Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gusia też nie powinna narzekać, bo skoro Niemen w Kajaku (czy też na odwrót!) jest taki "zielony" - jest to nie lada wyzwanie, żeby go wszystkiego nauczyć. A kto jest lepszy w te klocki od Gusi, no kto?...

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skitter napisał(a):
Pytanie: Czy Rafał będzie umiał wykorzystać jego umiejętności....:diabloti: :evil_lol:.. no i chyba teraz podpadłem...:eviltong:

Ja sobie oczami wyobrazno dojrzalam Rafala z flinta ( wcale nie Ewelina ) podązajacego wraz z Niemenem za rannym łosiem.........I Gusie ktora sie temu wszystkiemu przyglada.

Ogary poszly w las. A ja ide dosiac trawe - a czuje sie jakbym ja miala palic.....

Przyjada to nas wymorduja........i trudno.:-)

Posted

Kajak przebadany:) ma stan zapalny dróg moczowych biedak, stąd ten brzydki wyciek...dostał antybiotyk. Poza tym Pani wetka zachwycona, mam napisać że jej zdaniem chłopak jest piękny i w dobrej kondycji;)

Zalecenia: badania krwi (wprawdzie w tamtym rejonie nie wystepuje babeszja, ale jest zagrożenie boreliozą) i usg bo coś z prostatą jest nie tak jak powinno.

Gusia będzie miała co robić po powrocie;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):

No cóż... natura nie znosi pustki! :)
Ranny łoś... no wiesz Neigh! Co za widzenia koszmarne! Jeśli o mnie chodzi, wolę sobie wyobrażać, że łoś podąża za rannym myśliwym, któremu uprzednio zrobił dziury w zadku swymi przepięknymi łopatami! :) Co do Niemena - pięknie by się prezentował, towarzysząc łosiowi :)

Posted

Eeeeejjj...nie przyzwyczajajcie się tak do tego Niemena bo przecież to Kajak jest:evil_lol:;)

Cytuję kolejne sms-y Gusi:)

1. Mój psychiczny TZ kazał mi napisać, że Kajak wazy 30 kilo i że to kawał chłopa:) Sfisiuję tu z nimi dwoma jak nic!

2. O boże...A teraz mam napisać, że sięga do kolan chłopa co ma 190 cm i własnie, że jest duży i męski...:)

I co Wy na to?;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Eeeeejjj...nie przyzwyczajajcie się tak do tego Niemena bo przecież to Kajak jest:evil_lol:;)

Cytuję kolejne sms-y Gusi:)

1. Mój psychiczny TZ kazał mi napisać, że Kajak wazy 30 kilo i że to kawał chłopa:) Sfisiuję tu z nimi dwoma jak nic!

2. O boże...A teraz mam napisać, że sięga do kolan chłopa co ma 190 cm i własnie, że jest duży i męski...:)

I co Wy na to?;)

Coraz bardziej mi się podoba! Kajak górą! :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Fajny ten Kajak, jakoś będę musiała przeżyć, że mi rezerwacja na pomarańczowy wygasła ;)

A na pomarańczowym dwóch się nie zmieści?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wisełka napisał(a):
A na pomarańczowym dwóch się nie zmieści?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A wiesz, to jest złota myśl:evil_lol:, w dodatku z suczką na pewno się dogada a mam taką jedną na oku :evil_lol:
Gusia wróci to mi da ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
A wiesz, to jest złota myśl:evil_lol:, w dodatku z suczką na pewno się dogada a mam taką jedną na oku :evil_lol:
Gusia wróci to mi da ;)

A to zmieniam pytanie, czy na pomarańczowym to PARKA się nie zmieści?? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kajak przebadany:) ma stan zapalny dróg moczowych biedak, stąd ten brzydki wyciek...dostał antybiotyk. Poza tym Pani wetka zachwycona, mam napisać że jej zdaniem chłopak jest piękny i w dobrej kondycji;)

Zalecenia: badania krwi (wprawdzie w tamtym rejonie nie wystepuje babeszja, ale jest zagrożenie boreliozą) i usg bo coś z prostatą jest nie tak jak powinno.

a my na co robić bazarki :crazyeye:
tak tylko chciałam napisac ze to kolejne koszty

a własciciele hodowli nie chca chłopaka z powrotem?

Posted

3 x napisał(a):

a własciciele hodowli nie chca chłopaka z powrotem?

Rozmawiałem wielokrotnie z włascicielami hodowli,w razie czego, bez najmniejszego problemu przyjmą chłopaka.