Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

potrzebowałabym jakiś mikrosweterek dla Poli, wieczory są u nas już zimne jak cholera,
a ona malutka blisko podłogi, jak śpi zakopana w kocyku to ma ciepło ale jak biega na sisiu i w ogóle to marznie biedula....

Posted

nie zabieraj dziecku nowego sweterka...
raczej może ktoś ma po niemowlaczku używany, szczególnie że taki maleńki z samego początku to króciutko sie używa...bo dzidzia szybko rośnie

Posted

holly101 napisał(a):
Ale ja właśnie o tym mówię, mam paręnaście ciuszków po paru dzieciaczkach w rodzinie - zaraz poszukam i pokombinuję :)

to w takim razie potrzebuje też sweterek dla sparaliżowanego Kuby, on waży tak z siedem kilo czyli taki z niemowlaczka pewnie ze 4miesięcznego... i również dla kuby jak najmniejsze ale długie podkolanówki, bo on w kółko obgryza i obdziera sobie te bezwładne nóżki, może jakby na bandażu była podkolanówka to by zostawił je w spokoju... czasem zdaje to egzamin

Posted

kikou napisał(a):
potrzebowałabym jakiś mikrosweterek dla Poli, wieczory są u nas już zimne jak cholera,
a ona malutka blisko podłogi, jak śpi zakopana w kocyku to ma ciepło ale jak biega na sisiu i w ogóle to marznie biedula....

moge wysłac Poli polarowy kubraczek jesli sie jej przyda.Kubie równiez.

Posted

Jestem na zawołanie Matrioszki :) My od psiaków nowodworskich możemy przekazać Poli taki sweterek który się nam ostał jako ostatni. Jest super milusi i ciepły. Tylko żeby rozmiary się zgadzały :)
Wymiary:
- długość: 32 cm
- szerokość: 17cm x2
- szyja: 14cm x2

Posted

To ta nasza Polcia to modnisia będzie :)

Zasługuje na to Dziewczynka!

A czy ktoś potrafiłby zrobić dla Malutkiej bannerek? Ja jestem kompletna noga w tych kwestiach a sama po sobie wiem, że bardzo to zwraca uwagę :) Byłabym niezmiernie wdzięczna!

Posted

o kurcze o takim pieknym sweterku to nawet w najśmielszych snach nie marzyłam....pewnie Polcia też nie..

oczywiście poalrek dla Kubuńki od Danusi też strasznie sie przyda!!!!

Jesteście KOCHANE!!!!! BARDZO, BARDZO DZIĘKUJE!!!!