Nutusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Gusia też nie powinna narzekać, bo skoro Niemen w Kajaku (czy też na odwrót!) jest taki "zielony" - jest to nie lada wyzwanie, żeby go wszystkiego nauczyć. A kto jest lepszy w te klocki od Gusi, no kto?... Quote
mala_czarna Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nutusia napisał(a):A jaka nobilitacja dla pomarańczowego - Niemen ze Stadniny Cisowiec, a nie żaden tam Kajak! :) A jaki on gabarytowo jest? Znaczy się Kajak, nie Rafał :) Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 mala_czarna napisał(a):A jaki on gabarytowo jest? Znaczy się Kajak, nie Rafał :) Gusia mi mówiła że Kajak jest wielkości Emi.... Quote
Nutusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Gusia mi mówiła że Kajak jest wielkości Emi.... Czyli nieduży :) Quote
mala_czarna Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Gusia mi mówiła że Kajak jest wielkości Emi.... To duży nie jest ;) Quote
Neigh Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Skitter napisał(a):Pytanie: Czy Rafał będzie umiał wykorzystać jego umiejętności....:diabloti: :evil_lol:.. no i chyba teraz podpadłem...:eviltong: Ja sobie oczami wyobrazno dojrzalam Rafala z flinta ( wcale nie Ewelina ) podązajacego wraz z Niemenem za rannym łosiem.........I Gusie ktora sie temu wszystkiemu przyglada. Ogary poszly w las. A ja ide dosiac trawe - a czuje sie jakbym ja miala palic..... Przyjada to nas wymorduja........i trudno.:-) Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Kajak przebadany:) ma stan zapalny dróg moczowych biedak, stąd ten brzydki wyciek...dostał antybiotyk. Poza tym Pani wetka zachwycona, mam napisać że jej zdaniem chłopak jest piękny i w dobrej kondycji;) Zalecenia: badania krwi (wprawdzie w tamtym rejonie nie wystepuje babeszja, ale jest zagrożenie boreliozą) i usg bo coś z prostatą jest nie tak jak powinno. Gusia będzie miała co robić po powrocie;) Quote
Nutusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Gusia będzie miała co robić po powrocie;) No cóż... natura nie znosi pustki! :) Ranny łoś... no wiesz Neigh! Co za widzenia koszmarne! Jeśli o mnie chodzi, wolę sobie wyobrażać, że łoś podąża za rannym myśliwym, któremu uprzednio zrobił dziury w zadku swymi przepięknymi łopatami! :) Co do Niemena - pięknie by się prezentował, towarzysząc łosiowi :) Quote
Wisełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 PIĘKNY Niemen na pomarańczowy dywan! :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Eeeeejjj...nie przyzwyczajajcie się tak do tego Niemena bo przecież to Kajak jest:evil_lol:;) Cytuję kolejne sms-y Gusi:) 1. Mój psychiczny TZ kazał mi napisać, że Kajak wazy 30 kilo i że to kawał chłopa:) Sfisiuję tu z nimi dwoma jak nic! 2. O boże...A teraz mam napisać, że sięga do kolan chłopa co ma 190 cm i własnie, że jest duży i męski...:) I co Wy na to?;) Quote
Nutusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Eeeeejjj...nie przyzwyczajajcie się tak do tego Niemena bo przecież to Kajak jest:evil_lol:;) Cytuję kolejne sms-y Gusi:) 1. Mój psychiczny TZ kazał mi napisać, że Kajak wazy 30 kilo i że to kawał chłopa:) Sfisiuję tu z nimi dwoma jak nic! 2. O boże...A teraz mam napisać, że sięga do kolan chłopa co ma 190 cm i własnie, że jest duży i męski...:) I co Wy na to?;) Coraz bardziej mi się podoba! Kajak górą! :) Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Pasują do siebie chłopaki prawda?;) Quote
mysza 1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Fajny ten Kajak, jakoś będę musiała przeżyć, że mi rezerwacja na pomarańczowy wygasła ;) Quote
Wisełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Fajny ten Kajak, jakoś będę musiała przeżyć, że mi rezerwacja na pomarańczowy wygasła ;) A na pomarańczowym dwóch się nie zmieści?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wisełka napisał(a):A na pomarańczowym dwóch się nie zmieści?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wiesz, to jest złota myśl:evil_lol:, w dodatku z suczką na pewno się dogada a mam taką jedną na oku :evil_lol: Gusia wróci to mi da ;) Quote
Wisełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 mysza 1 napisał(a):A wiesz, to jest złota myśl:evil_lol:, w dodatku z suczką na pewno się dogada a mam taką jedną na oku :evil_lol: Gusia wróci to mi da ;) A to zmieniam pytanie, czy na pomarańczowym to PARKA się nie zmieści?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
3 x Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Tora&Faro']Kajak przebadany:) ma stan zapalny dróg moczowych biedak, stąd ten brzydki wyciek...dostał antybiotyk. Poza tym Pani wetka zachwycona, mam napisać że jej zdaniem chłopak jest piękny i w dobrej kondycji;) Zalecenia: badania krwi (wprawdzie w tamtym rejonie nie wystepuje babeszja, ale jest zagrożenie boreliozą) i usg bo coś z prostatą jest nie tak jak powinno. Gusia będzie miała co robić po powrocie;) a my na co robić bazarki :crazyeye: tak tylko chciałam napisac ze to kolejne koszty a własciciele hodowli nie chca chłopaka z powrotem? Quote
Skitter Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 3 x napisał(a): a własciciele hodowli nie chca chłopaka z powrotem? Rozmawiałem wielokrotnie z włascicielami hodowli,w razie czego, bez najmniejszego problemu przyjmą chłopaka. Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Skitter nie mieszaj:evil_lol:...decyzja należy do Gusi:eviltong: Quote
Wisełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Skitter nie mieszaj:evil_lol:...decyzja należy do Gusi:eviltong: I jej TZta ;) a on go chyba lubiiiiiiiiiiii ;) Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Wisełka napisał(a):I jej TZta ;) a on go chyba lubiiiiiiiiiiii ;) Moim zdaniem Rafał wsiąkł na amen jeśli chodzi o Kajaka:loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Dzisiaj Kajak przyjeżdża do Warszawy:) oby podróż minęła bez niespodzianek... Quote
Nutusia Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 No Kajak, spisz się, Chłopaku! Parka na pomarańczowym to absolutnie rewolucyjny pomysł - szczególnie, że Kajak musi się tyyyyyle nauczyć :) Quote
Recommended Posts