oktawia6 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='ponka1'] O i znowu śliczna rodzinka :lol:, Dyziu jest boski ze swoją kosteczką, ale przerwał konsumpcję i dał uśmiech do obiektywu :loveu: Ponka to nie uśmiech-tylko zadyszka w trakcie konsumpcji:evil_lol: Quote
ponka1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nawet z tą zadyszką uroczy jest. Niech tylko ona mu w zdrowiu nie zaszkodzi, a z jego serduszkiem jest stabilnie - bo on cały czas na lekach ? Quote
oktawia6 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ponka1 napisał(a): Nawet z tą zadyszką uroczy jest. Niech tylko ona mu w zdrowiu nie zaszkodzi, a z jego serduszkiem jest stabilnie - bo on cały czas na lekach ? Tak Dyzio jest na Encortonie-człapie powolutky gdy się męczy przystaję i do domu, idziemy tylko na siu i kupę i do domu. Quote
ponka1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Najważniejsze, że cieszy się życiem, pięknie reaguje na wszystko dookoła. Myślę, że z Dudusiem będzie tak samo, on też cieszy się z kontaktu z Tobą, potrzebuje bliskości, ma apetyt, będzie na lekach. Dyzio to staruszek, to maleńtwo niedawno się urodziło, a jednak są podobni, może tyle samo czasu im zostało. Warto było walczyć o życie Dyziula, więc niech mały też ma szansę.Dla nich i Wiktorii każdy dzień to prezent od losu, tak więc powodzenia i dużo siły życzę. Quote
oktawia6 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 ponka1 napisał(a): Najważniejsze, że cieszy się życiem, pięknie reaguje na wszystko dookoła. Myślę, że z Dudusiem będzie tak samo, on też cieszy się z kontaktu z Tobą, potrzebuje bliskości, ma apetyt, będzie na lekach. Dyzio to staruszek, to maleńtwo niedawno się urodziło, a jednak są podobni, może tyle samo czasu im zostało. Warto było walczyć o życie Dyziula, więc niech mały też ma szansę.Dla nich i Wiktorii każdy dzień to prezent od losu, tak więc powodzenia i dużo siły życzę. piękne "streszczenie" do tak mądrych słów nie mam co dodac nawet Quote
olekg89 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Też miałem moderowane:diabloti: hyhy urocze to jest i wku...ce:evil_lol: Współczuje.Może kiedyś ci zdejmą tak jak mi:cool3: Quote
oktawia6 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 olekg89 napisał(a): Też miałem moderowane:diabloti: hyhy urocze to jest i wku...ce:evil_lol: Współczuje.Może kiedyś ci zdejmą tak jak mi:cool3: tak? to nie jedna jestem-czytałam pare twoich postów ale nic obraźliwego tam nie widziałam czy długo to miałeś? Quote
brazowa1 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 oj,nie...byly obrazliwe,byly-czytalam pare Twoich postow oleg89 sprzed bana :diabloti: i jakos mi w pamieci utkwiles :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='brazowa1'] oj,nie...byly obrazliwe,byly-czytalam pare Twoich postow oleg89 sprzed bana :diabloti: i jakos mi w pamieci utkwiles :evil_lol: chłopak bezpośredni chociaz:evil_lol: a nie ukryty psychopata jakiś co kogoś utopi w nocniku-ja zawsze mówie: jaki rozmówca takie odpowiedzi Brazowa: lepsze jaja....założyłam watek na weterynarii i nie przeszedł ....prosiłam o rekomendacje dobrych/najlepszych ortopedów dla Dudusia prócz Sterny-bo słyszałam ze lepszy z niego chirurg niz diagnosta nie ma tu nic obraźliwego:angryy:- tak więc w d... z watkiem sama dojde bez łaski i akceptacji . DUDUS: Quote
ponka1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ten wątek się ukazał, tylko z bardzo dużym poślizgiem ! Quote
Charly Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 tzn ze Oktawia nie mozesz zakladac teraz wątkow tez?:-o Quote
oktawia6 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Charly napisał(a): tzn ze Oktawia nie mozesz zakladac teraz wątkow tez?:-o mogę ale tylko na pwp pojawia się normalnie-na innych działach po sprawdzeniu-tak jak o sprzątaniu czy ten z prośbą o radę odnośnie ortopedy. To samo tyczy się postów-pojawiają się na kolejny lub na jeszcze następny dzień. W przypadku ortopedy wątek nie ma sensu-gdzie jestem zablokowana i na dane pytanie kogoś czy moje moja odpowiedź ma się pojawic na drugi dzień czy po 2 dniach....to mija się z celem. to samo tyczy się każdego postu tutaj. jeśli chodzi o wątek o ortopedzie to poradzę sobie-kilka osób zarekomendowało mi kilku dobrych specjalistów-(co na pewno zmartwi niektórych:placz::cool1:) dzięki dziewczyny!;) Quote
brazowa1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Oktawio,bo sie pytalam i w koncu sie nie dowiedzialam-ile ma cm w kłebie Jacuś? Quote
oktawia6 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 brazowa1 napisał(a): Oktawio,bo sie pytalam i w koncu sie nie dowiedzialam-ile ma cm w kłebie Jacuś? za kolana sięga-nie mierzyłam go - ja jestem raczej wysoka 172 cm, Quote
Weronia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 PROSZĘ O GŁOSY NA KRAKVECIE!!! GŁOSUJEMY NA PRZYBORÓWKO (P.WANDA) każdy głos się liczy.. Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku Forum o psach i kotach przepraszam za offa..:oops: Quote
ponka1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Czytałam o antybiotyku Grysia i mam pytanie, czy podawany w tabletkach jest skuteczniejszy/zdrowszy niż w zastrzykach. U swoich psów zawsze starałam się prosić o zastrzyki, żeby nie obciążać lekami np. wątroby. Poza tym była szybsza poprawa zdrowia. Kiedyś przy bardzo złych wynikach najpierw pies otrzymał essentiale forte w zastrzykach / zresztą sprowadzony z Niemiec, bo u nas nie stosują/, a dopiero potem systematycznie tabletki. Mam nadzieję, że teraz u Grysia będzie poprawa ( o ile pamiętam, to on ma niedługo urodzinki ). Quote
oktawia6 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 ponka1 napisał(a): Czytałam o antybiotyku Grysia i mam pytanie, czy podawany w tabletkach jest skuteczniejszy/zdrowszy niż w zastrzykach. U swoich psów zawsze starałam się prosić o zastrzyki, żeby nie obciążać lekami np. wątroby. ten antybiotyk-nazwę podam jutro-bo Duduś śpi-a leki są w kuchni-takie sugestie są od dr Garncarza, antybiotyku zostało jeszcze na bodajże 4 dni-podawna jest cwiartka tabletki-to duża tabletka o ochydnym smaku-liznęłam by sprawdzic-daję mu zawiniętą w żółtym serku. zaś co do urodzin to zdzwiłaś mnie miło Ponka! tak Grysio ma urodziny 3 grudnia kończy okrągłe 5 lat!:loveu: jeszcze kilka fot ze wczoraj akurat Danduś i Duduś: FILM z DUDUSIEM JAK CHODZI: Duduś aniołek Duduś aniołek niestety nie mogę nawet zmodyfikowac sobie tytułu mojej galerii:angryy: nie wiem jak wyjdzie też ten post-też nie mogę nic zmienic-ukaże się dopiero jutro może później.:angryy: Quote
halbina Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 niedobrze jest podpaść na dogo... :roll: Quote
Weronia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Piękna biżuteria na psiaki z Przyborówka i Rusca !! (Okta, sory za offa) http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekna-bizuteria-kazdy-znajdzie-cos-dla-siebie-na-przyborowko-125347/ Buziaki dla Gryfika, Dandusia i reszty gromadki :* Quote
ponka1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 W wolnej chwili (jak będzie taka ) coś na temat Dyziula i reszty kompanii prosimy. Dandi-wujaszek milutki i cierpliwy jest, ale też Duduś delikatny i nie narzuca się pozostałym (za jakiś czas, jak nabierze sił da o sobie znać) Quote
oktawia6 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ponka-ten antybiotyk to Stomorgyl Quote
C&B Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nowy piesek ? Czy tymaczasik ? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Domka_Czika'] Nowy piesek ? Czy tymaczasik ? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[ /quote] tak więcej na jego wątku-podałam linka stronę wcześniej-jest kaleką Quote
Recommended Posts