Lu_Gosiak Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='marysia55']dla energicznej kobiety to żaden problem :diabloti:[/QUOTE] .......ale w kroku???:crazyeye::crazyeye::evil_lol: to diablica:evil_lol::diabloti: Quote
marysia55 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Lu_Gosiak'].......ale w kroku???:crazyeye::crazyeye::evil_lol: to diablica:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] no widzisz, a taka z niej 'klucha' była w schronisku i dawała sobie po grzbiecie skakać, a teraz jak poczuła 'wolność i swobodę', dupsko ożyło to się facetom do portek dobiera:roll::evil_lol: Quote
nescca Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ...i oprocz tego porwał wWaldziowi bochen chleba jak ten ze sklepu wrócił. Zostawił zakupy gdzieś na ławce...poszedl wypuscić ściersciuchy.... i tylko zobaczył jaka Raja ucieka z bochenkiem w pysku. Uśmieliśmy sie dziś z nich jak cholera.Aż miło sie patrzy na radość tych pokaleczonych przez zycie psow ,jaką maja teraz w sobie. Quote
red Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Raja-7 lat w niewoli...czy ktoś ją pokocha...? Raja trafiła do schroniska jako prawie szczenię. Siedem lat spędziła za kratami...nie znała zapachu trawy, biegała po łąkach tylko w snach. A kiedy ktoś zatrzymał na niej spojrzenie, z nadzieją patrzyła mu w oczy, ale nie miała tyle szczęścia co inne psiaki. Zmieniały się jej współtowarzysze w boksie, a ona ciągle czekała. Aż nadszedł dzień, kiedy została dotkliwie pogryziona. Jedynym ratunkiem był dla niej bezpieczny hotel. Raja okazała się wspaniałą, bardzo przyjazną sunią, kocha ludzi i poznaje świat. Bardzo pragnie mieć dom i swojego pana, którego pokocha bezgranicznie. Kontakt w sprawie adopcji: (proponuję numer do hotelu, choć może być i mój: 501-732-982) To tekst do ogłoszeń, nie wiem czy coś dodać, czy ująć? Quote
hotel_lilki Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Tak w kroku:evil_lol: zaczynam być zazdrosna :angryy: Raja szaleje za Waldkiem na całego jak mnie widzi to chętnie oznajmiłaby mi ,,mój ci on" Jej szaleństwo jest tak zabawne,że wybaczam jej i podzielę sie z nią Waldkiem.:loveu: Quote
monika083 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dotarly kolejne wplaty ,aktualizuje wszystko w 2gim poscie ,prosze sobie sprawdzac i krzyczec w razie czego :D Quote
Lu_Gosiak Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='monika083']dotarly kolejne wplaty ,aktualizuje wszystko w 2gim poscie ,prosze sobie sprawdzac i krzyczec w razie czego :D[/QUOTE] dzieki wielkie Monia:) jeszcze mam prosbe zeby napisac w drugim poscie od kiedy do kiedy jest hotelik zaplacony - wlasnie przelecialam watek i Raja przyjechala 21.09 czyli ma zapłacony miesiac do 20.10 a teraz jeszcze dodatkowo trzeba bedzie zaplacic 51zl za odrobaczenie i odpchlenie Quote
red Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='red']Raja-7 lat w niewoli...czy ktoś ją pokocha...? Raja trafiła do schroniska jako prawie szczenię. Siedem lat spędziła za kratami...nie znała zapachu trawy, biegała po łąkach tylko w snach. A kiedy ktoś zatrzymał na niej spojrzenie, z nadzieją patrzyła mu w oczy, ale nie miała tyle szczęścia co inne psiaki. Zmieniały się jej współtowarzysze w boksie, niejednokrotnie musiała walczyć by przetrwać. Aż nadszedł dzień, kiedy została dotkliwie pogryziona. Jedynym ratunkiem był dla niej bezpieczny hotel. Raja okazała się wspaniałą, bardzo przyjazną sunią, kocha ludzi i poznaje świat. Bardzo pragnie mieć dom i swojego pana, którego pokocha bezgranicznie. Kontakt w sprawie adopcji: (proponuję numer do hotelu, choć może być i mój: 501-732-982) To tekst do ogłoszeń, nie wiem czy coś dodać, czy ująć?[/QUOTE] Czy Raja ma już jakieś ogłoszenie? Quote
Lu_Gosiak Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='red']Czy Raja ma już jakieś ogłoszenie?[/QUOTE] red dzieki wilekie za teksik:) ogloszen pewnie nie ma, chyba sie sie myle i Ktos porobil suni??:razz: Quote
red Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Właśnie, może nikt nie ogłasza, a my spokojnie siedzimy. Napiszcie proszę, kto ogłosił gdzieś Raję....Na pewno koniecznie allegro. Quote
tula Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 No i ja znowu z offem:) Kochani znów proszę Was o pomoc w głosowaniu, tym razem na nasze schronisko: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Witosa 96, Radom. Do zdobycia jest karma dla naszych zwierzaków. Jesteśmy na razie co prawda na pierwszym miejscu ale w końcówce głosowania inni mogą nas ubiec.Głosować można z każdego konta pocztowego raz na dobę. Zawiadomcie zaprzyjaźnionych zwierzolubów. Każdy głos jest na wagę... karmy :) Oto link do głosowania http://www.zoonatura.pl/atrakcje/konkursschroniska/mazowieckie Wystarczy codziennie kliknąć w link, wpisać swój adres e-mail, kliknąć w kółeczko nad naszym schroniskiem (pozycja piąta) i już gotowe:) Głosowanie trwa do końca października. Z góry dziękuję za Waszą pomoc:lol: Quote
Aldrumka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 poproszę numer konta na pw, aby zrobić przelew z bazarku Quote
Lu_Gosiak Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Aldrumka napisał(a):poproszę numer konta na pw, aby zrobić przelew z bazarku numer konta w pierwszym poscie:) dzieki dzieki dzieki:loveu::loveu::loveu::multi::multi: za super bazarek:iloveyou: - bedzie na odrobaczenie i odpchlenie i można jakis pakiet ogloszen wykupic dla Raji;) Quote
Odi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Odwiedzam Raję. To naprawdę kochana Sunia. Red - bardzo ładny tekst do ogłoszeń. Może jednak usunąć to zdanie, że musiała walczyć, bo różne typy czytają i żeby komuś jakieś draństwo nie przyszło do łba. Quote
viola005 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='tula']No i ja znowu z offem:) Kochani znów proszę Was o pomoc w głosowaniu, tym razem na nasze schronisko: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Witosa 96, Radom. Do zdobycia jest karma dla naszych zwierzaków. Jesteśmy na razie co prawda na pierwszym miejscu ale w końcówce głosowania inni mogą nas ubiec.Głosować można z każdego konta pocztowego raz na dobę. Zawiadomcie zaprzyjaźnionych zwierzolubów. Każdy głos jest na wagę... karmy :) Oto link do głosowania http://www.zoonatura.pl/atrakcje/konkursschroniska/mazowieckie Wystarczy codziennie kliknąć w link, wpisać swój adres e-mail, kliknąć w kółeczko nad naszym schroniskiem (pozycja piąta) i już gotowe:) Głosowanie trwa do końca października. Z góry dziękuję za Waszą pomoc:lol: link nie wchodzi poradzilam sobie kopiujac go i wklejajac do wyszukiwarki - juz glosowalam pozdrowienia, V. a co nowego u mojej chrzesniaczki Raji? Quote
monika083 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 dotarlo 50 zl od Baldek2 -dziekujemy pieknie:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 monika083 napisał(a):dotarlo 50 zl od Baldek2 -dziekujemy pieknie:) dzieki wielkie:):) a Raja ma sie superowo:) niewiem czemu Lilka nic nie pisze:mad::evil_lol: nescca opowiadala, ze leci jak szalona jak sie Ja wypusci i jakies 3 metry przed Waldkiem zaczyna nisko przy ziemi sunac i na koncu wywala sie kolami do gory, zeby Ja miziac:evil_lol::evil_lol: Waldka kocha najbardziej, ale zabrał ze schronu;) to nie ma sie co dziwic Quote
red Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Biedna duża maleńka...to prawda, pies pamięta kto go wyciągnął z niewoli. Quote
Secia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Torpedo vel Rajo do góry wielka psinko po nowy domek :-) Quote
monika083 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 chyba trzeba pomalu przelew robic ,bo 20sty. Quote
monika083 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 rlo 10zl od BLUEBERRYKISS stan kona to +330zl , cioteczki ,oswieccie mnie ,ile trzeba wplacic ? w sobote jade na tydzien do polski i bede miala ograniczony dostep do netu ,chcialabym juz do jutra wszystkie wplaty uregulowac. wg mojego rozumowania to 300 zl za tymczas + 51zl za odrobaczenie i krople na pchly- czyli 351 zl , tak ? Gosia??:P:) Quote
.blueberry. Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 No właśnie się zastanawiałam czy jak zrobię stałe zlecenie na 20 to nie będzie za późno. W razie czego mogę zmienić. Quote
Recommended Posts