Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic nie wiemy :(

Ja mam teraz multum na głowie (w brzuchu :) ) - termin za 9 dni - szok...
Raz próbowałam zadzwonić do kikou ale bez skutku (wył telefon). Bez bicia się przyznaję, że tylko raz - mam nadzieję, że wszystko tam ok...

Posted

[quote name='holly101']Noooo :) A dziś wpadłam w szał sprzątania, ubrałam pościel dla Leosia, prasowałam pół dnia - jutro kolejne godziny przy desce :)[/QUOTE]
Nie haruj tak Kochana.. daj sobie upust.. potem nie odpoczniesz...:cool3:

Posted

[quote name='holly101']Ale ja wciąż częsciowo w proszku (choć mniejszym niż jeszcze parę dni temu :) ) Stwierdziłam, że muszę się przygotować do przyszlego wysiłku ;)[/QUOTE]
Przygotowuj się..;) ale mimo wszystko mobilizuj siły.. bo wysiłek będzie naprawdę spory..:razz:

Posted

Eee, nie zawsze wysiłek spory, zdażają się takie przypadki,że maluch przesypia prawie całą noc...w dzień bawi się paluszkami...zje ...śpi...bawi się...śpi....:sleep2:
Ale to rzadkość,he,he:evil_lol:
I co tam POLUSIA?:loveu:

Posted

Właśnie rozmawiałam z Kikou :)

Na szczęście wszystko w porządku - po prostu chwilowo jest odcięta od sieci.
Malutka ma się dobrze - choć marznie troszkę to jej malutkie ciałko, ma kubraczki ale czasem to i tak mało. Mam nadzieję, że zima nie będzie sroga, albo że Pola do tego czasu znajdzie domek... Wiem, że do tego trzeba ogłoszeń, wiem, że mówiłam że zajmę się tekstem i wiem też, że wychodzę w ten sposób na niesłowną osobę, ale naprawdę ostatnio w ogóle nie mam czasu na dogo... W każdym razie postaram się popisać coś dziś wieczorkiem, a później będę prosić którąś z Cioteczek o wystawienie ogłoszeń. Chciałabym to zrobić jeszcze "przed" bo coś czuję że "po" moje pojęcie braku czasu sięgnie nowego wymiaru ;)