Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też zaglądam i ciągle zwlekam z tym ostatecznym rozliczeniem, ale musimy się nim zająć... :-(

W skarbonce Florci zostało 616zł, nadpłata za hotelik w lutym wynosi 34zł.

Do zapłaty w lecznicy za opiekę w ostatnich chwilach życia Florci i podane leki mamy 221zł

Zostaje 395zł + 34zł nadpłaty na koncie hoteliku.

Nasza propozycja podziału pozostałych środków przedstawia się następująco:
34zł nadpłaty dla Bojki w hoteliku sylwiaso
150zł na leczenie labradorki Nuri w BDT u aikowo
245zł na potrzeby 4 psów z tego wątku (poza Gackiem) do podziału wg potrzeb

I oczywiście bardzo proszę o zdanie w tej kwestii, zwłaszcza, jeśli ktoś ma inną propozycję podziału środków i/lub nadpłatę na kilka m-cy do przodu tak jak Oska1983 i inni, którzy wpłacili już deklaracje na marzec.

.................................................................................
.................................................................................

Najgorsze rozliczenie, jakie robiłam w życiu :-( :-( :-(

[SIZE=2][SIZE=5][SIZE=2]

Posted

[quote name='Andzike']Dla mnie ok (Nuri bardzo, bardzo dziękuje!), czekam na decyzję reszty....[/QUOTE]

moją już znasz!!
Dla Nuri pomoc potrzebna.

Ja dziś zakończyłam ostatecznie finanse Koruni, która poszła do domku, a tu ciężko....Florciu droga.

mamanabank wyślij PW do deklarujących, ja tak zrobiłam, bo nie każdy wchodzi często na wątek.

Posted

[quote name='mamanabank']Andzike, myślę, że możesz wprowadzić podział środków w życie.[/QUOTE]

Dobrze, dziś wieczorem puszczę przelewy...
Dziękuję bardzo w imieniu Nuri - macha do Was i Florci czekoladowym ogonkiem! :Rose:

Posted

Moja deklarację która była dla Flo mogę płacić dla innego pieska same zdecydujcie kto jest najbardziej potrzebujący pozdrawiam i czekam na informację