Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że kikou wciąż nie ma netu więc z pierwszej ręki niewiele się dowiemy, ale mówiła że z naszym "lwim serduszkiem w jamniczej skórze" nie ma żadnych problemów :-)

Posted

No wstyd mi strasznie ale tekstu jeszcze brak, wiem tyle o Poli co w pierwszym poście, pomyślałam że Kikou mogłaby dodać swoje 5 groszy bo zna Polcię już na pewno dużo lepiej niż ja, czekam więc jak się pojawi - ma to być w tym tygodniu jeszcze. Ja mam chwilowo mniej czasu - pojawiły mi się finiszowe komplikacje ciążowe, dziś dowiedziałam się, że 26 października mam cesarkę i trochę nieogarnięta z tym wszystkim jestem.

Posted

straszna bida.....ta WASZA jamolka...bianka tu była..ona ma doswiadczenei z takimi
pewnei byla..a ja watku nie przeczytała:/
szukam po prostu jamolki . bo domek sie zglosil...a psica, po kt domek sie zgłosił - pojechala dzis do domu :)

Posted

Wklejam tekst dla Poli napisany przez Bobi-Bobo,za który bardzo dziękuje.

Pola- malutka, miniaturowa, kilkuletnia jamniczka.Kiedy się urodziła była piękna, a świat wiele jej obiecywał.Miała dom, swoją panią lub pana, dali jeść, pogłaskali.
Dlaczego nie powiedzieli, że to tylko na parę lat, że przyjdzie choroba i wyrzucą, zostawią na ulicy i dadzą na drogę podły los.
Pola nie uwierzyła, że ludzie to tylko dranie.Dzielnie szukała kontaktu z człowiekiem, patrzyła w oczy, pokazywała guzy na brzuchu.Nie wiadomo jak długo to trwało.
Spotkała w końcu dobrych ludzi- wyleczyli,ukoili drgające bólem ciałko, utulili żal, umieścili w hoteliku dla zwierząt.
Niestety to za mało.Pola bardzo potrzebuje własnego domu, swojego człowieka i własnego miejsca.Jest mądrą, radosną sunią, nie sprawia opiekunom kłopotów.Nie lubi tylko kotów.
Wyleczona, starsza jamniczka prosi o dom, o spokojną przystań na ostatnie lata.Ma wielkie serce, ufność i nadzieję, że w tym tłoku ogłoszeń, zauważysz właśnie ją.
Zobacz Polę.....
Kontakt w sprawie adopcji ;..........

Posted

holly101 napisał(a):
Tekst super, trzeba poprosić Kikou żeby zrobiła jakieś nowe zdjęcia i można ruszyć z ogłoszeniami :) Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję!

no tak tekst mamy ,przydały by się jeszcze nowe fajne fotki do ogłoszeń.

Posted

Na razie kikou się nie pojawia w necie - mówiła, że w tym tygodniu pewnie będzie, ale pewnie coś nie poszło. Ja już nie dam rady wpaść do Poli przed porodem (mam cesarkę 26 października) bo w poniedziałek już idę do szpitala. Na razie możemy zostać z tymi zdjęciami a jak tylko kikou się pojawi to się zmieni (oczywiście, jeśli ma możliwość*zrobienia nowych fotek)...

do góry Polciuuuuuu!

Posted

nie we wszystkich ogłoszeniach mozna zmieniac fotki poza tym pochłania to zbyt wiele czasu,tyle co zrobienie nowych wiec albo poczekamy jeszcze choc kilka dni na nowe fotki albo zrobie z tymi które sa i tak zostanie.

Posted

Zadzwonię dziś do Kikou - i od razu napiszę czy będzie mogła wejść na dogo w najbliższym czasie. Jak nie to mogę wysłać na pm wszystkie zdjęcia Poli, które ja posiadam - niestety wszystkie sprzed zabiegu...

Posted

holly101 napisał(a):
Zadzwonię dziś do Kikou - i od razu napiszę czy będzie mogła wejść na dogo w najbliższym czasie. Jak nie to mogę wysłać na pm wszystkie zdjęcia Poli, które ja posiadam - niestety wszystkie sprzed zabiegu...

ok,czekam zatem a fotki mozna wkleic na watek niech sa tutaj ,mzoe inni tez z nich skorzystaja i pomoga w ogłaszaniu.

Posted

Oj, maleńka dziewczynka :(((
Tak mi się przykro zrobiło na początku wątku, że aż nie mogłam czytać, ale taka masa pozytywnej energii tutaj bije od wszystkich, że na pewno się wszystko skończy jak w bajce. Absolutnie w to wierzę!!!