Lu_Gosiak Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='red']Takie imię dano jej w schronisku, mnie też się kojarzy źle. Coś jej wymyślimy, popatrzcie jej w oczy i czekam na propozycje. Tymczasem szukamy kasy na hotel dla grubaski. [quote name='viola005']Rozumiem. Proponuje imie Raja wymawiane po polsku albo jako "Radza", po hindusku. ......... [quote name='IVV']a moze Ema lub Klusia od kluski? sluchajcie:):) proponuje na imie taki bazaek, ktory nie podejrzewalam, ze tak sie rozwienie:D:D: http://www.dogomania.pl/threads/191532-wyrwanyz-z-mordowni-psiak-nie-ma-nawet-imienia-nadaj-mu-)-do-30.08.2010-godz-9?p=15253527#post15253527 zaraz cos podobnego zrobiny u sunki:razz::razz: Quote
IVV Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 dobry pomysl,tylko trzeba posciagac duzo dziewczyn :) Quote
Lu_Gosiak Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 noo to prosze, teraz mozecie dawac propozycje:razz::razz: http://www.dogomania.pl/threads/192658-Mega-pogryziona-sunka-bez-imienia-nadaj-Jej-zbieramy-na-hotel-do-17.09-godz.-10!!!!?p=15361210#post15361210 Quote
Lu_Gosiak Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 noo dziewczyny zapraszam na bazarek:):) nadajcie imie Suni:) brakuje 145zl miesiecznie...Kto jeszcze cos dorzuci, by sunia po 7 latach mogla opuscic schron??? Quote
Lu_Gosiak Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='red']Może KLUSIA? red zapraszam na bazarek:):) z imieniem http://www.dogomania.pl/threads/192658-Mega-pogryziona-sunka-bez-imienia-nadaj-Jej-zbieramy-na-hotel-do-17.09-godz.-10!!!!?p=15361210#post15361210 tam mozna proponowac- oczywiscie za kase dla suni Quote
viola005 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ja juz raz wylicytowalam imie dla jednej malej suni, nazwalam ja Dolly po mojej nieodzalowanej seterce, ktora zmarla 4 lata temu mam wiec odpowiednie doswiadczenie i od razu przystepuje do licytacji na podanym przez Lu bazarku imiennym - i zaznaczam, ze gram raczej ostro i moga byc emocje! oprocz dochodu z bazarku imiennego i jednorazowych potrzebne sa jednak deklaracje stale, jeszcze tylko 145 zl brakuje suni do wyjscia na prosta! ciotki, rzuccie grosz dla malej grubiutkiej na razie bezimiennej ex-torpedy! Quote
Lu_Gosiak Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='viola005']...... i od razu przystepuje do licytacji na podanym przez Lu bazarku imiennym - i zaznaczam, ze gram raczej ostro i moga byc emocje! oprocz dochodu z bazarku imiennego i jednorazowych potrzebne sa jednak deklaracje stale, jeszcze tylko 145 zl brakuje suni do wyjscia na prosta! ciotki, rzuccie grosz dla malej grubiutkiej na razie bezimiennej ex-torpedy! hahahah tym lepiej dla ex- Torpedy - bedzie wiecej pieniazkow:D:D: jezeli pojedzie do hoteliku do Lilki to potrzeba bedzie jeszcze 250zl na transport Quote
viola005 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 zagladajcie na watek bazarku imiennego, istnieje niebezpieczenstwo wybuchu konfliktu zbrojnego miedzy Grecja, Polska i Kanada, no ciekawe, co na to NATO (co nato nato):diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 viola005 napisał(a):zagladajcie na watek bazarku imiennego, istnieje niebezpieczenstwo wybuchu konfliktu zbrojnego miedzy Grecja, Polska i Kanada, no ciekawe, co na to NATO (co nato nato):diabloti: hahhaahah czego sie nie robi dla psiakow:):):) Quote
Lu_Gosiak Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 dziewczyny z Radomia jak sie czuje sunia??? dacie rade zrobic jakies aktualne fotki??? Quote
red Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Macie ekstra pomysły, nawet Klucha nie wie, co my tu dla niej robimy.....Jutro zrobię jej zdjęcia, zobaczycie te rany, jak się goją. Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 red napisał(a):Macie ekstra pomysły, nawet Klucha nie wie, co my tu dla niej robimy.....Jutro zrobię jej zdjęcia, zobaczycie te rany, jak się goją. oo superowo:):) to czekamu na fotki i przy okazji przypomne, ze sunia ma zalatwiony hotelik moze jechac w kazdej chwili ale brakuje 145zl deklaracji i ok.150zl na transport Kto dorzuci piateczke do równego rachunku:razz::razz:?? Quote
conceited Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dziekuje za zaproszenie. Poprosze i numer konta na priv. Dorzuce kilka zlotych jednorazowo bo Klusia faktycznie biedna bardzo. Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 conceited napisał(a):Dziekuje za zaproszenie. Poprosze i numer konta na priv. Dorzuce kilka zlotych jednorazowo bo Klusia faktycznie biedna bardzo. superr:):) ogromnie dziekujemy, ale wlasnie nie mamy jeszcze skarbnika jak znajdziemy to podam numer konta:) Quote
conceited Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):superr:):) ogromnie dziekujemy, ale wlasnie nie mamy jeszcze skarbnika jak znajdziemy to podam numer konta:) to dla jasnosci rachunku - wplace 50zl. Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 SUPEROWO:loveu::loveu: czyli mamy: DEKLARACJE STAŁE: LuGosiak - 10zl tula - 10zl nescca - 10zl red - 20zl anhata - 10zl marzenkap - 20zl baldek2- 50zl Wiola025- 25zl RAZEM - 155zl JEDNORAZOWO: bico - 50zl IVV- cos conceited - 50zl Quote
zebrazebra Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jestem, pomyślę, jak pomóc, ale finansowo sie zarżnęłam :( Quote
jadwiga Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 zaczynam bać się otwierać powiadomienia,coraz więcej biedy...może w przyszłym miesiącu,przypomnijcie... Quote
viola005 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Lu, nie martw sie, na transport nazbiera sie z jednorazowych i bazarku imiennego, tylko stalych jeszcze troche potrzeba zauwazylam, ze w wielu przypadkach wyciagaja psa na lepsze jak ma 3/4 deklaracji stalych, a te brakujace co miesiac dokladaja z bazarkow i wplat jednorazowych, i to niezle funkcjonuje jezeli ktos nad tym czuwa ciotki, kopsnijcie pare kopiejek Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 viola005 napisał(a):Lu, nie martw sie, na transport nazbiera sie z jednorazowych i bazarku imiennego, tylko stalych jeszcze troche potrzeba zauwazylam, ze w wielu przypadkach wyciagaja psa na lepsze jak ma 3/4 deklaracji stalych, a te brakujace co miesiac dokladaja z bazarkow i wplat jednorazowych, i to niezle funkcjonuje jezeli ktos nad tym czuwa ciotki, kopsnijcie pare kopiejek Wiolu masz racje, tylko, ze my wplat jednorazowych mamy bardzo malo + bazarek nawet jeszcze na transport nie starczy....co innego gdy tych wplat jednrazowych jest sporo poza tym wiem z doswiadczenia, ze jak pies juz jest bezpieczny w hotelu to niestety traci zainteresowanie i potem jedna osoba musi sie niezle nagimnastykowac, zeby zalatac co miesiac brakujaca czesc ja juz mam 4 psy wyciagniete bez kompletu, wiec piatego poki co nie wezme na siebie bez deklaracji:( Quote
Recommended Posts