Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Gosia, bez Twojego kopniaczka musiałam sobie przypomnieć;) Moje wyjdzie pojutrze, czemu tak ustawiłam to nie bardzo wiem (chyba ze stresu, że przegapiłam) - no i szczęśliwej drogi psinko!

kurcze przepraszam, ja o niczym ostatnio nie pamietam i srednio co 2 sekundy sama powinnam dostawac kopniaka:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczynka w kontakcie z ludźmi jest przemiła, podaje łapę i kładzie się, żeby ją miziać po brzuszku:) Trzeba dokładnie sprawdzić jak to jest z tymi czworonogami bo podobno z nimi kontaktuje się gorzej;) Czekamy na fotki z uśmiechniętym pycholem:)

Posted

Podróż minęła idealnie. Po drodze Walduś robił przystanki i spacerowal z mala po lesie. Jest milusinska i przyjazna. Całą drogę zachowywala sie bez zarzutu . Po przyjezdzie zaprzyjaznila sie z Maksem (psiak Lili), Za chwilke idą na spacer Lilka z Zulem i Waldi z Rają. Idą pokazać Raji las :) Chyba wszyscy mamy nadzieję na zaprzyjaznienie się tych dwoch psiakow w tego samego schronu. Aha...i jeszcze jedno.... kiedy Waldek wspomnial w biurze ,że Zulus już pieknie wyleczony i doszedl juz do siebie, to uslyszal (chyba od wetki) że.... tam nie bylo co leczyć. ZGROZA!!!!

Posted

nescca napisał(a):
Podróż minęła idealnie. Po drodze Walduś robił przystanki i spacerowal z mala po lesie. Jest milusinska i przyjazna. Całą drogę zachowywala sie bez zarzutu . Po przyjezdzie zaprzyjaznila sie z Maksem (psiak Lili), Za chwilke idą na spacer Lilka z Zulem i Waldi z Rają. Idą pokazać Raji las :) Chyba wszyscy mamy nadzieję na zaprzyjaznienie się tych dwoch psiakow w tego samego schronu. Aha...i jeszcze jedno.... kiedy Waldek wspomnial w biurze ,że Zulus już pieknie wyleczony i doszedl juz do siebie, to uslyszal (chyba od wetki) że.... tam nie bylo co leczyć. ZGROZA!!!!

spacer po lesie ...a czy ona jest zabezpieczona przed kleszczami ?

Posted

tak, koniecznie sprawdzcie to dziewczyny

powodzenia w normalnym psim zyciu z trawka, lasem, spacerkiem i bieganiem dla eleganckiej puszystej chrzesniaczki

znowu sie Wam udalo ocalic kolejne psie istnienie!

Posted

chcialam bardzo serdecznie jeszcze raz podziekowac Lilce i Waldkowi za wszystko - ze trzymali miejsce dla Raji, Waldkowi za rzucenie swojej pracy i blyskawiczny transport - ten hotelik to raj dla psiakow ...Raja na pewno odżyje psychicznie na dniach:)
podobno jest strasznie przytulasna, wywala sie na plecy do glaskania, podaje lapke....jak Ja zamkneli w boksie to strasznie plakala, wiec co chwilke Ja wypuszczali:):)
dziekujemy bardzo Pati przekazala karme ktora kupila dla Zuluska dla Raji - dzieki temu pierwszy miesiac 250zl bedzie

Posted

viola005 napisał(a):
....
znowu sie Wam udalo ocalic kolejne psie istnienie!

Wiolu nie Wam, tylko Nam sie udalo ocalic.....dzieki pomocy WSZYSTKICH na watku - Raja od dzis ma nowe zycie!!!:):)
zaraz zdjecia:):)

Posted

hahahahaha.....umieram ze śmiechu. Rozmawiałam właśnie z Lilką i..... wyobraźcie sobie,że wzieli na łąkę Zulka z Rają.... Raja wcale Zulem nie zainteresowana,ale Waldkiem już bardziej. Tak na Niego skakała, aż sciągnęła mu spodnie.........hahahaha. A On już ma żonę. No Lilkę przecież. To Ci Raja....

Posted

nescca napisał(a):
hahahahaha.....umieram ze śmiechu. Rozmawiałam właśnie z Lilką i..... wyobraźcie sobie,że wzieli na łąkę Zulka z Rają.... Raja wcale Zulem nie zainteresowana,ale Waldkiem już bardziej. Tak na Niego skakała, aż sciągnęła mu spodnie.........hahahaha. A On już ma żonę. No Lilkę przecież. To Ci Raja....

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Bidulka, taka podekscytowana.. zachłysnęła się wolnością..:D:D

Posted

Nie wiem jak Wam dziękować za ocalenie Kluchy :Rose::Rose::Rose:(przepraszam ale dla mnie chyba zostanie Kluchą), okazuje się, że jest super psiakiem jak Zulus, na pewno Waldka kojarzy zw swoim wybawicielem i traktuje go jak swojego pana. Z Zulem na pewno nie są rodzeństwem, on był w schronisku chyba od roku, chociaż są podobne. Nie znają się nawet ze schroniska. Biedna jak wytrzeszcza oczy, bo znów ją zamknęli........, a czy ona zmieści się do tej dziury w budzie? Przecież to grubas....
Wpłaty na 1 stronie odnotowuję na bieżąco.
Klusia jeszcze nie wie, że czekają ją kolejne spacerki......:lol:

Posted

noo zdecydowanie przydaloby sie Jej schudnąć:) ale nie ma sie co dziwic 7 lat praktycznie bez wiekszego ruchu....to teraz za to sobie odbije na spacerkach, ale zeby juz na pierwszym zciagac gacie Wadkowi:D:D:D: to lekka przesada:evil_lol::evil_lol: