Andzike Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Javena napisał(a):Wpłacone za sierpień. Pozdrówka dla slicznej Florci. Już są na koncie :) Deklaracja dopisana do postu rozliczeniowego, odjełam też 60zł, które zostały przelane oczywiście do lecznicy :) W skarbonce babuleńki mamy 240zł:loveu: Bardzo dziękujemy! Quote
majuska Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Andzike, a Ty mi wpisałaś, że ja już za wrzesień zapłaciłam, ale to chyba nieprawda, ostatnio za sierpień szło :) jak masz nadwyżkę jakąś ode mnie to ok, na wrzesień i tak przeleję dla babulki naszej kochanej :) Quote
danka4u1 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Florcia, dystyngowana dama z dystansem wita nowego przybysza...co się bedzie nadwyrężać.. Romka napisał(a):....Pastereczka też jest na zdjęciu...:lol: Pastereczka ma ślicznie obcięte włoski. Szkoda, ze buzia schowana. Trzeba pokazać swiatu takie sliczne maleństwo. Buziaki. Quote
danka4u1 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dziękuję.:loveu: :multi: To jest sliczne.:multi: :loveu: Gratuluję córeczki- a zdjęcie z Florcią w koszyczku pozwolę sobie zamieścić na swoim monitorze. Niech przypomina mi podczas każdego wejścia na Dogo i czytania tylu okropności, ze są jeszcze ludzie, którym uczucia ludzkie nie są obce. Gdyby wszystkie dzieci były tak wychowywane... Quote
majuska Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Cudowne zdjęcie...bardzo budujące, aż się serce raduje na widok takiej młodziutkiej kochanej dogomaniaczki. Wyobraźcie sobie , ostatnio idę z moja Mają ( z awatara) na spacer, ona jest zawsze na smyczy, ale lubi podbiegać czasem do mijających nas ludzi, żeby sobie wąchnąć ( terierowate, ciekawskie ) no podbiegła delikatnie do mijającej nas młodej babki, a ta w panice zaczęła spieprzać na trawnik i z mordą do mnie, żebym psu kaganiec ubierała ( Maja już dawno poszla dalej ), bo co by było gdyby ją pogryzła, że ona ma dziecko, ja tylko babę uspokoiłam , żeby się nie bała bo pies jej nic nie zrobi, po prostu chciała ją tylko powąchać, a babsztyl dalej wrzeszczy, że ona ma przecież dziecko , więc się pytam : ale o co pani chodzi z tym dzieckiem, gdzie ono jest?? No w domu jest!!! I co by to było jakby mnie jakiś pies pogryzł!!! ( nie wiem co miała na myśli:shake::shake:).....No i tak sobie pomyślałam, że współczuje temu dziecku, matka z niego zrobi takiego gbura antyzwierzęcego, wpoi mu pewnie pogląd, że wszystkie psy to jakieś gryzące potwory i bestie i że to samo zło.....współczuję:shake: Quote
Romka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 majuska napisał(a):Cudowne zdjęcie...bardzo budujące, aż się serce raduje na widok takiej młodziutkiej kochanej dogomaniaczki. Wyobraźcie sobie , ostatnio idę z moja Mają ( z awatara) na spacer, ona jest zawsze na smyczy, ale lubi podbiegać czasem do mijających nas ludzi, żeby sobie wąchnąć ( terierowate, ciekawskie ) no podbiegła delikatnie do mijającej nas młodej babki, a ta w panice zaczęła spieprzać na trawnik i z mordą do mnie, żebym psu kaganiec ubierała ( Maja już dawno poszla dalej ), bo co by było gdyby ją pogryzła, że ona ma dziecko, ja tylko babę uspokoiłam , żeby się nie bała bo pies jej nic nie zrobi, po prostu chciała ją tylko powąchać, a babsztyl dalej wrzeszczy, że ona ma przecież dziecko , więc się pytam : ale o co pani chodzi z tym dzieckiem, gdzie ono jest?? No w domu jest!!! I co by to było jakby mnie jakiś pies pogryzł!!! ( nie wiem co miała na myśli:shake::shake:).....No i tak sobie pomyślałam, że współczuje temu dziecku, matka z niego zrobi takiego gbura antyzwierzęcego, wpoi mu pewnie pogląd, że wszystkie psy to jakieś gryzące potwory i bestie i że to samo zło.....współczuję:shake: Spotkałam kiedyś nad Bzurą na spacerze taką babę...babcia z dzieckiem:"nie dotykaj pieska bo cię ugryzie"...nie wytrzymałam i powiedziałam,że piesek nie ugryzie i,że ugryzie babcię jak będzie się tak zachowywała... Quote
danka4u1 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jest też gatunek hurra optymistek i odważnych osób, które zmuszają dziecko do kontaktów z psem: zobacz, jaki śliczny piesek- w domyśle: zabaweczka - pogłaskaj sobie. Dzidziuś boi się nieznanego, ale rodzicielki też i pakuje łapinę -na rozkaz mamusi -pieskowi w oczko albo szarpie desperacko za sierśc. Zabaweczka zareagować może różnie na takie prowokowane przez mamusię czułości... Quote
sylwiaso Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dziekuję Wam bardzo za miłe słowa!!!Amelcia kocha te wszystkie psinki nad wszystko!!ciociu Danusiu są i inne zdjęcia Amelci ostatnie zdjęcie które udało mi sie zrobić to była fotka z Zorankiem w wielkim przyjacielskim uścisku trafiła na facebook. Quote
danka4u1 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jak się mam dostać na FB? Chcę zobaczyć Amelcię. Quote
Figafiga Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Cudna babulka Florka w dniu dzisiejszym :-) Quote
sylwiaso Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Flosiu do góry ciocie Figunie za fajne fotki!!!!! Quote
Andzike Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Przelałam dziś na konto hoteliku 100zł (druga stówka była już na koncie hotelu), więc opłatę za wrzesień mamy z głowy :) Sylwuś, potwierdz na wątku jak dostaniesz :) U babulinki na koncie zostało 40zł:roll:, uprzejmie proszę deklarowiczów, żeby nie zapominali o cudnej Florci :razz: Florcia macha ogonkiem i serdecznie dziękuje za wszystko! Quote
Romka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Tu ma śliczną,swoją minkę z ząbkiem ;): Quote
danka4u1 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witaj babuleńko z ząbkiem :multi: :loveu: :multi: Quote
Donata Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 To cudnie że nasza Florcia może chodzic sobie poswiezym powietrzu, ma podwóreczko i nie siedzi w ciemnym boksie. Quote
sylwiaso Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Donatko nasza Florcia jest dla nas Wielka mimo lat chce obraniać podwóreczka i muszę czasami ją izolować od mojej Stelii,bo Florcia choć jest od niej mniejsza kilka razy chce ją atakowac to jest niesamowite!Florciu w górę!!! Quote
sylwiaso Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Wzięłam proszeczki dla Florci od P.doktor! Quote
sylwiaso Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Doszły pieniążki za hotelik Florci 100zł bardzo Dziekujemy!!! Quote
sylwiaso Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Flosiu w górę psinko mamy fajne fotki z wyprawy Florci do lasku brzozowego!postaram sie jak najszybciej wkleić! Quote
Figafiga Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Florcio florkuj wysoko, żeby cię kto dojrzał!!! Quote
danka4u1 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 sylwiaso napisał(a):Flosiu w górę psinko mamy fajne fotki z wyprawy Florci do lasku brzozowego!postaram sie jak najszybciej wkleić! Pozdrawiamy i czekamy na zdjęcia:loveu: Quote
sylwiaso Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Florcia została odrobaczona i teraz będzie zaszczepiona przeciw wściekliżnie.W lecznicy do zapłacenia są leki dla Florci! Quote
Recommended Posts