Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Zniknął post, który napisałyśmy rano z Sylwią... Drugi raz napisać to jest jeszcze trudniej...
Florcia odeszła dziś w nocy za tęczowy most... Ostatnie chwile spędziła pod opieką lekarza, ale niestety nie udało się...
Odeszła nasza kochana babuleńka złotowłosa.
Chciałabym móc napisać więcej, ale to jeszcze przerasta siły, wybaczcie.
[*][/QUOTE]

tu nie ma co więcej pisać - Florciu mam nadzieje, że tam jesteś szczęśliwa.... :-(

Posted

Sylwia, bardzo Ci współczuję... W takich chwilach brak słów. Dobrze, że miała kogoś w tych ostatnich latach i chwilach. Dobrze, że miała Ciebie.

Teraz Florciu wspaniałych łąk, wielkich kości i mięciutkiej podusi. Biegaj psinko, biegaj...

Posted

[quote name='UMilki']Sylwia, bardzo Ci współczuję... W takich chwilach brak słów. Dobrze, że miała kogoś w tych ostatnich latach i chwilach. Dobrze, że miała Ciebie.

Teraz Florciu wspaniałych łąk, wielkich kości i mięciutkiej podusi. Biegaj psinko, biegaj...[/QUOTE]Dziękuję z całego Serca za ciepłe słowa!!Jesteście Kochani!Wiem,że Flosiunia biega po wspaniałych łąkach i patrzy teraz na nas z góry.........i jest szczęśliwa.....

Posted

O matko, a ja z takim opóźnieniem tu dotarłam przekopując sie przez moje subskrypcje i aż zakłuło w sercu, łzy stanęły......:-(:-(:-(
Floreńko Ty nasz cudowna babuleńko, będziemy tęsknić, a Ty nam tam kibicuj z góry i do zobaczenia kochana. Szkoda, że nie poznałam Cię nigdy w realu i nie mogłam pomiziać i przytulić, byłaś moją szczególnie ukochaną babuleńką na dogo. Mam nadzieję, że nadrobimy kiedyś jakieś mizianko, na razie polataj tam z moim Poldziem, dobra??

Posted

Nie sądziłam Florciu, że tak pilnie Ci było za TM , wygląd Twój jak i samopoczucie na to nie wskazywały a jednak..odeszłaś.
Żegnaj więc Florciu i bądź szczęśliwa za TM, biegaj po bezkresach i żyj beztrosko.
Najważniejsze jednak że tu u Sylwi znalazłaś swoje miejsce , swój dom, byłaś kochana, mogłaś odreagować wreszcie ten przykry okres poniewierki i zwątpienia w czlowieka.

Florcia doskonale o tym wiedziała, że zawdzięcza to osobom które ją tu umieściły, partycypowały w kosztach utrzymania, pomnażały jej Skarbonkę i oczywiście Sylwi z którą była na co dzień.

Żegnaj piękna i ufna psinko.