Moriaaa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 jola od jadzi napisał(a):Nie zapeszając, a daleko to od Łodzi? Rodzina mieszka w okolicach hoteliku:) Quote
jola od jadzi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No to...będziemy płakać oddając Noska Quote
hanka456 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ale Pan zapraszał jakby co w odwiedziny. Więc nie rostaniemy się tak do końca. Quote
jola od jadzi Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kaja miała dopiero jechać zobaczyć ten domek, a na razie jest bez samochodu bo ten padł, więc wszystko jeszcze przed Noskiem... Quote
Moriaaa Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Jestem umówiona z Panem na sobotę, ale powiem Wam szczerze, że mam wątpliwości...no zobaczymy. Quote
hanka456 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Być może nie będzie to dom dla niego, ale sprawdzic można. A może okaże się, że dobrze będzie. Quote
katya Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Moriaaa napisał(a):Jestem umówiona z Panem na sobotę, ale powiem Wam szczerze, że mam wątpliwości...no zobaczymy. Może się te wątpliwości rozwieją, a jeśli zostaną, to czekamy dalej... Quote
nata od jadzi Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a ja i tak trzymam kciuki, jak nie za ten domek to za następny. byle dla Nochala. Quote
Moriaaa Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Pan miał zadzwonić i umówić się na konkretną godzinę..jak na razie cisza. Zobaczymy jutro. Nochal dzisiaj wyszalał się jak młodzieniaszek. Utytłał mnie od stóp do głów...jemu pieszczot wciąż mało i mało..chyba powinniśmy mieć po dwie ręce więcej ;) Quote
Moriaaa Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Zainteresowany Pan już nie zadzwonił... Więc szukamy dalej domku dla Nochala. Quote
Moriaaa Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Nochalek uparcie pokazuje się światu, może ten wymarzony domek zauważy w końcu naszego najpiękniejszego psiurka:) Quote
Moriaaa Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Nochal to się chyba uparł, że zostanie u nas... Może jednak ten pomysł na zbiórkę na dom z ogrodem dla Noska...i dla mnie nie jest taki zły :evil_lol: Się cegiełki powystawia, bazarki jakieś, nim się obejrzymy Nochal będzie miał ten swój dom z ogrodem :evil_lol: a ja swojego wymarzonego psa.:eviltong: Quote
jola od jadzi Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kaja, to ja dwie cegiełki kupię tylko weź jeszcze naszego drugiego ulubieńca-Rokiego... Quote
Recommended Posts