iwop Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ech... Dorothy, słow na takich ludzi brakuje...:( Quote
Viris Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Jak tam się miewa utyty senior? ja właśnie oglądam reportaż uwagi odnośnie handlu końmi i bydłem w Bodzentynie - Dramat!!!! Quote
iwop Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Viris napisał(a):Jak tam się miewa utyty senior? ja właśnie oglądam reportaż uwagi odnośnie handlu końmi i bydłem w Bodzentynie - Dramat!!!! Ja gdy po raz pierwszy przeczytałam o tym na francuskiej stronie , byłam w szoku. Nie wiem czy bardziej byłam zaszokowana tym, że tak traktuje się zwierzeta, czy tym, że to dwa kroki ode mnie, a ja nic nawet o tym nie wiem :( Najgorsze jest to, że zamknęli targ, ale mentalność tych ludzi się nie zmieni - bedzię pokątny handel i bedą torturowane zwierzeta... Quote
Viris Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Dorothy mam do Ciebie prośbę - ze względu na złą sytuację z finansami obecnie proszę jeśli będą konieczne jakieś finanse dla Dżeta daj znać jak tylko taka potrzeba zaistnieje. W wolnej chwili (której niestety brak) będę zakładać bazarki żeby jakieś pieniążki dla Dżeta mieć. Quote
Dorothy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 póki co Dziadzio na moim utrzymaniu i nic nie potrzeba. Nie mam czasu wstawic zdjec :-( jest pelno końskich awarii, ale zrobie to. Staruszek miewa sie doskonale, futro piekne geste, blysk w oku i chec do zycia. Nie poznalabys go ani troche. :-) Quote
iwop Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Dorothy']póki co Dziadzio na moim utrzymaniu i nic nie potrzeba. Nie mam czasu wstawic zdjec :-( jest pelno końskich awarii, ale zrobie to. Staruszek miewa sie doskonale, futro piekne geste, blysk w oku i chec do zycia. Nie poznalabys go ani troche. :-)[/QUOTE] Ja już nie poznałąbym go na wcześniejszych zdjęciach...:) Quote
Dorothy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 chwila relaksu od psiego zycia, zapraszam w konskie http://www.youtube.com/watch?v=5Da_3dHBnng Quote
Viris Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Jak wyglada zapas karmy Dżeta, bo znając jego przerób chyba już zjadł wszystko co? Jak tylko spłacę długi BOLO zrobię jakiś bazarek dla Dziadunia. Quote
tanitka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a drogie Panie poznają tego Pana? :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Viris Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 O jakie cudowne widoki ;) Wiedziałam że Dżasperek trafi do raju :) Dobrze że mu się udało ;) Bardzo Ci dziękujemy Tanitko :* Quote
iwop Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 W sobotę idziemy z Jolą zobaczyć co z Omarem... Quote
Dorothy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 dziadzio ma sie wysmienicie, zeżarł całą karmę, lśni, błyszczy, jest grubiutki (troche go musialam odchudzic z powodu stawów ale wygląda i tak dobrze) mieszka sobie u mnie w domu. Karma napewno by go ucieszyła :-) Quote
Viris Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Jak tylko uzbieram na spłatę długów Bola to zacznę zbierać dla Dżeta. Czy nie było żadnego odzewu na ogłoszenia? Quote
Dorothy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 nic zupełnie. Dzidzie nie cieszą sie popularnościa. A sa takie urocze.... Quote
iwop Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dorothy napisał(a):nic zupełnie. Dzidzie nie cieszą sie popularnościa. A sa takie urocze.... Dorothy, a jaką karmę mam zamówić dla Dziadzia? Może być Britt dla seniorów? Quote
Dorothy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 wolalabym to co dotychczas, daje mu troche mniej, a on swietne sie po tym czuje i znakomicie wyglada, ma wspaniale geste futro, nie poznalybyscie go :-) http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/mera_dog/mera_dog_classic/51517 Quote
iwop Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Dorothy']wolalabym to co dotychczas, daje mu troche mniej, a on swietne sie po tym czuje i znakomicie wyglada, ma wspaniale geste futro, nie poznalybyscie go :-) http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/mera_dog/mera_dog_classic/51517 OK. przecież to ty wiesz najlepiej co dobre dla Dziadzia. :) Jutro idziemy odwiedzić jego syna Omara... Quote
iwop Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Byłyśmy z Jola zobaczyć co słychać u Omara... Przyznam, że jechałyśmy ze strachem, bo niestety właściciel posesji chyba zmienił telefon (nie ma takiego numeru). Brama zamknieta, na podwórku cisza i pusto... Zaczęłysmy wołać Omara i wyobraźcie sobie wyszedł z domu (jest zostawiony otwarty ganek). Wygląda świetnie - kiedyś był zamorzony, brzydka sierść. Teraz to inny pies - utuczony, sierść błyszcząca... Nie wiemy czy ktoś tą posesje kupił i dokarmia psa, czy tez właściciel tak diametralnie się zmienił w stosunku do psa... Za jakieś dwa tygodnie znów tam pojedziemy i zrobimy zdjęcia. Najważniejsze, że Omar ma się naprawdę dobrze! :loveu: Quote
Dorothy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 no prosze a tyle bylo strachu o Omara :-) super! Quote
malibo57 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 I na tym wątku cuda się dzieją:) Miło zajrzeć. Viris, daj mi znać, ile jest długu za Bola - spłacę to razem z moim rachunkiem. Quote
iwop Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 zajrzyjcie chociaż ... http://www.dogomania.pl/threads/205161-Roczny-smutny-wyniszczony-pies-BŁAGAMY-O-POMOC!-Ostrowiec-Św.?p=16606618#post16606618 Quote
Dorothy Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 czesc kochani!! poznajecie mnie??m no wiem, troche mi sie przytylo.... ale naprawde staram sie duzo ruszac zeby stracic zbedne kilogramy, chociaz lekarz orzekl, ze moje zataczanie sie wynika tez w pewnej czesci z klopotow z błędnikiem! I nic na to nie poradzimy troche ruchu dostarcza mi lobuziara Wena, wciaz biega za kotami a ja probuje biegac za nia.. a jak sie niemrawo ruszam mowi- dawaj stary! no ruchy i biegaaaamy!!! Quote
Recommended Posts