katya Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No pewnie że super pomysł, ja też ze dwie kupię :) Quote
Moriaaa Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 katya napisał(a):No pewnie że super pomysł, ja też ze dwie kupię :) No...to mamy już na 4 cegły ;) Kto jeszcze ma ochotę zbudować dom dla Noska?:eviltong: Quote
Moriaaa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Jak nas tyle cioteczek będzie odwiedzać to z domku nici:mad: Zapraszamy do Noska! Quote
katya Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nosku, Nosku, Nosku... Ty nasz kochany brązowy kolosku. Quote
jola od jadzi Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kasiu:crazyeye:! Jakie piękne rymy częstochowskie;) no no... Quote
katya Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Joleńko, rymy częstochowskie to Ty masz teraz w podpisie... :evil_lol: Quote
jola od jadzi Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nosku duży, Nosku mały, ogłoszenia by się zdały Quote
szajbus Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Za długo siedzisz bez domu mój panie.!!!!!! Domki, takie cudo czeka na was a wy co??????? Quote
Moriaaa Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Dziewczynki już zaczynają rymować dla Ciebie Nochalku:loveu: Quote
katya Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Trzeba zrobić ogłoszenia z nowym tekstem. Nata, pomożesz mi? Quote
Moriaaa Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Nochalku nasz Nochalu...wskakuj po domek! Jak nie to Ci osobiście go wybuduję:mad: Quote
szajbus Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Domku, Nosek na ciebie czeka, a ty gdzie sie podziewasz? Quote
Moriaaa Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Nochalek czeka i czeka... Katya...może trochę radosnej twórczości? Czy wena już opuściła ;) Quote
katya Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nosek to nasz psi kokosek, brązowy jest jak czekolada, a jak dużo sobie gada, zabawa to nie lada. Czy ktoś Noska zechce, czy tylko powie "nie chcę", "nie chcę", "bo kundel", "Bo duży", "bo stary", jeśli tak, to brzydki człowieku, nie zawracaj już nam gitary, i idź se kup yoreczka, to przecież taka kochana mordeczka!!! Quote
rita60 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 katya napisał(a):Nosek to nasz psi kokosek, brązowy jest jak czekolada, a jak dużo sobie gada, zabawa to nie lada. Czy ktoś Noska zechce, czy tylko powie "nie chcę", "nie chcę", "bo kundel", "Bo duży", "bo stary", jeśli tak, to brzydki człowieku, nie zawracaj już nam gitary, i idź se kup yoreczka, to przecież taka kochana mordeczka!!! Brawo Katya:multi:Nosku nosek do gory,ktos musi cie pokochac,za to jaki jestes. Quote
szajbus Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Do góry chłopie, boś się zasiedziała u tych kobitek, ze hej, aż wiersze piszą na twoja cześć! Quote
agata51 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 katya napisał(a):Nosek to nasz psi kokosek, brązowy jest jak czekolada, a jak dużo sobie gada, zabawa to nie lada. Czy ktoś Noska zechce, czy tylko powie "nie chcę", "nie chcę", "bo kundel", "Bo duży", "bo stary", jeśli tak, to brzydki człowieku, nie zawracaj już nam gitary, i idź se kup yoreczka, to przecież taka kochana mordeczka!!! Katya, zadziwiasz mnie coraz bardziej, Uważam, że powinnaś nagrać płytkę. Ale kasa by z tego była! Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nochal Nochal, kto by Cię pokochał tak jak my kochamy, lecz miejsca wciąż nie mamy w naszych domach... Gdyby było inaczej, już byś u nas mieszkał raczej. A Ty ciągle czekasz... Dlaczego, domku, ciągle zwlekasz? Quote
Moriaaa Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Chyba jakiś tomik wydamy ;) Wszędzie rymują, domków poszukują:eviltong: Eh..to jest zarażliwe-UWAGA!;) Quote
katya Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kto Cię będzie kochał Nochal? Kto Cię zawsze pogłaszcze i pocałuje w cudną paszczę? Czy to słońce, czy słota, Czy wtorek to, czy sobota? Musi dojrzeć Cię TWÓJ domek, i w końcu rozkołysze się ogonek, może dookoła, zawsze z rana, jak ogonek mojego ukochanego Sama? Quote
rita60 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 katya napisał(a):Kto Cię będzie kochał Nochal? Kto Cię zawsze pogłaszcze i pocałuje w cudną paszczę? Czy to słońce, czy słota, Czy wtorek to, czy sobota? Musi dojrzeć Cię TWÓJ domek, i w końcu rozkołysze się ogonek, może dookoła, zawsze z rana, jak ogonek mojego ukochanego Sama? katya:-(to takie ładne............. Quote
Recommended Posts