoim nowym Panem;-) A kiedy będzie zdjęcie z nową Panią? Pokaż się Gusiu:-) Taka jesteś laska (ostatnio Jacek był w sporym szoku, że tak niesamowicie schudłaś, no i zmieniłas fryzurkę), że koniecznie musisz się pokazać wszystkim![/QUOTE] Nie wiem czy Gusia będzie zachwycona ale proszę [URL]http://img62.imageshack.us/img62/5976/gusia1212.jpg[/URL] Quote
mala_czarna Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ja tam ździwiona nie jestem bo juz Gusię po przemianie widziałam. Wygląda super ;) Quote
jola_li Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Dosiek1974']Nie wiem czy Gusia będzie zachwycona ale proszę [URL]http://img62.imageshack.us/img62/5976/gusia1212.jpg[/URL][/QUOTE] Gusia może i nie, ale ja tak :-)!!!!!! Gusiu, jak skończysz 18 lat to daj znać - zacznę mówić do Ciebie "Pani" ;-). Quote
3 x Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Dosiek1974']3 x Odpowiem za Gusię.. teren ogólnodostępny[/QUOTE] i co mam dalej zgadywac? na poprzednim zgadywaniu się zbłaźniłam czy to gdzies w okolicach rawek? jak nie to nie mam innych pomysłów Quote
LAZY Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Młodo i zgrabnie te mamy 18 latków w dzisiejszych czasach wyglądają! A może to mama 18 a nie syn kończyła? ;) Quote
Nutusia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Gusia, bierz dowód na wszelki wypadek jak będziesz się udawała do... monopolowego! :) Cud dziewczynka, fajowy TZ i Kajak do kompletu! SIELANKA :) Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Dosiek1974']Nie wiem czy Gusia będzie zachwycona ale proszę [URL]http://img62.imageshack.us/img62/5976/gusia1212.jpg[/URL][/QUOTE] Porozmawiamy w domu!! :mad::angryy: ;) [quote name='jola_li']Gusia może i nie, ale ja tak :-)!!!!!! Gusiu, jak skończysz 18 lat to daj znać - zacznę mówić do Ciebie "Pani" ;-).[/QUOTE] Ja już daaaaawno skończyłam :) [quote name='3 x']i co mam dalej zgadywac? na poprzednim zgadywaniu się zbłaźniłam czy to gdzies w okolicach rawek? jak nie to nie mam innych pomysłów[/QUOTE] No nie, nie Rawki :) Strzelaj dalej ;) [quote name='LAZY']Młodo i zgrabnie te mamy 18 latków w dzisiejszych czasach wyglądają! A może to mama 18 a nie syn kończyła? ;)[/QUOTE] Hihi - Dziecko to mój Siostrzeniec :):) Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Nutusia']No kurczaki pieczone! I jak Marlej ma Gusię poznać?!?!? :) Śledzę wątek od początku (oczywiście - jako zagorzała wielbicielka... Gusi!) i mam jedno spostrzeżenie: nadal padają kalumnie i obelgi pod adresem psa, ale też coraz więcej... KOMPLEMENTÓW! :) Macie rację, Vario maczał w tym wszystkim swoje łapinki...[/QUOTE] [quote name='jola_li']Tak sobie myślę, że może to Vario, który biega po połoninach wybrał dla Was Kajaka...[/QUOTE] Weźcie Dziewczyny.....aż ciarki mi przeszły.... Quote
Recommended Posts