Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='marysia55']tylko nie mów:shake:, że ode mnie sie zaraziłaś :evil_lol: wirusy przez monitor nie przełażą:cool3:
Gosiaczku:loveu: uciekł Ci chyba ten post :p
niewiem przez monitor nie...dziecko mi cos przywleklo z przedszkola:(
EKSTRA:multi::multi: rzeczywiscie mi umknal ten post
Odi wielkie dzieki:multi:
[quote name='Aldrumka']bazarek dla suni
http://www.dogomania.pl/threads/192945-Ciuszki-od-rozm.-40-do-ponad-46-dla-pogryzionej-Torpedy%28Raji%29-do-1.10
zapraszamy
superowo wielkie dzieki:loveu::loveu:
[quote name='IVV']jak dostane adres do przesylki to wysle 50zl ,ale jednorazowo
ekstra:loveu::loveu:
[quote name='red']:lol: Dorka nie ma internetu chwilowo, deklaruje 30 zł stałych deklaracji.
wow superowo:multi::multi::loveu:
[quote name='andegawenka']Czy na konto z 1 strony wpłacić?
tak:lol:

Posted

DEKLARACJE STAŁE:
LuGosiak - 10zl
tula - 10zl
nescca - 10zl
red - 20zl
anhata - 10zl
marzenkap - 20zl
baldek2- 50zl
Wiola025- 25zl
kmurdz- 15zl
conceited - 10zl
mmd - 20zl do grudnia
secia - 20zl do grudnia
Aliszcze - 10zl
Odi - 20zl
Dorka - 30zl
RAZEM - 280zl

JEDNORAZOWO:
bico - 50zl
IVV- 50zl
conceited - 50zl
andegawenka - 50zl
jadwiga - w przyszlym miesiacu sie przypomniec
z bazarku na imie - Wiola 90zl
RenW - w pazdzierniku cos

BRAKUJE 20ZL stalych deklaracji
od grudnia 60zl

Posted

Pati kupila dla Zulusa karme - tak jak pisalam tam na watku, Zulus nie potrzebuje ale jak Waldek przyjedzie po Raje to moze ja zabrac wtedy pierwszy miesiac bedzie za 250zl
prosze dogadajcie to miedzy soba co z ta karma:)
jeszcze tylko 20zl miesiecznie i RAJA moze w przyszlym tygodniu jechac!!!!!!

Kto kupi sunieczce biletl do szczescia?????????

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Kto dorzuci grosikow pare i przyblizy wyjscie ze schronu???
jeszcze tylko 20zl miesiecznie i Raja po 7 latach zamkniecia bedzie mogla pobiegac po trawce
Gosia:loveu: dopisz w takim razie moją deklarację 10,- miesięcznie, ale z uwagi , że tez ostatnio 'mam pod górkę' (przekroczyłam bezpieczny limit deklaracji stałych i moja prywatna sytuacja finansowa tez jest nieciekawa:shake:) mogę sie zobowiązać na razie tylko na 3 miesiące od października (czyli również do końca grudnia:-(). Potem proszę się mi przypomnieć:cool3:. Jesli uda mi sie w między czasie wyjść z dołka to będę kontynuować, jeśli nie to .......:shake:

Posted

Tak, nescca, Lu Gosiak ma dobra reke do psow, co akcja to sukces.
Mysle ze teraz te brakujace 20 zl dozbiera sie co miesiac z jednorazowych/bazarkow, tylko od grudnia trzeba by sie lepiej zakrecic (60 zl), ale w sumie Raja moze juz jechac, nie dziewczyny? nawet Waldi gotow do przewozu puszystej ozdrowialej - zycze dobrej podrozy i szczescia hotelarskiego!
A do jakiego hoteliku pojedzie moja chrzesniaczka?
Gosiak, w sobote siostra wyslala 90 zl za imie, a w tych dniach pojdzie 25 zl za wrzesien.
Ciotkom Raji zycze przyjemnej wrzesniowej niedzieli.

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosia:loveu: dopisz w takim razie moją deklarację 10,- miesięcznie, ale z uwagi , że tez ostatnio 'mam pod górkę' (przekroczyłam bezpieczny limit deklaracji stałych i moja prywatna sytuacja finansowa tez jest nieciekawa:shake:) mogę sie zobowiązać na razie tylko na 3 miesiące od października (czyli również do końca grudnia:-(). Potem proszę się mi przypomnieć:cool3:. Jesli uda mi sie w między czasie wyjść z dołka to będę kontynuować, jeśli nie to .......:shake:

wielkie dzieki Marysiu:):):loveu::multi:
czyli brakuje jeszcze 10zl ,,,,a od grudnia bedziemy sie martwic co dalej:roll:

Wiolu tu jedzie - watek hoteliku:
http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka

a tu watek mojego Zuluska:loveu: z tego samego schronu co Raja, ktory zostal strasznie pogryziony /zdjecia w pierwszym poscie stanu w jakim trafil do hoteliku a jak jest teraz/
http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ciężko-pogryzione-uszy-Zulusa-POTRZEBNA-POMOC-FINANSOWA-NA-LECZENIE!!!!!!!

Posted

nescca napisał(a):
Waldi jest gotów jechać po Raję. Goś.... to Ty powinnaś nosić imię Torpeda. DZIAŁASZ BŁYSKAWICZNIE!!! Chwała Ci za To. Czekamy na Raje z niecierpliwościa :)

A kto odmówi tej cudnej krusznyce z avatara;)

jeszcze 10 zł i Raja piekło ma za sobą, bardzo prosimy:multi: