Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='red']Takie imię dano jej w schronisku, mnie też się kojarzy źle. Coś jej wymyślimy, popatrzcie jej w oczy i czekam na propozycje. Tymczasem szukamy kasy na hotel dla grubaski.

[quote name='viola005']Rozumiem. Proponuje imie Raja wymawiane po polsku albo jako "Radza", po hindusku.
.........

[quote name='IVV']a moze Ema lub Klusia od kluski?
sluchajcie:):)
proponuje na imie taki bazaek, ktory nie podejrzewalam, ze tak sie rozwienie:D:D:
http://www.dogomania.pl/threads/191532-wyrwanyz-z-mordowni-psiak-nie-ma-nawet-imienia-nadaj-mu-)-do-30.08.2010-godz-9?p=15253527#post15253527

zaraz cos podobnego zrobiny u sunki:razz::razz:

Posted

ja juz raz wylicytowalam imie dla jednej malej suni, nazwalam ja Dolly po mojej nieodzalowanej seterce, ktora zmarla 4 lata temu
mam wiec odpowiednie doswiadczenie i od razu przystepuje do licytacji na podanym przez Lu bazarku imiennym - i zaznaczam, ze gram raczej ostro i moga byc emocje!

oprocz dochodu z bazarku imiennego i jednorazowych potrzebne sa jednak deklaracje stale, jeszcze tylko 145 zl brakuje suni do wyjscia na prosta! ciotki, rzuccie grosz dla malej grubiutkiej na razie bezimiennej ex-torpedy!

Posted

[quote name='viola005']...... i od razu przystepuje do licytacji na podanym przez Lu bazarku imiennym - i zaznaczam, ze gram raczej ostro i moga byc emocje!

oprocz dochodu z bazarku imiennego i jednorazowych potrzebne sa jednak deklaracje stale, jeszcze tylko 145 zl brakuje suni do wyjscia na prosta! ciotki, rzuccie grosz dla malej grubiutkiej na razie bezimiennej ex-torpedy!
hahahah tym lepiej dla ex- Torpedy - bedzie wiecej pieniazkow:D:D:
jezeli pojedzie do hoteliku do Lilki to potrzeba bedzie jeszcze 250zl na transport

Posted

viola005 napisał(a):
zagladajcie na watek bazarku imiennego, istnieje niebezpieczenstwo wybuchu konfliktu zbrojnego miedzy Grecja, Polska i Kanada, no ciekawe, co na to NATO (co nato nato):diabloti:

hahhaahah czego sie nie robi dla psiakow:):):)

Posted

Macie ekstra pomysły, nawet Klucha nie wie, co my tu dla niej robimy.....Jutro zrobię jej zdjęcia, zobaczycie te rany, jak się goją.

Posted

red napisał(a):
Macie ekstra pomysły, nawet Klucha nie wie, co my tu dla niej robimy.....Jutro zrobię jej zdjęcia, zobaczycie te rany, jak się goją.

oo superowo:):) to czekamu na fotki
i przy okazji przypomne, ze sunia ma zalatwiony hotelik moze jechac w kazdej chwili ale brakuje 145zl deklaracji i ok.150zl na transport

Kto dorzuci piateczke do równego rachunku:razz::razz:??

Posted

conceited napisał(a):
Dziekuje za zaproszenie. Poprosze i numer konta na priv. Dorzuce kilka zlotych jednorazowo bo Klusia faktycznie biedna bardzo.

superr:):)
ogromnie dziekujemy, ale wlasnie nie mamy jeszcze skarbnika jak znajdziemy to podam numer konta:)

Posted

SUPEROWO:loveu::loveu:
czyli mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
LuGosiak - 10zl
tula - 10zl
nescca - 10zl
red - 20zl
anhata - 10zl
marzenkap - 20zl
baldek2- 50zl
Wiola025- 25zl
RAZEM - 155zl

JEDNORAZOWO:
bico - 50zl
IVV- cos
conceited - 50zl

Posted

Lu, nie martw sie, na transport nazbiera sie z jednorazowych i bazarku imiennego, tylko stalych jeszcze troche potrzeba

zauwazylam, ze w wielu przypadkach wyciagaja psa na lepsze jak ma 3/4 deklaracji stalych, a te brakujace co miesiac dokladaja z bazarkow i wplat jednorazowych, i to niezle funkcjonuje jezeli ktos nad tym czuwa

ciotki, kopsnijcie pare kopiejek

Posted

viola005 napisał(a):
Lu, nie martw sie, na transport nazbiera sie z jednorazowych i bazarku imiennego, tylko stalych jeszcze troche potrzeba

zauwazylam, ze w wielu przypadkach wyciagaja psa na lepsze jak ma 3/4 deklaracji stalych, a te brakujace co miesiac dokladaja z bazarkow i wplat jednorazowych, i to niezle funkcjonuje jezeli ktos nad tym czuwa

ciotki, kopsnijcie pare kopiejek

Wiolu masz racje, tylko, ze my wplat jednorazowych mamy bardzo malo + bazarek nawet jeszcze na transport nie starczy....co innego gdy tych wplat jednrazowych jest sporo
poza tym wiem z doswiadczenia, ze jak pies juz jest bezpieczny w hotelu to niestety traci zainteresowanie i potem jedna osoba musi sie niezle nagimnastykowac, zeby zalatac co miesiac brakujaca czesc
ja juz mam 4 psy wyciagniete bez kompletu, wiec piatego poki co nie wezme na siebie bez deklaracji:(