Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='andegawenka']Lu Gosiak , wracaj na dogo i patrz:multi: Raja pakuj walizę:multi:[/QUOTE]
wrocilam....alez sie ciesze:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
[quote name='blueberrykiss']Już sama znalazłam :) zrobiłam stałe zlecenie na 10 złotych do odwołania :)[/QUOTE]
ogromnieeeeeee dziekujemy:loveu::loveu::multi:
[quote name='conceited']wplacilam 60zl (50 jednorazowo i 10 zl deklaracji), ale nie potrafie ustawic, zeby co miesiac szlo 10zl wiec przypomnijcie prosze jakbym zapomniala w nastepnym miesiacu.[/QUOTE]
dzieki :loveu::loveu: nie ma sprawy bedziemy przypominac ewentualnym zapominalskim:mad::mad::razz::evil_lol:

JEZUUUUUUU jak sie ciesze:bigcool::bigcool::Cool!: OGROMNIE DZIEKUJE WSZYSTKIM NA
WATKU:iloveyou: BEZ WAS BYLOBY NIEMOZLIWE WYCIAGNIECIE RAJI

juz nie moge sie doczekac az opusci po 7 latach!!! schroniskowa klatke

Posted

[B]red mozesz wrzucic to na pierwsza stronke:)...zeby bylo potem mozna przy kazdym, co miesiac zaznaczac wplaty:)[/B]

[B]DEKLARACJE STAŁE:[/B]
LuGosiak - 10zl
tula - 10zl
nescca - 10zl
red - 20zl
anhata - 10zl
marzenkap - 20zl
baldek2- 50zl
Wiola025- 25zl
kmurdz- 15zl
conceited - 10zl
mmd - 20zl do grudnia
secia - 20zl do grudnia
Aliszcze - 10zl
Odi - 20zl
Dorka - 30zl
Marysia55 - 10zl /od pazdziernika do grudnia/
blueberrykiss - 10zl
RAZEM - 300zl

[B]JEDNORAZOWO:[/B]
bico - 50zl
IVV- 50zl
conceited - 50zl
andegawenka - 50zl
jadwiga - w przyszlym miesiacu sie przypomniec
z bazarku na imie - Wiola 90zl
RenW - w pazdzierniku cos

Posted

czesc dziewczyny, gratuluje ekspresowej akcji, wszystko poszlo nadspodziewanie gladko, dzieki prowadzacym watek opiekunkom Rajki i ciotkom watkowym - no i teraz tylko umowic transporcik, walizeczke dopakowac i dopiac siadajac na niej, wsiasc do pociagu byle jakiego... nie, nie, wsiasc do auteczka pana Waldiego, nie dbac o bagaz, nie dbac o bilet, sciskajac w lapce kamyk zielony patrzec jak schronik zostaje w tyle!

Posted

[quote name='viola005']czesc dziewczyny, gratuluje ekspresowej akcji, wszystko poszlo nadspodziewanie gladko, dzieki prowadzacym watek opiekunkom Rajki i ciotkom watkowym - no i teraz tylko umowic transporcik, walizeczke dopakowac i dopiac siadajac na niej, wsiasc do pociagu byle jakiego... nie, nie, wsiasc do auteczka pana Waldiego, nie dbac o bagaz, nie dbac o bilet, sciskajac w lapce kamyk zielony patrzec jak schronik zostaje w tyle![/QUOTE]
Bardzo optymistyczny tekst.:lol:

Posted

Raja odetchnie w końcu pełną piersią!! :multi: Po tylu latach zniewolenia wyskoczy z tej klatki faktycznie jak torpeda.. tym razem już na zawsze!:multi::multi:

Posted

[quote name='RenW']Raja odetchnie w końcu pełną piersią!! :multi: Po tylu latach zniewolenia [B]wyskoczy z tej klatki faktycznie jak torpeda.. [/B]tym razem już na zawsze!:multi::multi:[/QUOTE] aaa to teraz juz wiem o co chodziło z tym imieniem. To miał być taki amulet szczęścia :)

Posted

Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak. Cieszę się, że Raja wreszcie zobaczy świat bez siatki i krat.:loveu: . Finansowo leżę , mam dwa psiaki na utrzymaniu i trzy stałe zobowiązania więc nie mogę wspomóc :oops: , ale trzymam kciuki za pomyślne zakończenie akcji i stały domek:thumbs::lol:

Posted

Wczoraj złożyła mnie grypa, nie zaglądałam do kompa, czyli Raja jutro jedzie....Zadzwonię dziś do schroniska i poinformuję o przygotowaniu dokumentów. Dajcie znać kto i o której wyjedzie, Dorka postara się być w schronisku przy odbiorze Raji, (ja chyba nie dam rady ) ale dobrze gdyby wiedziała jakieś pół godziny wcześniej przed przyjazdem do Radomia, bo musi wyrwać się z pracy. Nesca masz telefon Dorki?

Posted

[quote name='red']Wczoraj złożyła mnie grypa, nie zaglądałam do kompa, czyli Raja jutro jedzie....Zadzwonię dziś do schroniska i poinformuję o przygotowaniu dokumentów. Dajcie znać kto i o której wyjedzie, Dorka postara się być w schronisku przy odbiorze Raji, (ja chyba nie dam rady ) ale dobrze gdyby wiedziała jakieś pół godziny wcześniej przed przyjazdem do Radomia, bo musi wyrwać się z pracy. Nesca masz telefon Dorki?[/QUOTE]
no wlasne nescca nie ma, Waldek tez juz nie ma, wiec podajcie mi na pw przekaze Waldkowi
czyli obojetnie o ktorej Waldek przyjedzie???? O
On by wolal byc gdzies kolo 9-10 rano u Was, jezeli jest taka mozliwsc

Posted

Oczywiście, ale dajcie znać jak będzie jakieś pół godziny od Radomia, żeby Dorka zdążyła. Aha i Pati ma zostawić w schronisku karmę 15 kg i 8 kg, więc też nie zapomnijcie zabrać, Dorka w razie co weźmie. Tel. do Dorki już pisze na pw.

Posted

dokonałam własnie przelewu, może jeszcze dziś dojdzie na konto:) ponieważ nie ma danych adresowych tylko nr konta i imię i nazwisko, dlatego sobie trochę wymyśliłam adres, żeby przelew doszedł, bo inaczej bym nie wysłała.

Posted

[SIZE=2]Dzięki Waszym głosom [B]przytulisko p.Ali Orzechowskiej[/B] wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze Was o głosy na [B]przytulisko p. Ali[/B] bo to dla niej być albo nie być, dzięki Wam może wygrać.
[COLOR=black]Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję:[/COLOR]
[/SIZE][B][U][SIZE=2]Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie (przegrywamy z Brzegiem:-(), można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu/zalogowaniu):
[/SIZE][/U][/B][URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0"][SIZE=2][COLOR=black][B]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0[/B][/COLOR][/SIZE][/URL]

[SIZE=2]można głosować też w ten sposób:

[COLOR=#0000ff]Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą:[/COLOR]

[/SIZE][SIZE=2][B][COLOR=#0000ff]Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej[/COLOR]

[/B][COLOR=#0000ff]Instrukcja głosowania w Krakvecie:[/COLOR]

[COLOR=#0000ff]1. wchodzisz na stronę [/COLOR][/SIZE][URL="http://www.krakvet.pl/forum"][SIZE=2][COLOR=#4444ff][B]http://www.krakvet.pl/forum[/B][/COLOR][/SIZE][/URL]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]2. wciskasz link Rejestracja[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]i wciskasz"wyślij"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]6. logujesz się na Forum Krakvetu [/COLOR][/SIZE][URL="http://www.krakvet.pl/forum"][SIZE=2][COLOR=#4444ff]http://www.krakvet.pl/forum[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=2][COLOR=#0000ff] wpisując nazwę użytkownika i hasło[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010”[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/COLOR]

[COLOR=#0000ff]Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6![/COLOR] [/SIZE]