Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Lu_Gosiak'].......ale w kroku???:crazyeye::crazyeye::evil_lol: to diablica:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] no widzisz, a taka z niej 'klucha' była w schronisku i dawała sobie po grzbiecie skakać, a teraz jak poczuła 'wolność i swobodę', dupsko ożyło to się facetom do portek dobiera:roll::evil_lol:

Posted

...i oprocz tego porwał wWaldziowi bochen chleba jak ten ze sklepu wrócił. Zostawił zakupy gdzieś na ławce...poszedl wypuscić ściersciuchy.... i tylko zobaczył jaka Raja ucieka z bochenkiem w pysku. Uśmieliśmy sie dziś z nich jak cholera.Aż miło sie patrzy na radość tych pokaleczonych przez zycie psow ,jaką maja teraz w sobie.

Posted

Raja-7 lat w niewoli...czy ktoś ją pokocha...?
Raja trafiła do schroniska jako prawie szczenię. Siedem lat spędziła za kratami...nie znała zapachu trawy, biegała po łąkach tylko w snach. A kiedy ktoś zatrzymał na niej spojrzenie, z nadzieją patrzyła mu w oczy, ale nie miała tyle szczęścia co inne psiaki. Zmieniały się jej współtowarzysze w boksie, a ona ciągle czekała. Aż nadszedł dzień, kiedy została dotkliwie pogryziona. Jedynym ratunkiem był dla niej bezpieczny hotel. Raja okazała się wspaniałą, bardzo przyjazną sunią, kocha ludzi i poznaje świat. Bardzo pragnie mieć dom i swojego pana, którego pokocha bezgranicznie.
Kontakt w sprawie adopcji: (proponuję numer do hotelu, choć może być i mój: 501-732-982)

To tekst do ogłoszeń, nie wiem czy coś dodać, czy ująć?

Posted

Tak w kroku:evil_lol: zaczynam być zazdrosna :angryy: Raja szaleje za Waldkiem na całego jak mnie widzi to chętnie oznajmiłaby mi ,,mój ci on" Jej szaleństwo jest tak zabawne,że wybaczam jej i podzielę sie z nią Waldkiem.:loveu:

Posted

[quote name='monika083']dotarly kolejne wplaty ,aktualizuje wszystko w 2gim poscie ,prosze sobie sprawdzac i krzyczec w razie czego :D[/QUOTE]
dzieki wielkie Monia:)
jeszcze mam prosbe zeby napisac w drugim poscie od kiedy do kiedy jest hotelik zaplacony - wlasnie przelecialam watek i Raja przyjechala 21.09 czyli ma zapłacony miesiac do 20.10
a teraz jeszcze dodatkowo trzeba bedzie zaplacic 51zl za odrobaczenie i odpchlenie

Posted

[quote name='red']Raja-7 lat w niewoli...czy ktoś ją pokocha...?
Raja trafiła do schroniska jako prawie szczenię. Siedem lat spędziła za kratami...nie znała zapachu trawy, biegała po łąkach tylko w snach. A kiedy ktoś zatrzymał na niej spojrzenie, z nadzieją patrzyła mu w oczy, ale nie miała tyle szczęścia co inne psiaki. Zmieniały się jej współtowarzysze w boksie, niejednokrotnie musiała walczyć by przetrwać. Aż nadszedł dzień, kiedy została dotkliwie pogryziona. Jedynym ratunkiem był dla niej bezpieczny hotel. Raja okazała się wspaniałą, bardzo przyjazną sunią, kocha ludzi i poznaje świat. Bardzo pragnie mieć dom i swojego pana, którego pokocha bezgranicznie.
Kontakt w sprawie adopcji: (proponuję numer do hotelu, choć może być i mój: 501-732-982)

To tekst do ogłoszeń, nie wiem czy coś dodać, czy ująć?[/QUOTE]

Czy Raja ma już jakieś ogłoszenie?

Posted

Właśnie, może nikt nie ogłasza, a my spokojnie siedzimy. Napiszcie proszę, kto ogłosił gdzieś Raję....Na pewno koniecznie allegro.

Posted

No i ja znowu z offem:)
Kochani
znów proszę Was o pomoc w głosowaniu, tym razem na nasze schronisko: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Witosa 96, Radom.
Do zdobycia jest karma dla naszych zwierzaków. Jesteśmy na razie co prawda na pierwszym miejscu ale w końcówce głosowania inni mogą nas ubiec.Głosować można z każdego konta pocztowego raz na dobę. Zawiadomcie zaprzyjaźnionych zwierzolubów. Każdy głos jest na wagę... karmy :)
Oto link do głosowania http://www.zoonatura.pl/atrakcje/konkursschroniska/mazowieckie
Wystarczy codziennie kliknąć w link, wpisać swój adres e-mail, kliknąć w kółeczko nad naszym schroniskiem (pozycja piąta) i już gotowe:)
Głosowanie trwa do końca października.
Z góry dziękuję za Waszą pomoc:lol:

Posted

Aldrumka napisał(a):
poproszę numer konta na pw, aby zrobić przelew z bazarku

numer konta w pierwszym poscie:)

dzieki dzieki dzieki:loveu::loveu::loveu::multi::multi: za super bazarek:iloveyou: - bedzie na odrobaczenie i odpchlenie i można jakis pakiet ogloszen wykupic dla Raji;)

Posted

Odwiedzam Raję. To naprawdę kochana Sunia.
Red - bardzo ładny tekst do ogłoszeń.
Może jednak usunąć to zdanie, że musiała walczyć, bo różne typy czytają i żeby komuś jakieś draństwo nie przyszło do łba.

Posted

[quote name='tula']No i ja znowu z offem:)
Kochani
znów proszę Was o pomoc w głosowaniu, tym razem na nasze schronisko: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Witosa 96, Radom.
Do zdobycia jest karma dla naszych zwierzaków. Jesteśmy na razie co prawda na pierwszym miejscu ale w końcówce głosowania inni mogą nas ubiec.Głosować można z każdego konta pocztowego raz na dobę. Zawiadomcie zaprzyjaźnionych zwierzolubów. Każdy głos jest na wagę... karmy :)
Oto link do głosowania http://www.zoonatura.pl/atrakcje/konkursschroniska/mazowieckie
Wystarczy codziennie kliknąć w link, wpisać swój adres e-mail, kliknąć w kółeczko nad naszym schroniskiem (pozycja piąta) i już gotowe:)
Głosowanie trwa do końca października.
Z góry dziękuję za Waszą pomoc:lol:

link nie wchodzi
poradzilam sobie kopiujac go i wklejajac do wyszukiwarki - juz glosowalam
pozdrowienia,
V.

a co nowego u mojej chrzesniaczki Raji?

Posted

monika083 napisał(a):
dotarlo 50 zl od Baldek2 -dziekujemy pieknie:)

dzieki wielkie:):)

a Raja ma sie superowo:)
niewiem czemu Lilka nic nie pisze:mad::evil_lol:
nescca opowiadala, ze leci jak szalona jak sie Ja wypusci i jakies 3 metry przed Waldkiem zaczyna nisko przy ziemi sunac i na koncu wywala sie kolami do gory, zeby Ja miziac:evil_lol::evil_lol:
Waldka kocha najbardziej, ale zabrał ze schronu;) to nie ma sie co dziwic

Posted

rlo 10zl od BLUEBERRYKISS

stan kona to +330zl ,

cioteczki ,oswieccie mnie ,ile trzeba wplacic ? w sobote jade na tydzien do polski i bede miala ograniczony dostep do netu ,chcialabym juz do jutra wszystkie wplaty uregulowac.

wg mojego rozumowania to 300 zl za tymczas + 51zl za odrobaczenie i krople na pchly- czyli 351 zl , tak ? Gosia??:P:)