Viris Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Myślę że trzeba wspomnieć że pies prawdopodobnie wymagać będzie leczenia. W takiej sytuacji nie ma sensu nic ukrywać. Jeśli znajdzie się dom - to będziemy wiedzieć że to dom MIMO WSZYSTKO. I że są świadomi tego jakim psem chcą się zaopiekować. Daj znać czy mogę podać Twój numer. Quote
Dorothy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 oczywiscie ze tak. Przydalby mu sie domek, w ktorym nie bedzie mial starowinek konkurencji :-( i bedzie tym jedynym... Quote
iwop Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Proszę zajrzyjcie tutaj: :placz: http://www.dogomania.pl/threads/199525-Spuchnięta-z-głodu-suczka-i-trzy-szkielety!-POMOCY!-Ostrowiec-Św. Quote
tanitka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Dzaspar wczoraj pojechał do nowego domu, ale kciuki wciąż prosimy ściskać, zeby sie tam dobrze sprawował! ;) Quote
iwop Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 tanitka napisał(a):Dzaspar wczoraj pojechał do nowego domu, ale kciuki wciąż prosimy ściskać, zeby sie tam dobrze sprawował! ;) Jej, jak się cieszę! A mogłabyś napisać coś więcej? Quote
iwop Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dobrze, że Dzasparowi się chociaz poszczęściło... Quote
tanitka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 No miejmy nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. Dom wolostojący z ogrodem w Nidzicy. Mieszkał tam 16 lat jamnik, ale odszedł po chorobie latem. Jest kot. W domu mieszkają państwo i ich dorosły syn. Najbardziej Dzaspar podobal sie temu młodemu panu. Pani wczoraj pisała, ze Dzaspar psocił, ale usmiechał się przy tym, byli na dluuugim spacerze. Posikiwanie kątów panią trochę martwi. Jak pisała maila, to Dzasapr leżał pod biurkiem przy jej nogach. Mam nadzieję, ze poradzą sobie państwo z psoceniem i sikaniem DZaspara. Quote
Viris Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ogromnie się cieszę i kciuków nie puszczam. Mam nadzieję że ludki docenią cudowność charakteru tego psa! Quote
Jasza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Kciuki za Dżaspara zaciśnięte. Niech się sprawuje i niech go nowi przyjaciele tak pokochają, że oddać nie będą chcieli... Quote
iwop Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jasza napisał(a):Kciuki za Dżaspara zaciśnięte. Niech się sprawuje i niech go nowi przyjaciele tak pokochają, że oddać nie będą chcieli... Tylko nie to! :( Quote
Viris Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Viris napisał(a):Młodsza kotka została wyadoptowana do bardzo fajnego domu. Trochę czasu już minęło, nie wiedzieliśmy czy kicia się przyjmie w mieszkaniu. Ale teraz już jest wszystko w porządku więc mogę o tym napisać ;)Kocia została wysterylizowana, ludzie bardzo ją kochają, początkowo trochę płakała za wolnością, ale teraz jest typowo domowym kociem :) Quote
Dorothy Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dziadzio mieszka u mnie w domu, w te mrozy nie za dobrze czul sie w stajni. Mimo grubych dwoch derek mial dreszcze, poza tym dwa pozostale psy zaczely go atakowac. Teraz ma spokoj i cieplo. Wiekszosc czasu przesypia, duzo je. Wyrosla mu owa, blyszczaca i gesta siersc, zupelnie inna niz te matowe marne szkuty w ktorych przyjechal. I tylko krok wciaz niepewny .. Quote
Viris Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Dzięki Dorothy. Jesteś Aniołem. Nie było odzewu na ogłoszenia? Bo podałam bezpośredni numer do Ciebie. Quote
Dorothy Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 nikt nie dzwoni po dziadunia. Szczerze mowiac - ja sie nie spodziewam cudu... raczej jestem przygotowana ze bedzie sobie dreptal u mnie po podworku jak sie zrobi cieplo, do stajni chyba go nie dam boje sie ze tamte dwa nie dadza mu spokoju. A tu Wena akceptuje go w pelni. Postawie mu tez wiosna przy wejsciu do domu obszerna ciepla bude, wydaje mi sie ze to go bardziej uszczesliwi niz tkwienie w przedpokoju. Ale narazie jest zbyt zimno u nas minus 13... Quote
Dorothy Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 możecie wierzyć lub nie, ale dziadzio przytył 10 kg i nie poznałybyście go chyba :-) Futro ma jak młoda foka :-) Quote
agusiazet Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dorothy napisał(a):możecie wierzyć lub nie, ale dziadzio przytył 10 kg i nie poznałybyście go chyba :-) Futro ma jak młoda foka :-) To zdjęcia, koniecznie:):):) Quote
iwop Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dorothy napisał(a):możecie wierzyć lub nie, ale dziadzio przytył 10 kg i nie poznałybyście go chyba :-) Futro ma jak młoda foka :-) Rzeczywiście trudno mi sobie to wyobrazic... Agusia ma racje - zdjęcie by się przydało :) Quote
Viris Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 No to gratulujemy, całkiem zacny skok wagi ;) Quote
Dorothy Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 sluchajcie jest takie źrebię, nazywa się CLEO.... pomóżcie, roześlijcie, prosze.... http://www.dogomania.pl/threads/203094-Cleo-zepsuty-%C5%BArebak-jest-do-wyrzucenia.... Quote
iwop Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Dorothy']sluchajcie jest takie źrebię, nazywa się CLEO.... pomóżcie, roześlijcie, prosze.... http://www.dogomania.pl/threads/203094-Cleo-zepsuty-%C5%BArebak-jest-do-wyrzucenia.... Smutne...:( Quote
Dorothy Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 teraz juz nie jest takie smutne kiedy ona żyje, przerazajace bylo jak dosłownie wyszarpywaliśmy ją z rąk tego gościa który z determinacja wsadzał ją na auto do rzeźni - "pani z takiego źrebaka nic ni ma ino zabic" Quote
Recommended Posts