Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='matrioszka2']Witaj, Funky na wątku Polusi.Zostań.:lol:
A może masz kogoś nie do końca zapsionego i razem z Miką byśmy i Polę wysłały.;)Słoneczko bardzo by dobrze zrobiło na jej stare kosteczki.

Jejku, jak ja bym miała inne warunki to jasne, że bym je obie wzięła! Wiesz, że psiara-jamniczara jestem :)
Ale muszę myśleć też o podróżowaniu np. samolotem i więcej niż 2 psy na pokład nie wezmą :/ Nie wiem dlaczego, ale takie są głupie przepisy.
Będę tu zaglądać i pisać, i chętnie dorzucę grosik, choć wiem, że to nie wszystko...
Ale mam dużo wiary w dobrą energię :)

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mika31 napisał(a):
hooooooooooop mała ciekawe co Holly wykluła

Wspominała, że Syneczek się szykuje..;)
Przy okazji ..Polcia hoop do góry!!!:multi::multi:

Posted

Fanky, będzie trudno, bo Holly na położnictwie rodzi sobie dziecuszko,a kikou - u której jest Pola - nie ma dostępu do netu (zresztą zawalona jest psami i pracą).Wszystkie czekamy z niecierpliwością.
Nie odchodź.Razem nam będzie rażniej.

Posted

Nie odejdę matrioszko, na pewno!
Bardzo kibicuję malutkiej Poli i będę zaglądać codziennie (z wyjątkiem 1 i 2 listopada, bo będę w drodze do Polski, m.in. po moją Mikunię!!!)
Pozdrowionka :)

Posted

bianka0 napisał(a):
Polcia jest taka piękna, chyba zakochuję się w niej stopniowo.
Co o tym myślisz matrioszko ?

Przecież wiesz ...;)
A jak Ty się zakochujesz, no to rady nie ma ...:cool3: Serce nie sługa . I walczyć ze sobą nie warto.
I sensu też nie ma.:roll:

Posted

Tak sobie myślę ze gdyby przez miesiąc nie było chętnych na Polę, a opiekunki nie miałyby zastrzeżeń do mojego domu, to byłby prawdopodobnie transport w moje okolice pod koniec listopada.
Fundacja niemiecka ma przyjechać po pieski do Mielca. Będą zabierać w drodze powrotnej Kubusia ( Ediego) od Murki w okolice hoteliku Kikou, do jego nowego domu. W tą stronę mogliby zabrać Polę.

Posted

O jejku, jejku, człowiek tylko rodzić poszedł (ze skutkiem cudownie pozytywnym) a tu takie zmiany :)

Domek dla Poli... marzenie :)

A jeśli można spytać - dokąd trzeba by było Poleńkę przetransportować?