monika083 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 dotarlo[B] 10 zl[/B] od Lu_Gosiak przelalam [B]250 zl[/B] za transport do lilki, Quote
red Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Jejku, ale cudne miśki.....jak rodzeństwo. Chociaż nie wiadomo, wiekowo są mniej więcej tak samo, może jednak były z jednego miotu, tylko sunia trafiła wczesniej a piesek po złamaniu łapki dopiero trafił....niewykluczone, że brat i siostra. Czy Raja zdradza jakieś objawy agresji......? Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='red']Jejku, ale cudne miśki.....jak rodzeństwo. Chociaż nie wiadomo, wiekowo są mniej więcej tak samo, może jednak były z jednego miotu, tylko sunia trafiła wczesniej a piesek po złamaniu łapki dopiero trafił....niewykluczone, że brat i siostra. Czy Raja zdradza jakieś objawy agresji......?[/QUOTE] tak...jest tak agresywna jak ja i nesca razem:D:D:D:D a wygladaje rzeczywscie kurcze jak blizniaki:) co do agresji na powaznie to nic mi na ten temat nie wiadomo, jest z Zulusem w boksie ,wczoraj dostaly wieczorem michy w przeciwne katy , zjadly, bylo bez zadnych jakichkolwiek spiec Quote
andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']no wlasnie Nikt nie chcial sie do mnie przylaczyc:shake:[/QUOTE] nie wiedziałam do kogo a bardzo chciałam się przyłączyć, nawet szampana miałam przygotowanego na prezent:oops: Quote
red Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Qrcze, szkoda, że jesteście tak daleko.......................Czy Lilki mąż przypadkiem nie chce adoptować Klusi....? Takiej drugiej nie znajdzie..:evil_lol: PROSIMY O DOKONYWANIE WPŁAT , bo jeszcze sporo brakuje. Quote
nescca Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='red']Jejku, ale cudne miśki.....jak rodzeństwo. Chociaż nie wiadomo, wiekowo są mniej więcej tak samo, może jednak były z jednego miotu, tylko sunia trafiła wczesniej a piesek po złamaniu łapki dopiero trafił....niewykluczone, że brat i siostra. Czy Raja zdradza jakieś objawy agresji......?[/QUOTE] Raja to przytulak niesamowity. Pytasz o objawy agresji..... podszypuje Zulka wtedy kiedy Waldek okazuje mu czułości.... bo WALDEK JEST TYLKO JEJ. Taka zazdrosna suka jest :) Ale szczypie Go lekko...ostrzegawczo rzekła bym. W ogóle to świetny duet. Poranione jak cholera dwa miśki pluszowe. Ciesze się że Raja jest u nas. Myślę ,że Zulkowi raźniej jest z Nią. Strasznie fajnie wygladaja razem :) Takie dwie żółte dupeczki w zielonej trawie. I ciekawskie nad wyraz. Zaraz po wykonaniu fotki na ktorej przy samochodzie stoi Zul ,Raja i pupa mojego TZ-a obydwa ładowały sie do bagażnika. Aż serce mi pęka jak pomyślę ,że w Radomiu są takie fajne futrzaki. Quote
red Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 To prawda, najcudowniejsze psiaki są w schroniskach, ludzie nie wiedzą gdzie szukać...... Quote
tula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ale fantastyczne zdjęcia, parka bliźniaków rzeczywiście:) ale są szczęśliwe, wielkie dzięki dla Was:loveu::loveu: ja przez to głosowanie na krakvecie jestem strasznie opóźniona w czytaniu wątków bo od paru dni tylko wysyłam pw, dlatego spóźnione ale z całego serca najlepsze życzenia dla Ciebie Lilka:loveu::loveu: Kasę przeleję dzisiaj bo też z wpłatami się opóźniłam wstyd przyznać:oops: Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='andegawenka']nie wiedziałam do kogo a bardzo chciałam się przyłączyć, nawet szampana miałam przygotowanego na prezent:oops:[/QUOTE] to nic straconego:):) dzis tez mozemy wypic:D:D: Quote
andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']to nic straconego:):) dzis tez mozemy wypic:D:D:[/QUOTE] to czyje było święto, wycofałam się bo pomyslałam że to urodziny tego cudeńka z avatara;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='andegawenka']to czyje było święto, wycofałam się bo pomyslałam że to urodziny tego cudeńka z avatara;)[/QUOTE] wczoraj urodzinki miala Lilka z hoteliku:) Quote
andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Lilka przykro mi że o roczek więcej. Życzę Ci wspaniałych następnych lat, spełnienia marzeń i samych szczęśliwych piesków. [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/271/5315e55389165671.gif[/IMG][/URL] :smile: Quote
Odi Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Lilka - wszystkiego najlepszego :Rose: Bliźniaki są przecudne:loveu:, a trawa taka zielona:lol: Ile jest piesków w tym hoteliku? Quote
Secia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Torpedo daj znać jak życie płynie w raju. Do góry hopsaj :-) Quote
.blueberry. Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Torpeda napewno bryka jak.... Torpeda :) Quote
monika083 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dotarlo [B]20zl[/B] od Red (23.09) Quote
conceited Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Swietne zdjecia. Na jednym zdjeciu, na ktorym sa oba psiaki przodem, jeden z Lilka (chyba, nie znam osobiscie :) ), drugi z Waldkiem - nie wiem ktory pies jest ktory:oops: Od takich widokow moj dzien bedzie lepszy :multi: Quote
monika083 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dotarlo jeszcze [B]20 zl[/B] od Tuli Quote
nescca Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='conceited']Swietne zdjecia. Na jednym zdjeciu, na ktorym sa oba psiaki przodem, jeden z Lilka (chyba, nie znam osobiscie :) ), drugi z Waldkiem - nie wiem ktory pies jest ktory:oops: Od takich widokow moj dzien bedzie lepszy :multi:[/QUOTE] Na zdjęciu a Waldkiem jestem ja :) Lilka to ta mała w różowej bluzie . Quote
tula Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='monika083']dotarlo jeszcze [B]20 zl[/B] od Tuli[/QUOTE] uznałam że będę płaciła 20 zł a nie 10:) Quote
Lu_Gosiak Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='tula']uznałam że będę płaciła 20 zł a nie 10:)[/QUOTE] to super, ze w ta strone a nie w druga:D:D:D:D Quote
anhata Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Rzeczywiście to muszą być bliźniaki....Tyle lat w odzielnych boksach przebywały...To jest przeznaczenie...Na które konto mam przelać pieniążki ? Quote
Lu_Gosiak Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 konto podane w pierwszym poscie:) Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']no wlasnie Nikt nie chcial sie do mnie przylaczyc:shake:[/QUOTE] jak to nie ... ja przyłączyłam się tylko, że wirtualnie:evil_lol:. dla mnie Raja i Zulus to jednak jakieś pokrewieństwo. Za bardzo wyglądają podobni do siebie, jak co najmniej rodzeństwo. Klusia oby ten usmiech z twojego pychola nigdy nie zniknął :loveu: Quote
Recommended Posts